Ако имахте шанс, как бихте поправили живота си?

• 17 441
  • 123
  •   1
Отговори
# 105
Цитат
Не знам лица на по колко години пишат в този форум ,но това е тъпо и детско изказване .
Да аз имам проблем с образованието си , изкарах икономика ,а призванието ми било друго и някъде съм споделила ,че бих учила съвсем друго нещо , но човек в младостта си трудно открива себе си .
Проблемите ви са финансови и психологически, но да ги свързвате с родителите си зрели хора е несериозно
Живота е във ваши ръце но си поставете реални цели, не може да искате всичко !
извинявам се ,но и аз имах това в предвид , никога не съм свързвала проблемите си с родителите си ??? Сигурно визирате някой друг !

Има неща които бих променила ако можех. Първо и основно щях да направя така, че бащата на дъщеря ми да не разбере за съществуването и. Освен това бих била много по настоятелна майка ми да отиде на прегледа и нямаше да живеем в кошмар вече 6 години.
абсолютно и аз

# 106
Доволна съм от живота си в момента и нищо не бих искала да се променя. Ако върна времето назад със сигурност щях да завърша медицина, защото най-голямата ми мечта беше да стана кардиолог. Но тъй като имах неописуем страх от кръв така и не го направих. Сега, като се замисля смятам, че това е проблем, който с времето можеше да успея да преодолея, но тогава не мислех така  Rolling Eyes Не че се оплаквам от образованието си, но моята "неосъществена любов" си остана медицината  Heart Eyes Но това, че не учех медицина не ми попречи да изчета няколко медицински учебника  Simple Smile
А иначе - тъй като и аз съм човек, който се учи от чуждите грешки направих много сериозен рестарт в живота си, когато станах на 30 и имах достатъчно сила и увереност да го направя. Но, ако върна времето назад пак бих минала по този път - той ме научи на много неща, които много ми помагат сега  Peace

# 107
аз ще стана на 30 ,кажи как а направя рестарт в живота си  Confused

# 108
  • София
О, аз на всеки 10 години  си правя рестарт. На 30 се върнах в Бг, започнах да уча 2ро висше, събрах се мм, забремнях, родих и още какво беше...

# 109
аз ще стана на 30 ,кажи как а направя рестарт в живота си  Confused

Ами не беше лесно. Но аз имах много сериозен "пример" за семейни отношения от нашите и бях казала, че ако живота ми започне да прилича на техния няма да го пропилея в очакване нещо да се случи. И така и стана - живота ми стана ужасен и аз, като един безграничен егоист сложих край и започнах нов живот - такъв, какъвто винаги съм искала да живея. За мен най-най-най важното нещо е човек да обича и да уважава предимно себе си. Защото никой друг няма да го направи  Peace

# 110
Аз бих била по-смирена и търпелива. Аз бях нетърпима примадона понякога. Аз вирех нос лесно. Глупачка.
Всичко това е било толкова излишно... за това съжалявам, че не бях по-зряла и че "омекнах" толкова късно. Но сега се харесвам.

# 111
Бих записала друго висше и  не бих разрешавала на бащата на детето  си да го припознае за свое
#Crazy #Crazy

# 112
Бих записала друго висше и  не бих разрешавала на бащата на детето  си да го припознае за свое
#Crazy #Crazy
чудиш се не чудиш , това е положението

# 113
Тъй като съм от хората, който много обичат да се поучават от чуждите грешки, а и на други им би било интересно и от полза, реших да създам тема в която, който желае да се включи.

Щастливи ли сте от семейния си живот в момента? Ако можехте да върнете времето назад и да започнете всичко отново, какъв мъж щяхте да искате до себе си? По какъв начин бихте живели живота си? За какво съжалявате и е непоправимо?

1.До някъде съм щастлива до някъде не.                                                                                                                     2.Някой с бяла джипка  Laughing Ами не знам може би пак този с когото съм в момента.                                                              3.Определено не по този,да сменям памперси и да се занимавам с детски градини.Обичам децата си,но можеше да ги имам и на по-късен етап от живота ми,когато всичко може би щеше да е по подредено.                                    4.Съжалявам,за един човек в живота ми който остави непоправими следи в него,за нищо друго не съжалявам,съжалявам само,че го срещнах и,че обърна живота ми с краката на горе,след  тази среща вече нищо никога няма да е същото. Исками се да изтрия целия си живот и да го започна отначало.

# 114
  • Бургас
#Crazy #Crazy
Няма нищо чудно. Много мъже припознават децата си без въобще да се интересуват от тях и да плащат издръжка, но за сметка на това за всяко нещо трябва да ги търсиш , за да им искаш съгласието /например за напускане на страната/.

# 115
#Crazy #Crazy
Няма нищо чудно. Много мъже припознават децата си без въобще да се интересуват от тях и да плащат издръжка, но за сметка на това за всяко нещо трябва да ги търсиш , за да им искаш съгласието /например за напускане на страната/.
Именно.
То на детска не можеш да ги запишеш някъде.

# 116
#Crazy #Crazy
Именно.
То на детска не можеш да ги запишеш някъде.
Можеш,аз моя го записах и нищо не ми искаха от ония.

# 117
Кари, казах НЯКЪДЕ. Изискванията са различни в различни градове. В нашата детска градина няма изискване за живеене и работа в определен район, в София градините имат хиляда изисквания за какво ли не.

# 118
Кари, казах НЯКЪДЕ. Изискванията са различни в различни градове. В нашата детска градина няма изискване за живеене и работа в определен район, в София градините имат хиляда изисквания за какво ли не.
Извини ме не съм разбрала  Simple Smile

# 119
знам ,че за някой това което казах звучи тъпо и гадно , но БНД ми създава ежедневно толкова проблеми ,че ми ,без реално да полага някакви грижи и с 6 годишно пълно отсъствие от живота на детето ,след които 2 години тормоз ..........

Общи условия

Активация на акаунт