При ОКТОМВРИйките настава оживление, стягаме се за родилно отделение

• 69 217
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Момичета ние с първо дете бяхме купили дървена кошара с гърдероб и скрин . Но моя син не искаше да спи в нея . Последствие купихме сгъваема кошара .... дори не мога да ви опиша колко остахме доволни .
Сега определено ще пропусна дървената кошара .
Ще посетя премаман , дано е останало нещо от което да се възползвам.
Аз днес поръчах половината списък от покупките за бебе , че то време не остава и баткото вече е подготвен за първи клас .

# 181
Относно горещите вълни и аз съм така.Докато си седя и все едно в пещ ме натикват.Започват едни води да се леят,въздух не мога да си поема на моменти.
Аз съм много доволна от моята схъваема кошарка.Взех я за каката,после я ползвах за слетобеден сън на каката,а през другото време малкия спеше вътре ,докато беше съвсем малко бебче.
После и той като поотрасна двамата се натикваха вътре и се боричкаха,подскачаха,катереха се по нея.Нито веднъж не поддаде и не се обърна.А децата като ги правеха тези изпълнения бяха на 4и 2години.
Сега за бебока още не съм решила дали да я ползвам ,че имам и дървени кошарки останали от големите.

# 182
  • София
Някой ще ходи ли днес на лекцията в мол София? Темата е "Раждане: недоносено, преносено и доносено бебе, най-честите инфекции, предавани от мама на бебе, видове контракции, дишане по време на раждане, следродилна депресия." Аз ще се отчета с присъствие Peace

# 183
Някой ще ходи ли днес на лекцията в мол София? Темата е "Раждане: недоносено, преносено и доносено бебе, най-честите инфекции, предавани от мама на бебе, видове контракции, дишане по време на раждане, следродилна депресия." Аз ще се отчета с присъствие Peace
Аз мисля да ходя на тази в the mall, другия мол ми е много далече, а нямам кола. Ще пиша после!

# 184
  • Sofia, Bulgaria
За кърма и коластра не виждам нищо нито по себе си, нито по дрхи - явно нямам  Laughing
Взех си някакъв крем за зърна на Матернеа, колкото да има за всеки случай и на него пише мазането да се започне от последните месеци - така и правя.
Ние за бебо сме предвидили дървено креватче, иначе една приятелка каза, че ще ми даде кошара. Аз лично мисля в леглото да си спи, после като стане по-активен може и в кошарата. Сега обаче трябва да вземем матраче - дано му допадне  baby_neutral

На някоя да й се случвало да пише, че боничният е изплатен от НОИ, а в сметката да няма промяна? От неделя пише изплатен, а в картата - нищо.  ooooh!

# 185
Болничните от НОИ пристигат във вторник и четвъртък. Днес в рамките на деня ще ги пуснат. И при мен пише "изплатен", а още не са се отчели в сметката.

# 186
А къде виждате "изплатен"? Аз в сайта на НОИ виждам само постъпилите болнични Thinking

# 187
Аз виждам тук - кога е изплатен и какво сума е преведена по сметката ми:
http://appreports.nssi.bg/reportegnpopdoodocsandpayment/

# 188
Анн–, много благодаря Hug Моите последни два "се обработват" Thinking

# 189
  • Sofia, Bulgaria
обади се в НОИ, възмоно е да не свършат работа само по телефона... ако има някой опълномощен от твое име е хубаво да иде на място - за 10мин ще ги оправят

# 190
Единият ми е 45 дневния, така че може и заради това да е. Той в крайна сметка е до 12/10/2016. А за другия ще изчакам още малко и ще звъня.

# 191
Единият ми е 45 дневния, така че може и заради това да е. Той в крайна сметка е до 12/10/2016. А за другия ще изчакам още малко и ще звъня.
То и мойте са на етап обработка,но имай в предвид ,че 45 дневния ,го „разделят” на два месеца,поне на мен така ми обясниха от НОИ.

# 192
Да, на мен сега са ми изплатили частта от 45-дневния, която е за месец август. Септемврийската ще дойде чак октомври. А иначе на мен доста време ми стоя в статус "обработва се", имат 15 работни дни срок докато изплатят (от датата, на която е въведен при тях).

# 193
Да, на мен сега са ми изплатили частта от 45-дневния, която е за месец август. Септемврийската ще дойде чак октомври. А иначе на мен доста време ми стоя в статус "обработва се", имат 15 работни дни срок докато изплатят (от датата, на която е въведен при тях).
Да точно по закон имат 15 работни дни:)Въпреки,че на мен досега за 7 -8дни ми ги обработват,но счетоводството чака последен срок да ги подаде:(

# 194
Е, значи всичко е наред, защото единият ми болничен е до 28/08, а след това започва 45 дневния. Ще си чакам, без да мрънкам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт