Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 7 тема

• 59 317
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Мерси момичета! bouquet

Значи няма как да го съобразя астрологична, искам да кажа трудна работа, предполагам трябва да гледам картата на фирмата, а тя едва ли мога да и открия първия учередителен акт, който даже беше и с друго име, та не е ясно и кой учередителен акт да гледам.
... има създаване на фирмата една дата, добавяне на собственици, демек аз - друга дата, промяна на името на фирмата- друга дата и още, и още, бла-бла-330

# 631
Адриана, трябва да си направя справка и с другите планети през които е минал Плутон, за да видя на мен как са ми влияли, защото заради това струпване на планети не мога да разгранича на пръв прочит събитията и интервалите от време за всеки аспект.

# 632
Соларната карта на Етоиле:

Оста АЦ-ДЦ:
Сол АЦ е в 11 нат. дом, което предполага, че ще си сред приятели, ще срещнеш нови такива, или пък стари. Преследване на цели. Още повече, че е в Лъв - оптимистично настроение, желание за живот. Стига Слънцето да не ти е лошо поставено. В противен случай може да усетиш недостатъчна искреност от обкръжението си. Слънцето се намира в 3 радикален и 5 сол. дом - свързвам го пак с общуване с близки, някакво обучение особено с този соларен дом, който е и на творчеството. Тъй като нямам таблицата с аспектите и ми е трудно да ги определя. Иначе сол. Меркурий съвпад със сол. Сатурн, които активират 4ти нат. дом - може да значи, че общуването ще е с роднини, родители, но да има някакви спънки. Може да изпиташ желание да разучиш корените си.
ДЦ е в 5 натален. И тъй като АЦ е в 11 нат. го разбирам като отношения, които ще се заформят в приятелския ти кръг. Но може би това да са бизнес отношения, заради сол Уран, който е У7 и се намира на сол. МЦ. От друга страна сол. Уран е в 8 нат. дом и ако става въпрос наистина за бизнес отношения, да има опасност от някакви финансови загуби или печалби (зависи как е аспектиран Уран), някакви крайности, може и измами. Ако пък става дума за връзка, която би могла да е на работното място, то тогава пак може да показва неочакван обрат - дали започване на сериозни отношения или приключване на такива. Сол. Марс в 7 сол и 5 нат, а и съвпад с нат. Сатурн - кавги/проблеми в любовните отношения, най-вероятно заради погрешно разбрани думи или ситуации, ревност. Лесно ще губиш търпение, но се постарай да запазиш дипломатичност и да си сътрудничиш с другите, защото така ще постигнеш повече. Също така ако е възможно избягвай всякакви правни действия, защото най-вероятно няма да завършат в твоя полза. Сол.Сатурн ти е в 5 сол дом, а наталния е в 5 нат дом. Може да показва и неудовлетвореност в отношенията.

Сол Луна е в 4 сол и 2 нат. дом - емоции около дома, явно свързани с финансите или други материални притежания. Опозиция е и на сол МЦ и сол Уран - неприятни вълнения около работата най-вероятно заради пари.

Това което ми прави впечатление в солара е:
 - съвпадът на сол К2/К8 с нат. К12/К6. Там ще има активиране. Не съм сигурна дали това може да означава получаване на пари от някаква тайна работа, нещо нерегламентирано или пък да работиш от вкъщи  newsm78 Тук пиша въз основа на мои си тълкувания, а не на неща които съм чела. Не знам точно градусите на куспидите ти, но ми изглежда, че сол. 1 и 7 дом са интерсептирани в Лъв/Водолей. Както писах за моя солар - четох, че това значи интензивни събития свързани с тези домове.
 - другото, което ми направи впечатление, но не знам как се тълкува е, че радикални 1/7 дом са вмъкнати в сол. 3/9 дом. Ще се радвам ако някой може да го разясни.

# 633
Публикувам отново солара ми,ако има някой желание да погледне,благодаря и на Irko_birko  Simple Smile
Скрит текст:

# 634
  • в 1001-та нощ
Има интересни моменти, но аз лягам сега - само хвърлих едно око. Трябва да се разглежда паралелно и с другите карти Simple Smile

# 635
Момичета, имам питане.  Blush

Когато се определя дата за сватба, съответно се гледа 7D. Знаем и че Меркурий и Венера не е добре да са ретроградни в периода. Добре е Слънцето и Луната да са в добър аспект. Но какво става ако управителя на 7 в картата на единия е ретрограден?  Blush

# 636
Но какво става ако управителя на 7 в картата на единия е ретрограден?  Blush

Не означава, че трябва да се дебнат съответните ретроградни фази.

# 637
Тоест и да се окаже, че в деня на сватбата , планетата управител на 7 е ретроградна, не е толкова фатално?

# 638
Честно казано не знам откъде е тръгнал тоя астрологичен мит, че ако имаш ретро планета в натала, ще ти върви по време на нейните ретро фази.

Венера и Марс имат отношение към междуличностната динамика, по–важно е те да не са ретроградни, особено Венера. Меркурий не е толкова фатален, макар че също съветват да се избягват ретро фази. Ретро Меркурий повече може да обърка формалната страна на въпроса, отколкото да внесе разногласия в отношенията на двойката. По сигнификация той няма отношение към брака.

Ретро фазите на бавните планети не са от толкова съществено значение. От тях единствено Юпитер има отношение към брачната институция. Също така към въпроси, свързани с бащинство, потомство.

# 639
Ами за Меркурий предполагам, че защото сватбата е вид договор, който подписваш и затова е по-добре да не е ретрограден.  
Но интересното е за управителя на 7, според някои писания, които съм чела, управителя на дома също не трябва да е ретрограден в деня на подписване.  Изискванията са много и няма как да се съобразим с всички, но поне тези, които са най-важни.
Cтава дума по-скоро за ретроградие в самия ден.
Примерно, ако управителя на 7 е Плутон и в деня на сватбата е ретрограден (не в натала) дали това е проблем и трябва да се избегне.  Thinking

# 640
Примерно, ако управителя на 7 е Плутон и в деня на сватбата е ретрограден (не в натала) дали това е проблем и трябва да се избегне.  Thinking

Факторите се подреждат по степен на важност и съотносимост към дадена тема.

Ако искаш да избегнеш плутоново ретроградие, може да се наложи да отложиш сватбата с няколко месеца и заради Плутон да изтървеш по-благоприятни планетни разположения. Плутон е много далечна периферна планета и няма особено отношение към брачната тематика. Освен ако не си решила да отиграеш мита за Хадес и Персефона.

# 641
Разбрах те!  bouquet

# 642
Йессс!  Mr. Green

# 643
Здравейте отново Simple Smile Бих искала да Ви попитам дали правилно тълкувам следните транзити : Плутон - 2 дом - пише загуба на пари / финансовата ми почва ; Нептун - 4 дом  : пише,че може да преживея смърт на баща ми и Уран в 5 дом - пише аборт и развод. Видно от написаното , хич не съм "очакваща годината". Бихте ли казали  ако имате опит - истина ли е това ( на 3 места го прочетох) . Предварително благо - даря !

# 644
От всички възможни проявления най–"хубавите" си прочела.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт