КГБ = Клуб на Готините Баби - 171.

• 60 153
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Имам страхотен внук. ММ днес ми разказва,  как им слагали бром в боба,  навремето,  в казармата, и как изобщо не е действал. Е,  чак сега ли започна да действа тоя бром,  питам Mr. Green Тоя виц ми идва,  посмяхме се с тоя бром днес.

# 106
  • София
 Благодаря момичета,направихте ми деня,стоплихте ме, почувствах се много специална. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Искам и в Пловдив и в Пирот. Praynig
 Доби идвай по често.
 Мамси зарадвах ти се много,че много отдавна не те бях виждала. ММ ме чакаше на спирката на Метрото и пазарувахме в Кауфланд.
 Говорих си с Вели по телефона  доста. Информирана съм ,че котката зарязала котетата и те умрели....
  Беше ги свалила от тавана в бурените ,но там съчки ,дърва и не ги видяхме навреме.
Добре дошла Бобка.  bouquet

# 107
Знам, че имам отсъствия, ама ви моля да ги извините! Бързах да очистя след ремонта и използвах събота и неделя, когато бях в почивка /без децата/. Остана  да постеля пътеките на стълбището и приключвам.
Добре дошла на Бобка Бебкова.  Бобче, тук е весело. Не е като в една друга тема, където сме се "срещали".
Айша, на добър път и приятно гостуване!
Тези Зоя и Валера са големи сладури.
Благодаря за пожеланията към моя първокласник!
Скрит текст:
Днес категорично отказа да  се упражни да пише чертички. Пише ги криви.  Заяви, че са му скучни. Ама пък и аз го оставих, защото може да пише текст под диктовка доста красиво. През лятото това учихме, но започнахме направо с буквите и думите. Чертички, кукички, камшичета  и лулички отделно не сме писали, ама сега ги има в тетрадките и се налага да ги пише. А как пък не може да оцветява! Такъв е.  Решава задачи за 2 клас, чете и разбира прочетеното, знае много от правилата за писане, а не може да рисува. Също като баба си.

Моля малко инфо за Пловдив и Пирот!

# 108
  • в малка спретната къщурка
Купонджийките, много сте заредени newsm44, пръскате положителен заряд чак при мен. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Страшна група сте!
Бобка, Добре дошла! Hug

# 109
При вас се диша свободно.  Дано не е свекървенската,  където сме се срещали.  Изглаждаме проблемите. https://www.google.bg/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.bilka.info% … ct=mrc&uact=8

# 110
  • Кубрат/ Пишурка

Бобке, добре си ни дошла! Който е останал - не е съжалил! Hug Hug Hug

# 111
  • София
Бобке, добре дошла и от мен! Кажи ни откъде си?

Шпунци, Пловдив - след 1 октомври, Пирот и той през октомври, ама да намерим фирма. Ще съобщаваме навреме за желаещите.

Светле, липсваха още доста хора - Иха, Джили, Дая, Яжка. Дано да не изпускам някоя.  newsm78  А, Мери Попиз и Роси, също.  Hug Hug

Да ви кажа пусах една снимка от днес във фейса с надпис ХОРЪТ НА СОФИЙСКИТЕ БАБЕТКИ. Е, ние си се знаем, ама някои мои приятели май го разбраха буквално. Ми, то не е далеч от истината, де. Пеем си по сбирките коя колкото може, имаме си солистка с акордеон, имаме си музикален редактор. Всичко е точ в точ, както се казва.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 112
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Маринка, ами не ги споменавам, защото Дая, Джили и Мери Попинс  ни изоставиха, Яжка е в чужбина, а Иха си каза, че няма да дойде. Та говорех за действащите КаГеБейки, не за тези от запаса или спорадично приходящите. Joy

# 113
В хора на софийските бабетки ще пея.  Мецосопрано ще дудна,  хаха newsm62 Мерси за приема.

# 114
  • София

newsm10

newsm51

СУПЕР, БОБКЕ!

# 115
Ех, Айша, чаках те, топлих ти мястото до мен, ама ядец.
Пък си гушнах с огромна радост милата Мамси.
Най-смешна беше Светълчо. По едно време - що да видим!!! - наш Светълчо рипнал, свирепо се разхожда около масата, грабнал с умението на професионален убиец по един нож във всяка ръка, острието напред...
Ха познайте контекста на сценката...
Малеее, пък едно лилаво явление с разпилени дълги коси и с умение да покорява де когото срещне... Ха познайте за кого говоря...
Ама разкошно си изкарахме!

# 116
КАГ, на добър час на първолака с чертичките и луличките!
Какво ще ги правим тези първокласници, дето вече романи пишат на компютъра, а в у-ще - краснопис. Ще взема накрая по червения телефон да кажа на Кунева, че във Финландия - № 1 в образованието - са отменили изобщо ученето на ръкописни букви.
Нали така, Вивия? Хайде пак се появи, молим ти се.

Бебке, добре дошла и от мен! Съдейки по ника ти - имаш внуци, баба си отсекъде, шта водим по екскурзии. А в хора във втория глас - аз до тебе, само дето пея фалшиво. Та ще ти се наложи да ме прикриваш.

И мен благополучно ме доставиха франко портата - тая лилава докторица как ли разбра, че съм схваната до сълзи. Което не ми попречи на веселбата.

# 117
В къщи съм, в къщи..../изкъпана, нахранена  Joy/
35-мин полет, меко кацане и си бях у нас
Мамси, благодаря че ме "хвърли" на летището  Hug

За срещата - емиии нямам думи.... За пореден път ме направихте много щастлива, заредихте ме с толкова позитивизъм, с добро настроение - ще си ги пазя дъъъълго време  Blush
Шпунци, Маринка, Мая, Диди, Римарче, Светле, Цветенце, Мамси, Здравунче, за вас са моите прегръдки
Лусииии
Айша, наистина липсваше, но пък си имаш уважителни причини

Добре дошла на Бобка  bouquet

Грети, на добър час и на твоя първокласник!

На бърз прочит толкова/нищо не запомних, утре ще повторя май
Ще добавя и мойте фотографски опити
Лека и спокойна нощ на всички ви  Hug Hug Hug

# 118
  • Кубрат/ Пишурка

Видях ви на снимките - супер сте всички и много ми липсвате!
И най-изненадващо открих, че имаме албум и от Кранево Joy Ами смъкнах си липсващите снимки - вижда се колко весело ни беше! А кой ги е сложил newsm78 Да му благодаря!
За сега ЛЕКА НОЩ!

# 119
  • София
Ей ме на пак във ваш'та пъстра китка шеметната маргаритка.  ( по СВЕТЪЛЧО ) Wink

МАРИНКА, щом като Бобка ще пее в хора на софийските красавици, значи е от София. smile3530 Също съм като един Шерлок Холмс. Едва ли би идвала на спявки, ако е от Бургас Joy Ама то пък нали се сдобихме с магистрали, та колко му е... Може и от там да прескача. Все пак си мисля, че Софийската група набъбва, втасва, като същи козунак. Дано да ѝ е хубаво при нас и с нас. Момиче, включвай се в приказките и лакардиите без да се притесняваш. Платила си си членския внос newsm10, баба на прекрасен внук си, почти на 100% съм сигурна, че си софиянка. ПРИЕТА СИ!!! Simple Smile А с какво се занимаваш? Имаш ли си хоби? Прощавай, че те разпитвам така, ама нали в момента се запознаваме. Приятно ми е, аз отговарям за обеззъбването tooth и озъбването на групата newsm47

ДОБИ, щом толкова ти е харесала срещата, ти само ела. Пак ще спретнем в твоя чест същата, че може и още по весела. Виж колко малко ни трябва newsm68 newsm44 rotfImao

ЗДРАВЧЕ, ти пък с избраната от Йо Йо рокля изтрепа рибата... Има вкус момчето.

СВЕТЪЛЧО, никога няма да ми омръзне да слушам разказите ти. Помня един от многото-оня за нашествието на мравките във вашата кухня. Е не е истина как съм се смяла с глас rotfImao rotfImboдо потичане на сълзи и до подмокряне.

МАРИНКА, слънчева, имаш ли някаква идея за тур.агенция, с която да развеем поли или да махаме крачоли до Пирот?  travel

ФУРИЙКА, не само до теб, ами чак до Русия стигна нашата позитивна енергия. Разказвах на приятелите ни как сме изкарали, накараха ме и на тях да им попея частушки. Късно е да ти пея по телефона, ама ето ти малко текст, та да се посмееш.
" Говорят, что я старуха. Ничего подобного! Тех. осмотр проходила и на все пригодная... Тех.осмотр-технически преглед. " ," Я старуха боевая, еще буду боевей. Для меня четири деда, въйходили на дуель",  ''Шла по улице старушка, а за ней мотоциклет. Мотицикъл цикъл, цикъл, цикъл и старушки больше нет...", " Дед пошол на туалет, но без денег входа нет. Шарил деньги, не нашол, а процес уже пошол..." ," Говорят, что в Новь!й год долар резко упадет. Если'б знал где упадет, там и встречу Новь!й год!"

ГРЕТИ, ти пък кога ли ще ни изненадаш на някоя среща? Heart Eyes

МАМСИ, усмихната, топла, добричка днес ме зарадва, като се появи. И нейният внук ги приказва едни такива смесени българо немски, като моите внучки, та голям смях пада. hahaha Joy

ШПУНЦИ, таз душичка мила, радва ме със свойта сила.  Hug Hug Hug

РИМАРЧЕТО още се движи измежду  строителните материали на куц крак. Няма място да стъпи с двата крака. Кураж миличка, вижда му се края. Не се шегувам-предлагам ти дружеско рамо да те пребазираме в другото жилище. Цяла бригада можем да се съберем. Всяка ще грабне я кашонче, я торба и ще стане работата. Хем весело, хем полезно! Ти само свирни. Simple Smile

ДИДИА ми беше хем малко далече, хем от моята страна, но пак си поприказвахме. За такива бъбрици като нас няма прегради. Поговорихме си и вън пред заведението. Нали времето все не ни стига. Сещам се за онези двечките, дето 10 години изкарали в една килия на затвора. Когато ги освободили и излезли пред затвора, доприказвали си още 2 часа... hahaha Joy

МАИЧКА е супер, малко ремонтирана. Минала е технически преглед и за всичко става Wink

Хайде стига бля, бля, че стана утре. Отивам да спя. Лека нощ на всички love001

Общи условия

Активация на акаунт