Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 240
  • Sofia
  • Мнения: 374
Zest приложението, което ползваме ние е за телефон  https://www.life360.com/, инсталира се на всеки от мобилните апарати от които иска да се използва, имаме го аз, баща й, детето и баба й. Необходимо да има включен интернет на него, дори да е на минимална скорост.
Вижда се къде се намира детето, кога тръгва от някъде и кога пристига, също така ако е с някой от горепосочените дава, с кой се придвижва - класната й първите месеци се бе включила и на карта ни даваше като ходят заедно до занималнята. Също така всеки момент виждаш колко батерия има в телефона си - нещо полезно, защото забравя да зарежда и така й напомняме за да не й падне батерията. Допълнително сме направи настройки като сме посочили адрес училище, вкъщи, вкъщи при баба й, адрес занималня, театър, спорт - все неща които са свързани с нейната логистика и часът, в който следва да пристигне там. Телефона издава като звуков сигнал, че дестинацията е постигната Wink - на мен това ми е пък полезно, защото като съм на срещи и тнт .не гледам нон стоп телефона си, не съм я обвързала и нея да ми звъни и съобщава "тръгнах -пристигнах".
В приложението могат да се създават различни групи – ние сме направили една семейна и всеки вижда всеки кога и къде. Но имахме и други групи, в които родители виждаме няколко приятелски деца, но помежду си нас възрастните не се вижда къде сме и тнт.
Предполагам има и други такива продукти, този ни е първия който сме ползвали и сме доволни.

Последна редакция: пт, 08 юни 2018, 16:25 от munieka

# 241
  • На брега на реката
  • Мнения: 4 369
Благодаря за подробната информация! Ще го тестваме.

# 242
  • в огледалото на живота
  • Мнения: 8 120
...приложението, което ползваме ние е за телефон  https://www.life360.com/, инсталира се на всеки от мобилните апарати от които иска да се използва, имаме го аз, баща й, детето и баба й. Необходимо да има включен интернет на него, дори да е на минимална скорост.

А има ли такова без да е необходимо да се включват мобилни данни?
Дъщеря ми носи  смартфон в у-ще,но е с обикновена ваучерна карта.Забранила съм ѝ да ползва  училищното Wi-Fi  и търся приложение,което да не е обвързващо задължително с оператор.

# 243
  • Мнения: 463
Няма как приложение, позващо GPS сигнал- сътветно изискващо местоположение да не ползва интернет.

# 244
  • На брега на реката
  • Мнения: 4 369
Дев, от настройки може да ограничиш мобилните данни да не се ползват с интернет браузър, ютуб и въобще да ограничиш прилиженията, а да оставиш само конкретното приложение за локализиране. Вкъщи сме с iPhone-и и си решихме проблема с find friends, като на щерката по гореописания начин съм ограничила мобилните данни само да се ползва за приложението.

Общи условия

Активация на акаунт