Кутия за обяд или какво приготвяте на децата за у-ще? 3

• 86 435
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Добро утро! Simple Smile

Чантичката днес напълнихме с:
МЗ - грозде и круша
Обяд - печен лаврак, салата - Айсберг, краставица, зелен боб, репичка и зелен лук; дипове - нахут с босилек и червено цвекло с джоджен; домашен пълноз. ръжено-пшеничен хляб със семена
МЗ - бретцел с йогурт

клик

# 556
  • Велико Търново
Добро утро!
Кутията днес:
Пъстърва филе, краставица, суров карфиол на розички със сол, домашни тарали и портокал.

# 557
  • София
Хайде и аз ще се включвам тази седмица, отново са с храна за целият ден, не само със сандвичи.
Скрит текст:
Плод - ябълка и ягоди.
Десерт - белвита и крем карамел
Зеленчуци - краставици и моркови
Кисело мляко
Обяд - огретен и пържола бут.

# 558
  • София
Закуска: Пържена филийка със сирене
Обяд: Леща и таратор с пълнозърнеста филийка
Плодове: банан и ябълка
Джънк: Солети и 1 слепена бисквита

# 559
  • София
За дребната, за следобедна закуска: добруджанка + малко тъпъруеърско шише с айрян, че ми станаха много сухи; ябълка; корнишон на лентички.

На мъжа ми сложих в термоса супа топчета, грозде и ябълка; има и тиквени мъфини, които децата не харесаха  Laughing

Аз си нося остатък от салата с цвекло, моркови и ябълка; ябълки и грозде и както редовно напоследък, термочашата с чай от накълцан джинджифил и мед.

Синът ми и той започна всеки ден да си носи термос с чай; отделно в пликче добружданки и корнишон и ябълка - за закускообяд.

Снощи се бях зарекла да снимам сутринта преди да опаковам, но понеделнишки ... къде ти  smile3507

# 560
Моята девойка има спагети за обяд, сандвич със сладко, краставички и чери домати за закуските.

# 561
Добро утро и от мен!
С първия ми опит да публикувам не се получи  Confused

Много ме яд че нямаме Фантастико или поне такива промоции, че всеки ден по 2 лв, не са ми ок, затова и купувах продукти и приготвях у дома подобни десерти, но блендера ми се развали  Confused

Ир74  Hug много хубави продукти ползваш, аз от скоро съм зарибена, но тъй като тук са скъпи а аз все още се уча и нямам време, за момента не импровизирам много, но се опитвам когато и колкото мога  Tired

Морена  Hug отново хубава кутия, показвам ги на дъщеря ми и й казвам че и тя трябва да се храни с подобни храни, наистина поздравления   bouquet

моята напоследък се храни много малко, връща доста, а и в училище от стола казва, че не яде...нещо времето й не стига да се организира, май повече се оглеждаме  Rolling Eyes

днес закуска сандвич с масло и краставички и айран
обяд -кюфтета с пълн филийки, малко кетчуп  Tired и краставички
за сл обяд има ябълки, банан и Фафла  Mr. Green

# 562
  • София
Моят син си беше харесал този термос , сега го поръчах (не устоях и на още 1-2 неща, пфф, че ужасен сайт  Laughing). Ако е хубав като дойде, ще ви го похваля (или нахуля Wink).

А междувременно, имам една молба - искам да купя от малките вилички като на Морена, но не ми се връзва да правя поръчка само за тях, така че ако по някое време някой тръгне да поръчва от Амазон,   може ли да ме има предвид да добавим едни вилички към поръчката? Ще съм много задължена  Hug

# 563
Бърди и аз ги харесах много тези вилички  Hug
намерих ги и в алиекспрес, ако нямаш нищо против сайта, защото аз определено предпочитам Амазон, но пък за тези вилички може и да ги поръчам, чудя се, ако са много миризливи и от вредна пластмаса не е добре  Confused

# 564
  • София
Ами не знам има ли смисъл от али-то да рискуваме, като в амазон са по 1-2 долара.

# 565
Аз имам същите вилички от Алито...идеални са си.

# 566
  • София
А от Али-то не е ли по-скъпа доставката? (не съм поръчвала)

# 567
Oт Алито 99% от доставките са безплатни.

# 568
  • Sofia
... може и да ги поръчам, чудя се, ако са много миризливи и от вредна пластмаса не е добре  Confused
Изобщо не миришат, а пластмасата не нагрявам, та не ѝ се притеснявам. И рима докарах даже... Laughing

# 569
  • София
Oт Алито 99% от доставките са безплатни.

А стига бе  Shocked Леле, наистина не знаех, голям съм глъм. Отивам да видя и ако намеря и термоса и кутиите, дето току-що ги поръчах с плащане за доставка, ще се гръмна  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт