При ОКТОМВРИйките настава оживление, стягаме се за родилно отделение

• 69 215
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря ти, Р_Н,  че се грижиш за темата ни!

# 451
Здравейте мамчета! Честито на всички родили, нека да са живи и здрави всички бебоци! Вчера направо беше голям дъжд от бебоци и тук и във фейсбук.
На мен от вчера ми пада тапата, днес след 17,00 часа съм на лекар , да вида какво ще ми каже доки. Успех на всички  Hug Hug Hug

# 452
Аз днес съм на преглед . Дано ми датат дата след 10 октомври , че мъжа ми е на служебно пътуване.
Аз вече съм готова със покупките утре си стягам сака и съм в готовност.
От време на време ме хваща огромен страх , понякога пък нямам търпение бебе да се ражда. Баткото и той чака с нетърпение , ама още малко остава.
Честито на всички мамита. Да са ви живи и здрави бебоците.  bouquet

# 453
Благодаря ви, момичета. Явно зависи къде и колко  затегната е връвта......
Искам да проверя статуса си на 45 дневния ми болничен в сайта на НОИ, но не мога да се ориентирам къде да проверя. Виждам, че е подаден от работодателя ми, но явно на друг линк се проверява статуса му, знаете ли къде. В сайта на НОИ има сто вида справки #Crazy и не мога да се ориентирам нещо

# 454
Да си дам и аз отчета от днешния преглед.  bowuu

С бебка всичко е наред, добри сърдечни тонове.Плацентата ми била втора степен, а водите са намалели.Прегледа ми шийката и каза , че няма изглаждане още.Спират ми магнерота, но продължавам с феро-фолгамата.Другата седмица ми казаха да отида направо в родилното за тонове и да ме подготвят за операция  Thinking.Това с подготвянето предполагам, че е изследване за алергии, преглед на сърцето... или се бъркам?!Иначе датата за срещата с бебка е предвидена за 10, но АГ-то каза ,че може да не устиска до тогава Heart Eyes

Бързо възстановяване на родилите мами и да са им живи и здрави бебешорите  bouquet

# 455
Здравейте аз малко късно да се запиша. Ще се радвам да усетя подкрепа от вас момичета.Бременна съм за първи път с момиче термина ми е 5 октомври и съм на 24 години.Изминалите месеци минаха горе долу добре като изключим,че първия месец преди още да знам ,че съм бременна прекарах бъбречна криза и лежах в болница с антибиотик дано това не е навредило на малката.Няколко пъти се борих с гъбички.Не се спирах по цял ден докато се накрая почнаха да ме мъчат хемороиди ,подсичане болки в кръста и гърба и само си лежа.Искам вече да се роди мойта принцеса и да е жива и здрава.Имам и малко страх ...ще раждам естествено ... П.С.честито на всички родили и леко раждане на другите
Добре дошла в темата, и леко раждане.

# 456
Здравейте аз малко късно да се запиша. Ще се радвам да усетя подкрепа от вас момичета.Бременна съм за първи път с момиче термина ми е 5 октомври и съм на 24 години.Изминалите месеци минаха горе долу добре като изключим,че първия месец преди още да знам ,че съм бременна прекарах бъбречна криза и лежах в болница с антибиотик дано това не е навредило на малката.Няколко пъти се борих с гъбички.Не се спирах по цял ден докато се накрая почнаха да ме мъчат хемороиди ,подсичане болки в кръста и гърба и само си лежа.Искам вече да се роди мойта принцеса и да е жива и здрава.Имам и малко страх ...ще раждам естествено ... П.С.честито на всички родили и леко раждане на другите
Добре дошла в темата, и леко раждане.
благодаря

# 457
  • София
Честито на родилите мамчета и успех на очакващите Simple Smile И аз съм все още 2 в 1 и се моля всичко да мине гладко.

Kateryn, тук се вижда докъде е стигнала обработката на болничния: http://appreports.nssi.bg/reportegnpopdoodocsandpayment/ Ако го търсиш през сайта на НОИ, пътеката е Начало -> Е-услуги ->Справки -> по ЕГН и ПИК на НОИ -> Справки за парични обезщетения и помощи -> Справка за представени в НОИ документи и изплатени обезщетения и помощи от ДОО.

# 458
Честито на родилите мамчета и успех на очакващите Simple Smile И аз съм все още 2 в 1 и се моля всичко да мине гладко.

Kateryn, тук се вижда докъде е стигнала обработката на болничния: http://appreports.nssi.bg/reportegnpopdoodocsandpayment/ Ако го търсиш през сайта на НОИ, пътеката е Начало -> Е-услуги ->Справки -> по ЕГН и ПИК на НОИ -> Справки за парични обезщетения и помощи -> Справка за представени в НОИ документи и изплатени обезщетения и помощи от ДОО.

Благодаря ти!!! bouquet

# 459
Здравейте, роди се тази сутрин Светлозар! И аз и той сме добре, всичко мина спокойно. 11 дни преди термин с планово секцио. 3300гр е и 49см сладък мъж! Прекрасен е и съм много щастлива!

# 460
Честито, Иве!

# 461
Честито Иве!Жив и здрав и всичко най най!  HugА на теб бързо възстановяване bouquet

# 462
  • Пловдив
Честито на всички мами, които вече гушкат своите съкровища! Бързо възстановяване и здрави и щастливи човечета bouquet ylinfant

R_N благодаря, че винаги намираш време да поддържаш темата актуална  omm
А този списък с бебчетата в друга тема ли ще е ?

Моят термин е в събота, но много се бях настроила за днес, още от началото на месеца  Crazy
Харесва ми датата, а и някакво предчувствие имах, ще видим до края на деня дали ще е правилно  Rolling Eyes
Снощи 3 пъти мнооого силна болка ме прободе долу вдясно, та си помислих, че това са контракциите, но ...нищо. Аз май предпочитам да ми изтекат водите, за да съм сигурна, че се започва  Simple Smile че с тези контракции ми е голям филм, да ги засичам по колко секунди, през колко време, а аз дори не съм сигурна какво точно са  Rolling Eyes

# 463
Ива, честито! Да сте живи и здрави!

Списъка ще се появи като се преместим в раздел родени, т.е. към края на Октомври, когато се позапълни, понеже сега е доста беден, а и голяма част вече не пишат тук. Поне така видях, че правят предишните теми  Embarassed

# 464
Здравейте мами, аз си ви чета, но не съм писала отдавна. На 16.09 се роди нашия дългоочакван син Ивайло.Имахме някои премеждия в началото, но вече е добре и утре ни изписват  Simple Smile.
Честито на всички които вече се гушкат със съкровищата си, а на очакващите леко раждане!

Общи условия

Активация на акаунт