КГБ = Клуб на Готините Баби - 171.

• 60 153
  • 728
  •   1
Отговори
# 570

Добро утро и прекрасен ден!

Усмихнат и незабравим есенен ден,в който да имаш приятелска ръка,протегната с обич и разбиране,рамо,на което да стихват тъги и тревоги,любов,която да носиш винаги в сърцето си,пътека,която те отвежда при хората

Скрит текст:
Оптимистично
Усмихвай се, когато те боли
и всичко ти се случва на обратно!
Усмихвай се през зъби, че нали
да се усмихваш още е безплатно.

Усмихвай се, отчаян от любов -
смехът дори през сто сърца се чува.
В окото на човешкия ни лов
усмихваш ли се, значи съществуваш.

Усмивката затуй е божи дар -
животът и без друго е намръщен.
Усмихвай се, човеко, като цар
и дните си, коравите, преглъщай!

Усмихвай се дори примрял от глад -
светът реве под стотната си криза,
и друго ако не, да го е яд
на простия човешки оптимизъм.

автор Ники Комедвенска

И аз съм музикален инвалид  Heart Eyes, така че не ме бройте за масовката в хора

Благодаря за разсънването на Фурийка, Hug и чайчето и кафенцето на Доби и Янчето Hug. Дано след нощната смяна Фурийчето вече да отмаря

# 571
  • София
Добро утро!
Прекрасен Вторник и помнете, че времето е такова, каквото е в душата ни , а не каквото се вижда от прозореца.

Нека има. Laughing

Наближава рождения ден на КГБ -23-ти....

КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 1
автор: Хули  публикувано: 23.10.07 в 22:27ч.

Последна редакция: вт, 11 окт 2016, 08:44 от Шпунц

# 572
  • София

Добро утро!

Днес нещо не съм във форма - събудих се от студ, свива ме стомаха, дано не се разболявам. Дори и кафе не ми се пие,  по-късно ще се пробвам пак.

Фури, откъде го намери ранобудното петленце - много мило ми стана!  Heart Eyes

Грети, идеята за 22 беше съгласувана и с домакинята - да е в града, да няма други агажимети. Ако повечето дружки могат - нека да я сменим датата, за следващата събота. Но, Здравче идеята за преспиване отпадна - повечето момичета искат за един ден да идем и да се върнем. Нещо не си слушала в час, закачаше се с граничните полицаи.  Heart Eyes

И, кво май срамежливки се оказаме за хор? Аз пък така се зарадвах - ама чакам Ихичка, Светлето, Мамси, Здравчето, Шпунци, Мая, Джили, Дидия, Яжка,  Дая, пък може още някоя да се включи!

Ехе, аз докато се наканя да публикувам две от дамите писали. Музикали инвалиди пък сега - да не мислите, че аз съм сладкопойна чучулига. Я, стига, милимоички. Нали си имаме солистка?  Heart Eyes

Шпунц, вярно е, в душите и да е топло и уютно, времето ще го отсвириме. Пак  използвах жаргон.  Mr. Green

Останете си със здраве!

# 573
Добро утро  и от мен !
Благодаря за кафето , музикалните поздрави , духовната храна !
Момичета не е проблем за мен да е съботата след 22 октомври. Дори гледах времето  занапред и за 29 го дават по хубаво. Аз искам и Грети да дойде да се запознаем на живо. Вижте помислете си , направете си плановете  , аз ще ви чакам с удоволствие  и с голямоооооо нетърпение !
Пожелавам ви спорен и хубав ден !
Ставам , че имам излизане.

Прегръдки и целувки  !
 sun sun sun sun sun sun Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 574
  • София
Привет и от мен, красавици Simple Smile
Нямам нищо против, да е 29.10.
Нямам време за много приказки. Боря се като прасе с тиква Animal Pig Flowers Jack O Lantern с една нова програма, чрез която ще се отчитаме електронно в Здравната каса. За сега нямам кой знае какъв резултат smile3511, ама и колегите са на моето ниво.
Благодаря за всичката течна, суха и духовна храна Hug
ФУРИЙКЕ, разби ме направо. Ей, върнах се 60 години назад. Слушах го няколко пъти...

Нещо много публика се заформя Wink, а за сега само един дует ( Маринка и аз ) Хей, който пее зло не мисли.

Хайде, останете си със здраве.  Hug

# 575
  • в сърцата на любимите ми хора
Най-после изпратих всички гости и след малко ще кача снимките. Сега да спретнем редиците за Пловдив. На 23 октомври е РД на КГБ и затова спрегнахме 22, събота - да го отпразнуваме заедно на хубаво място. При мен 29 октомври е проблемен, защото ще ходя в Смолян - внучката на сестра ми прави 1 годинка и съм поканена на РД. Но щом Грети може тогава, пускам списък за
29 октомври, до Пловдив за един ден /без преспиване/. Вероятно и авто-походът се отменя /моя милост отпада/, остава пътуване с автобус. Не съм споменала момичетата, които са далеч от Пловдив и по обясними причини ще са затруднени с пътуване за един ден. Но... Всички пропуснати да се чувстват поканени и добре дошли  Hug

Хули -
Фло - да
Маринчето - да
Здравка-Мравка - да
Грети - да
Луси - да
Римар -
Шпунци -
Аиша -
Борянка -
Мамси - ?
Гъбката -
Мери Попинз -
Светалчо -
Иха -
Дидиа -
Бобкабебкова -

Последна редакция: вт, 11 окт 2016, 11:52 от мамси

# 576
Борянка не може да пътува,едва се вдига до внуците да стигне.С големи подготовки  ходя  на близо.Ще  се радвам ако някога в София  може да се видим.Да искаш и  да можеш  е различно нещо.

ПП Обаче да ви разсмея ,имам предложение  да обичам един англичанин с 10 годишна дъщеря във фейсбук ,явно или  е кьорав,или още ловя окото на снимка поне.Понеже  сочи Бристол  за  местожителство,а  имам братовчедка там,приех поканата да не би да са ме намерили и да се свържем,че нямаме връзка ,може да и  е син на братовчедката по възраст гледам.То  трябва да имам внуци,по-големи от дъщеря му. И какво се оказа- вдовец съм от 3  години и търся някой  да ме обича.....Обичам те бе,но не мога да ти помогна.

Последна редакция: вт, 11 окт 2016, 12:00 от Бор_яна

# 577
Най-после изпратих всички гости и след малко ще кача снимките. Сега да спретнем редиците за Пловдив. На 23 октомври е РД на КГБ и затова спрегнахме 22, събота - да го отпразнуваме заедно на хубаво място. При мен 29 октомври е проблемен, защото ще ходя в Смолян - внучката на сестра ми прави 1 годинка и съм поканена на РД. Но щом Грети може тогава, пускам списък за
29 октомври, до Пловдив за един ден /без преспиване/. Вероятно и авто-походът се отменя /моя милост отпада/, остава пътуване с автобус. Не съм споменала момичетата, които са далеч от Пловдив и по обясними причини ще са затруднени с пътуване за един ден. Но... Всички пропуснати да се чувстват поканени и добре дошли  Hug

Хули -
Фло - да
Маринчето - да
Здравка-Мравка - да
Грети - да
Луси - да
Римар -
Шпунци -
Аиша -
Борянка -
Мамси - ?
Гъбката -
Мери Попинз -
Светалчо -
Иха - да
Дидиа -
Бобкабебкова -

Поради незнание  Embarassed Embarassed Embarassed как да напиша моето "ДА" в горния списък , се получи това недоразумение

# 578
  • София

Мамси, не искам да те загубвам като партьор, искам да си с нас. Това просто е предложение, нека всички си кажат думата.  Hug

О, Борянче, имаш страхотно предложение. По този повод и за майтап, разбира се.  Heart Eyes

# 579
Браво на софиянки! Много се радвам! Групата ви е чудесна, единна, станахте си много близки, никоя не се мисли за по-по-най!
Идеата ви за певческа група е прекрасна! Жалко, че съм далече, не че съм Монсерат, но щях да се включа с мерак! Simple Smile
От сърце ви желаа успех! Simple Smile

# 580
Така  е,до Пловдив не може,но до Англия -може....Колко му е да стана за резил?И  кво да го правя   и той  какво да ме прави....това меден месец нали от мед идва,но филийка  за закуска.

По  повод сбирките,въобще не съм съзнавала,че Роската от Пловдив  бие  път  и  бе на срещата с чен.И другите  как са  се свързали  ,организирали да видят плевенско  бабе.Когато го осъзнах как става все благодарности изсипах,макар не публично.И оцених КГБ  какво  е...клуб на готини красиви   и  сърдечни жени.Ама то неведението  е  голяма работа понякога.И си мидлех,че  можех една реч поне да приготвя в рими.

О ,Танитке ,за теб си мислех,каква подкрепа би била,ама  пусти разстояния  и пари най-вече....Те  ще пускат самолетни линии  редовни Варна-София...

# 581
Привет,мривет - казала Пипи и си хвърлила от далече голямата шапка - нали така беше newsm78
В моя случай - захвърлям чадъра Grinning

Изчела съм ви,видяла съм ви на снимките,радвах ви се и сега тормозя ММ да ме води в Пирот   Joy
Борянчице Hug - много ,много се радвам за установения контакт с дечицата Hug Hug
И щода е кьорав англичанина newsm78Каква си ни бойна и напета Hug

Равам се и за пеещи момичета.Аз  уж съм от можещите пеещи,но с то и пеенето иска тренинг.Канят ме вече многократно да пея в хора на селските баби -автентичен фолклор,ама аз съм запънала краци и не искам.Подмладявали групата и т.н , а ме знаят от дете как съм пеелааа  и все солистка първи глас newsm78 Е ,да ама тогава не пушех цигари  Confused Embarassed :oops

"Мона Лиза" -по Фло - пак немой се класира за срещата.Макар,че ми е под носа Пловдив.
И двете дати са ни заети с отдавна планирани мероприятия.Даже 29 ни се дублира  newsm78
И малко е неудобно ,че няма да отидем на едното ,но  вече се бяхме обещали преди поканата.
Тъй ,че - не  ме бройте . Пак и отново.

С либето в момента сме малко на релакс - топли басейни,джакузите и глезотийки.
Аз като един огнен знак не съм фен на водата и повечето време съм - полегнала е Тодора JoyА и вените ,които имам на единия си крак никак не обичат топли води.Та така.
Хладно е навън.Щом аз съм облечена с топло яке.Днес и превалява.Не става и за разходка.
Ще си чета,ще прехвърлям програми и т.н.

На всички много ,много  Hug Hug

# 582
За следобедно настроение !  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Аз се глася с червеното килимче и за двете дати , пък която вие решите . Hug
Много искам и Мамси да е.Може за няколко часа да гостува в Пловдив и да продължи за Смолян, а Мамси става ли така ???

Чао за сега ! Hug Hug Hug

# 583
привет, дружки мои  Hug
Вчера качих снимките, които направих на екскурзията.
Направих баницата и стана както и миналата година превъзходна. Имаше 3-4 кори, които не бяха цели, но аз и без това ги деля на две. Те се продават на грамаж, а не на бройка. Мисля, че са толкова хубави, защото брашното е хубаво и баницата става точно като бюрек /със мн. масло и сиренце  Grinning/.
Специално за СВЕТЪЛЧО са следните снимки /втората не пожела да се обърне, така че ще я четеш на чинчирик  Crazy/.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 584
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мери, благодаря за вегетата. Joy Още утре ще потърся.
Моята баница стана прилична и вече се изяде, но корите не ги биваше. Установихме с Иха, че онези, хубавите от миналата година, се казват "Два принца", а на моите пишеше "Беле коре" и наистина не струваха, не че аз нещо съм претенциозна - дебели, неравномерни и гумени си бяха.

За хор не ставам - не съм музикална.

За Пловдив нищо не мога да кажа още.

Общи условия

Активация на акаунт