На пазар във Варна - 44

• 80 854
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Въпросът ми е провокиран от разликите в ценоразписите на зъболекари, които влязоха в коментарите ни в разговор с близки. Чух за цени във Варна, които за мен са ниски и не си представям как с тях може да има качествена работа или другия вяриянт е аз да не съм в час с цените и да плащам повече от нужното, което не мисля, че е така.
Къде ходите, доволни ли сте и на какви цени работят вашите зъболекари?

# 571
  • Варна
Посещаваме д-р Марияна Димова, детски стоматолог. Много сме доволни, детето ходи без всякакво притеснение. За силанизация струва 30 лв на зъб. Ние със съпруга ми също започнахме да я посещаваме. Той няма проблеми като мен. За пломба му е струвало според случая 40-60 лв. Работи и по Здравна каса.
Преди години сме били пациенти на д-р Златанов. Много е посещаван, цените преди 8 години бяха по-ниски от други места, нооо хигиената според мен не е на нужното ниво, нямаше сестра и правеше всичко сам и т.н. Преди това от ученичка съм посещавала д-р Янева. Голям специалист, сега мисля се занимава с ортодонтска дейност. Цените преди много години бяха по-високи от други места, но качеството и професионализма също.

# 572
  • Вестерос
Аз ходя от около 8 години при д-р Демирова http://dentist.yankov.net/, ама не ходя често даже няколко години не ходих, тъй като нямах оплаквания. Кабинетът й е много добре оборудван има и сестра, ако това е от значение. За зъбен камък взема от 50 до 80 в зависимост от състоянието и продължението на работата.  Не мисля , че цената е много обвързваща с работата. Същата зъболекарка 2008 ми прави пломба през здравната каса и доплатих някакви 12 лв май беше, а бе под 20лв. Тази година едвам намери къде ми е правила пломбата при профилактичния преглед. А същевременно мм даде за пломба без здравна, че си ги беше изчерпал при зъболекар в Младост на Марешки сградата и след 1 седмица му падна  Rolling Eyes Така че малко и до късмет е явно.

# 573
  • Варна
Нашата семейна зъболекарка е доктор Елица Алексиева.
Цените й са като цитираните по - горе на детската зъболекарка.
В стоматологичната й клиника се влиза от входната врата с калцуни, което не го виждам навсякъде да държат.

# 574
  • Варна
Благодаря на всички! Явно наистина има доста места с малко по-ниски цени.
За калцуните и при мен е така + анкета ако не си ходил за определен период от време. Не че не може устно да те разпита, но друго е всичко да е записано и за нейна сигурност.

# 575
Здравейте! Някой знае ли от къде мога да купя боя з оцветяване на храни ? Искам да направя коледни сладки с декорации . Благодаря предварително.

# 576
  • Варна
Здравейте! Някой знае ли от къде мога да купя боя з оцветяване на храни ? Искам да направя коледни сладки с декорации . Благодаря предварително.
От Пикадили, но сигурно има във всчики големи магазини - Кауфланд, Метро

# 577
Ще се радвам да ми кажете от къде във Варна да купувам истинско и хубаво месо - няма значение местоположението  Rolling Eyes Същото питам и за мляко.
Благодаря  Hug

# 578
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Месо ти препоръчвам от месарския магазин преди кръстовището на Червения във дясно(посока Морската градина). На реда на фотото и хранителния магазин.

# 579
  • Варна
Ще се радвам да ми кажете от къде във Варна да купувам истинско и хубаво месо - няма значение местоположението  Rolling Eyes Същото питам и за мляко.
Благодаря  Hug
Хубаво мляко има на пазар Чаталджа от млекомата на фермата от Слънчево. Магазинчето е срещу Елитис  до  печените кебапчетата. Литъра струва 1,60, а маслеността е  над 5%.

# 580
Аз лично не към очарована от въпросното мляко. Даже и мама и моят мъж, които са привърженици на домашното прясно мляко не го одобряват. Имам чувството, че слагат някаква мазнина допълнително. Дори и като затоплим млякото за кафе отгоре въпросната мазнина не се разтапя. Въпрос на вкус.

# 581
  • Варна
Аз лично не към очарована от въпросното мляко. Даже и мама и моят мъж, които са привърженици на домашното прясно мляко не го одобряват. Имам чувството, че слагат някаква мазнина допълнително. Дори и като затоплим млякото за кафе отгоре въпросната мазнина не се разтапя. Въпрос на вкус.
Тази мазнина е краве масло, защото млякото не е обезмаслявано. Като се свари и се изстуди в хладилника тя си изплува , обира се и се използва за мазане на филийки или за баница. Въпрос на вкус  Simple Smile

# 582
  • Варна
Понеже няколко пъти вече се споменава въпросният месарски магазин на червен площад, аз пробвах месото преди няколко дни, смляха ми кайма , и на по-ужасна кайма не ми се беше случвало да попадна. Изказвам мнение, като не ангажирам никой с него, явно има и доволни.

# 583
Аз съм вземала телешка, готова смляна и наденица и съм доволна. Въпрос на вкус, както казвате.

# 584
От Пикадили, но сигурно има във всчики големи магазини - Кауфланд, Метро

В Кауфланд не намерих, а Пикадили е много бедно зареден вече , но ще хвърля едно око. В Била също нямаше...

Общи условия

Активация на акаунт