Кутия за обяд или какво приготвяте на децата за у-ще? 3

• 86 419
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • München, Deutschland
Споко, Бърди, обикновено е много трудно да намериш баш същото нещо в Али, та шансът да попаднеш на същото, което си купила, не е голям. Simple Smile В смисъл, марковите неща (ако може да се приеме, че там има такива), са на сходни цени, китайските им имитации са, разбира се, по-евтини. Това за твое успокоение, че си платила доставката. Simple Smile

За мен днес за обяд: печено пиле, малко краставица, маслини и печени чушки.

По отношение на сйата - много неща си поръчвам оттам, доволна съм.

# 571
Ето виличките, които поръчах аз, миналата седмица: https://www.aliexpress.com/item/10pcs-set-Animal-Farm-mini-carto … 010608.0.0.NIhgK5
Тези бяха най-евтините, които намерих, аз търссих и исках специално да е версията с жираф - за да има една малко "по-дълга виличка" в случай на нужда.  Mr. Green
Чакам ги с нетърпение.  Heart Eyes + още дребни нещица (примерно детски ключодържател, какъвто тук не успях да намеря никъде, исках да има закачане тип "карабинер", за да може детето да си закача ключовете на специално място в раницата й McNeill)

# 572
  • София
Направо ми преобърнахте живота с тая информация  Laughing Ровя се като кокошка вече  Laughing

# 573
Бърди от 2-3 седмици вече  Blush Mr. Green умувам за термосите - в Али мисля, че не са хубави, а като показания съвсем се съмнявам да намериш  Wink

а БД да именно за предложих ози вариант - отивам и аз да поръчвам, мисля че си имам избрани даже  Peace

# 574
  • На черешата
 За днес - омлет със сирене и кашкавал, няколко чери домата и половин краставица. За междинно хранене банан и зърнено блокче. Дадох и парички, че това няма да и стигне. За нея съм спокойна, че няма да си купи боклук. Чете внимателно съдържанието и развеселява продавачите в магазина. Онзи ден ми заяви, че така като гледала май ако и се дояде нещо сладко ще трябва да и купувам бебешки пюрета, най-добре и звучи като съдържание.  Joy Joy Joy

# 575
  • София
Хайде, първата ми поръчка в Али е готова  Laughing Сега се замислих обаче ще ме карат ли да ходя по митници като е от Китай? (да се бях сетила да питам преди да поръчам, ама ...)

# 576
Хайде, първата ми поръчка в Али е готова  Laughing Сега се замислих обаче ще ме карат ли да ходя по митници като е от Китай? (да се бях сетила да питам преди да поръчам, ама ...)

Както виждаш ние не се оплакваме, че ходим по митници, така че дишай  Party Всичко идва директно в пощенския ти клон.  Peace

# 577
  • София
Благодаря на всички и се извинявам за спама в темата!  bouquet

# 578
  • На черешата

Обаче се подготви за поне месец чакане.  Whistling

# 579
За днес - омлет със сирене и кашкавал, няколко чери домата и половин краставица. За междинно хранене банан и зърнено блокче. Дадох и парички, че това няма да и стигне. За нея съм спокойна, че няма да си купи боклук. Чете внимателно съдържанието и развеселява продавачите в магазина. Онзи ден ми заяви, че така като гледала май ако и се дояде нещо сладко ще трябва да и купувам бебешки пюрета, най-добре и звучи като съдържание.  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy
Браво на детето !!

А на митница отиват вече доста неща от Али, но предимно от сорта на телефони и др техники, такива дребни неща не съм чувала  Peace Hug

# 580
  • София
Няма проблем с чакането, Торнадо, аз тия вилички съм ги загледала от преди лятото  Laughing

Иначе бебешките пюренца не са никак лоша идея за плодова закусчица през зимата според мен  Heart Eyes

# 581
  • München, Deutschland
Бърди,
Скрит текст:
В ЕС може да вкарваш стоки безмитно на стойност до 20-21 евро. Сменят се стойностите, та точната не мога да ти кажа, защото е с някакви центове. Отделно от това, ако купуваш нещо по-скъпо, може да кажеш отвън на пакета да напишат по-ниска стойност, защото това няма отношение към защитата при покупка, т.е. ако ти трябва да ти върнат парите, пак ти връщат цялата сума, но си спестяваш именно обиколките по митници. Въпреки това, пак митницата има право да ти отвори пакета при съмнение, но докато преди са ни викали, вече от 3 години пазаруваме много повече, а не са ни викали нито веднъж.

# 582
  • София
Днес:
Закуски-мъфини със сирене+кашкавал, сини сливи и круша; Обяд-пилешко с портокал, домати и краставица

И няколко от миналата седмица
Закуски-сандвич с яйце, нар, сини сливи и кестени; Обяд-супа топчета

Закуски-бутекри с кашкавал, помело и ябълка, кисело мляко с мюсли; Обяд-ориз.

Закуски-банан, нар и ябълка, кисело мляко с мюсли; Обяд-дом. пица и млечен сос.

Закуски-палачинка Кайзершмарн, ябълка, помело и овесени сладки; Обяд-пилешка супа

# 583
  • София
Много са хубави, Ара!  Peace

# 584
малко off topic, но много се радвам като видя, че децата ви ядат толкова разнообразни и здравословни неща. Моята дъщеря също не е злояда и се храним сравнително здравословно, но ми се струва еднообразно. Трудна е с доста зеленчуци и плодове. Аз обаче, не спирам да предлагам все по-често нови неща с надеждата да ги хареса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт