При ОКТОМВРИйките настава оживление, стягаме се за родилно отделение

• 69 204
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Писах във ФБ, но и тук да попитам.  Раждането се налага да ми е секцио и след операцията трябва 15дни да ми се бие Фраксипарин, защото имам страшно много вътрешни и външни разширени вени, но сега видях на листовката на Фраксипарин, че пише, че не се препоръчва кърмене  Sad Има ли някоя Мама в същото положение. Аз много искам да кърмя, а изпусна ли 15дни не мога да я накарам да засука от цица никога Cry

# 151
При мен е прозрачна течност + жълта коластра. Първо беше от дясно и след няколко дни почна и другата

# 152
При мен е прозрачна течност + жълта коластра. Първо беше от дясно и след няколко дни почна и другата
Изобщо не се притеснявай.Нормално е .Тялото ти се подготвя за това което предстои.Доста от нас вече сигурно имат .При мен започна образуването на коластрата още от средата на петия месец.

# 153
При мен пък нищо Rolling Eyes

# 154
И при мен нищо.
Бебефон ни дадоха някакъв оборотен, съвсем прост на Бертони, Лорели или нещо от сорта. При нас спалнята и детската са една до друга и мисля да спим на отворени врати, та няма шанс да не го чуем бебо, особено при уникално "дебелите" стени на новото строителство:)

# 155
При мен също нямам никаква кърма още, но на много приятелки им е слязла след раждането, така че ...дерзая  Praynig
То и аз не исках бебефон, но кумата ме убеди, особено, че сме в къща и като съм в кухнята искам да чувам какво става горе, до най-малкия шум - вчера карах ММ тихичко да сумти и нищо не чувах, а по моторолата чувах и дишането на детето даже, какво остава за мрънкане.  Crazy

# 156
Аз днес бях на преглед бебо е 2650 гр. В събота ще хода при лекарката, която ще ми прави секциото да се разберем за дата.
На нас ни остана само ваничка със  стойка и още някои дребни неща да вземем.
Бебефон си взех от Алиекспрес с камера. Нашият апартамент е малък, но ако бебо спи в спалнята и аз съм в кухнята и пусна аспиратора докато готвя при затворени врати няма да го чувам, затова реших да си купя.

# 157
Хайде и аз барабар с другите,и аз имам коластра:)
Но с предното дете нямах преди раждането,кърмата ми слезе на втория ден .
Днес бях на преглед ,мъжа е 3.00.Вече доста ми зачестяват болките и контракциите ,и вече според доки всеки момент може да е  финала:))))

# 158
Ние сложна схема кроим, да видим дали ще успеем да я реализираме.
В детската стая имаме дървена кошара, която ще е основната. В хола ще сложим преносима кошара, която ще ни е и за път. Там детето ще спи през деня и в последствие ще си играе. В спалнята нищо бебешко няма да влиза, тя си остава нашето царство. Идеята ми е първите месеци аз да спя при бебо в детската на дивана, за да може ММ да се наспива, тъй като работата му е натоварена и отговорна. Казали сме си, че ще положим усилия до 4 месец да приключим с нощните хранения и бебо вече сам да си спи в детската, а аз си се връщам в спалнята. Като ще спим на отворени врати. Стискам палци да се получи замисленото, но ... ще видим.

# 159
Нашия бебефон, дори и нищо да не се чува, дисплея светва и при най-малкия шум и привлича вниманието. Иначе бебчо ще спи в спалнята и ако и аз спя, няма да разчитам на бебефона да ме събуди.

# 160
Здравейте,искам да попитам колко се заплаща за издаване на болничен лист 45 дни преди раждане?

# 161
за този болничен, който е 45дни преди термин пари не ми взеха, а всички останали си ги плащах. Казаха че този по принцип не се плаща, той си ти се полага..

# 162
за този болничен, който е 45дни преди термин пари не ми взеха, а всички останали си ги плащах. Казаха че този по принцип не се плаща, той си ти се полага..
Благодаря!

# 163
Нито един болничен не съм платила ...  newsm78

# 164
Извинете невежеството ми, но какво означава да ти дадат болничен, който "ти се полага" и такъв, който "не ти се полага", пък се плаща?

Общи условия

Активация на акаунт