При ОКТОМВРИйките настава оживление, стягаме се за родилно отделение

• 69 212
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Иве, честита радост! Много здраве и щастие на него и на цялото ви семейство.

# 466
Иве ,Краси,да са ви живи и здрави бебоците и много щастие да ви носят! Heart Eyes
Моя преглед мина днес.Изгледи за раждане -никакви,бебка не се е врътнала ,както се притеснявах.Все още си е както трябва,но се попритесних малко,че доста голяма я изкараха.Според ехографа върви най-малко със седмица напред и вече е около 3,850кг.
Дано измерванията не са верни,че имам още две седмици до термин Simple Smile

# 467
И мен ме мериха около 4кг, даже вчера и повече го изкараха. Препоръчват ми секцио, защото имам още 2 седмици. Насрочих дата, пък каквото стане Rolling Eyes

# 468
Направо не знам дали да им се има доверие с тези измервания. Вчера мъжа ми се видя с негов приятел, който живее във Франкфурт. Имат момиченце на 8 месеца и разказал, че малко преди термина им казали, че бебето ще е над 4 кг. Е, родила се е 3кг. Възможни ли са чак такива разминавания, над килограм?

# 469
Добре дошли на Светлозар и Ивайло! Много щастие да ви носят и да са много здрави.
Вече втори ден се грижа за бебето и за себе си виждам и оценявам каква положителна разлика има при второ дете по отношение на моите настроения, очаквания към себе си и ситуацията... Много по-спокойна и уверена съм и мога да се насладя на тези първи дни.

# 470
Добре дошли на Светлозар и Ивайло! Много щастие да ви носят и да са много здрави.
Вече втори ден се грижа за бебето и за себе си виждам и оценявам каква положителна разлика има при второ дете по отношение на моите настроения, очаквания към себе си и ситуацията... Много по-спокойна и уверена съм и мога да се насладя на тези първи дни.
Много се радвам ,че нещата при вас се развиват толкова плавно и естествено.Наистина си е друго,когато не ти е за първи път.
За размерите на бебока не се стресирам много.Напълно е възможно да се получи стабилно разминаване между ехографа и действителността.Ако бебчето е по-дълго може да го измерят и по-тежко от действителните мерки,същото е и ако е по-късичко,но пухкаво.
Важното е да са живи и здрави,пък както са влезли ,така и ще излязат.

# 471
...
Важното е да са живи и здрави,пък както са влезли ,така и ще излязат.
Хаха, мдам, съгласна съм, почти така;)
Да добавя само за ехографа. И аз мисля, че е ориентировъчно, разбира се. Зависи от лекаря, от апарата, от положението на бебето... Няколко дни преди да тръгне раждането гледаха сина ми и го изкараха около 2.8-2.9 кг. Роди се 3440 гр и 50 см в 38+3. Бих казала, добре, че се роди малко по-рано, хаха.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2016, 19:49 от 37°C ON

# 472
Честито на всички майчета,които вече са се запознали с малките си мишлета,да са ви живи и здрави и мноого послушни,на вас мили мами бързо възстановяване!

# 473
  • Sofia, Bulgaria
Айде и аз сега да се похваля - днес се роди моя малък принц в 37 г.с. Тежи 2450гр и висок 45см. Засега е с кислородна маска, но се надявам съвсем скоро да е при мен

# 474
Бени,честито ти момченце и скоро да се гушкате двамата.

# 475
Честито на всичко мами, които вече са се срещнали с техните дългоочаквани слънца:)
Аз имам още две седмици и вече нямам търпение да идва моментът:)

# 476
Бени, да ти е живо и здраво момченцето Hug Това важи и за другите новоизлюпени бебешоци  Hug

# 477
Честито на всички мами,които вече се радват на своите слънчица. Да са ви живи и здрави,а на вас бързо възтановяване. Hug

# 478
Иве,честитоо!
Момичета,благодаря за пожеланията Heart Eyes
Голяма емоция беше това секцио Grinning
С дъщеря ми бях с пълна упойка(не ме хвана другата) и я видях чак на следващия ден(в Шейново е раждана).
Сега,всички поздравиха анестезиолог Simple Smile,че е успял със спиналната.
Докато ме приготвяха за секциото имах чувството ,че ще връхлети доктор Хаус всеки момент Joy
Бебето се роди ,все едно беше намазан с крем от главата до петите...бяллл Heart Eyes
Мъжа ми ,чакаше пред вратата ,можеше да влезе ,но предпочетохме да е от вън от колкото да припадне вътре и него да го мисля Mr. Green
После с акушерката ме чакаха с мъжа ми и бебето в стаята.И ми го дадоха да си го гушкам.
Станах още същата нощ..защото ме зовеше тоалетна Joy
Бебето си беше при мен  нон стоп.
За болницата..ами дано ги стигнем германците някой ден!
Отношение..обстановка..абе нямам думи Heart Eyes
И кърменето за тях беше идея номер 1,обясняват ,насърчават..
За сега съм с ел.помпа(горещо препоръчвам),защото бебето ми разрани зърната.
Успех на чакащите  и много здрави бебчета ви желая bouquet

# 479
От доста време не съм влизала и тука бебета колкото щеш.

Честито на всички мамчета, да ги радват много бебоците, да са наддават бързо, да са много спокойни, а на вас скорошно възстановяване.

vvq ще ги стигнем но кога ли, дано е по-скоро.

Това което коментирате с пъпната връв и мен малко ме тревожи, защото док я вижда около вратлето, но казва че не е увита, а дали е така. Как го установиха при вас?

Общи условия

Активация на акаунт