При ОКТОМВРИйките настава оживление, стягаме се за родилно отделение

• 69 212
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
И аз съм от мамите на които им е мила бременността,ще ми липсват ритничетата и движенията на бебчо,но вече нямам търпение да го гушна и да му нацелувам малките бузки. Някак си ми е толкова мил момента в който ще гушна малкото съкровище,че въобще няма да се сетя за бременността след този миг. Леко раждане на всички мами и живи и здрави бебенца на финал Simple Smile

# 136
Добро утро мамчета,някакво затишие е настанало при нас тук.Аз да се оплача, вчера щерката ме нарече умиращ кит,такива вече звуци съм започнала на издавам newsm62 rotfImboКак сте с болките,аз начесто почнах да посягам към нош па пък да видим.И пожелавам усешна нова учебна година на нашите ученици.

# 137
Вчера върнах втория пореден бебефон, не фащат нещо дикиш при нас ... кумовете имат моторола и са много доволни, та днес ще вземем моторола от Дундьо - вие какви бебефони купихте?   Thinking

Тази седмица ж Thinkingвот и здраве са ни последните , довършителни ремонти - обхванала ме е бясна мания за чистене и не мога да си седвна на дъто докато не лъсна всичко с парцала. Мъж ми се опитва да ме озапти, чисти и той, но аз просто не мога да спра.

Видя ли някое петънце, забравям и болки и тежести и веднага скачам с парцала -  от сутринта два пъти лъснах печката. Мъж ми бе майтапи, че накрая ще започна да събирам клонки и да си гнездя из двора  Laughing

# 138
  • София
И аз чат-пат имам по някоя болезнена контракция, но нищо не пия. За болките и тежестта в таза надали нещо ще ми помогне. Иначе тия дни си направих няколко приятни разходки до Алеята на книгата на Витошка, за да си харесам книжка да чета при престоя в болницата Mr. Green

Купих си нощница, подходяща за кърмене. Мислех и халат да си взема, но в последния момент размислих и си взех една дълга, топла жилетка, от тия дето се връзват на кръста. Напоследък позахладня и подозирам, че може да ми е студено в дните след секциото.

Разбрахме се най-сетне с моя лекар. На 25-ти сутринта ще ме приемат в АГ отделението, а на следващата сутрин, 26-ти (6 дни преди термин), правим операцията и ще се видя с бебчето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нямам търпение! passifier newsm18

# 139
Добро утро мамчета,някакво затишие е настанало при нас тук.Аз да се оплача, вчера щерката ме нарече умиращ кит,такива вече звуци съм започнала на издавам newsm62 rotfImboКак сте с болките,аз начесто почнах да посягам към нош па пък да видим.И пожелавам усешна нова учебна година на нашите ученици.
Хаха, а мен пък дъщеря ми (2г. 4м.) започна да ми помага да се изправям от седнало положение, дърпайки ме за ръка и повтаряйки "Ох, тежко, тежко..."

# 140
Вчера върнах втория пореден бебефон, не фащат нещо дикиш при нас ... кумовете имат моторола и са много доволни, та днес ще вземем моторола от Дундьо - вие какви бебефони купихте?   Thinking
Аз взех Моторола и тестовете бяха добри Simple Smile

# 141
Явно - моторола ще е. Това е финиша на пазаруването, само чакам живот и здраве тази седмица финала на ремонтите и започвам да пера и да подреждам. Чантата за родилното вече е стегната, но мисля да си купя още две нощници за кърмене.
Остават ми утре последните кръв и урина и остава само седмичните тонове.
Според док шийката на матката е спокойна и най-вероятно ще се носим до термин, дано прав да излезе. Praynig

# 142
  • Sofia, Bulgaria
Като заговорихте за бебефони, какви са проблемите? При нас ще е през две шперплатови врати и мисля не ни трябва супер силен сигнал. Искам нещо работещо но бюджетно, защото дядото ще го купува и ще вземе нещо, с което от парка ще хваща обхват  Joy Също има някакви, което да си ги свързваш с мобилния телефон дали са добри, малко ме плаши облъчването все пак  Whistling

# 143
Аз се чудя изобщо дали да купувам бебефон. Не ни е толкова голямо жилището, едва ли няма да го чуя, ако съм в другата стая, та на този етап ще сме без.

Аз съм изпрала, само трябва да гладя, но мисля да ги препера на една кратка освежителна програма, малко преди големия ден, да изгладя и да надпиша кое е за изписването, че мъж ми кой знае какво ще довлече Simple Smile

Иначе ние сме с други емоции сега, нали имаме първокласник, та покрай наближаващият 15-ти малко съм занемарила подготовката за бебето.

# 144
Аз бях на преглед и тонове в събота. В 36г.с. го измериха 2.700 и лекарката каза, че е ок. Кръвта и урината са в норма, взеха ми пак кръв за сифилис, че имало някаква нова наредба. Сега съм две поредни съботи на тонове и ако не родя дотогава, на 30.09 на преглед. Лекарката ми ще почива празниците около 22-ри. Сакът още не съм стегнала, тази седмица ще правим последни покупки и ще финишираме. Братовчедката на мъжа ми ни даде тяхната вана със стойка, та вчера я сложихме и нея в банята, пасна идеално.

# 145
Момичета, кърмата ми тръгна Grinning днес е 3седмици преди термина ми (горе долу). При друг има ли вече нещо?

# 146
Хаха, а мен пък дъщеря ми (2г. 4м.) започна да ми помага да се изправям от седнало положение, дърпайки ме за ръка и повтаряйки "Ох, тежко, тежко..."

hahaha  И моята щерка ми помага да стана, дърпа ме и пуфти  Laughing (2 г. и 9 м.)

Аз съм много довволна от нашия бебефон (ама хич не запомних за 3 години марката), с камера е и ми беше много по-спокойно като  оставях дребната в другата стая. При нас не че е голям апартамента, но в нашия блок има поне 5-6 бебета и не ми се подскача всеки път като чуя бебешки плач  Grinning

С ММ вчера разместихме спалнята, изпрахме и сложихме кошарата, изпрах си най-накрая и количката и люлката и остана само пелена за изписването и кошницата за кола да вземем.

# 147
Момичета, кърмата ми тръгна Grinning днес е 3седмици преди термина ми (горе долу). При друг има ли вече нещо?
Кърма или коластра?

# 148
Отчета от днес е следния: 34+1 шийката е 16, ама ми се пишкаше та ще е малко повече реално, конеца държи. Малчо обаче изостава още 2030, но пък не каза кръвотоците да са лоши. Заговори ми за раждане и аз много се учудих, че ми се вижда рано, каза че зависи от бебето как се чувства и според него ще реши нормално или секцио, на мене ми е все тая стига той да е добре. Другата сряда изследвания, консултации с анестезиолог и кардиолог и да видим пак как наддава.

Ние с подготовката сме до никъде- у нас още е ремонт, имаме купени някой неща и това е.

Ива, аза от известно време имам някакви мокрещи петна, ама е малко и е само от дясната. Една жълтеникава течност.

# 149
Да помрънкам и аз малко ... Нощем се будя през два часа, я за тоалетна, я от киселини. Ама то ако се събудя от едното, веднага се включва и другото. Освен това била съм почнала да хъркам твърдят зли езици (ММ). Та взе да ме буди че било страшно. Заплашила съм го, ме ще спи другаде ако продължава да ме буди, на всичкото не-спане Sad
Бебефон си купих на Филипс Авент с камера.

Общи условия

Активация на акаунт