Домакини 57/ И есента си има чар

• 61 622
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • при късмета
Мен ме притеснява повече ширината на синьото, което върви надолу. Като се фраснах, даже над капачката ме болеше. После надолу започна да боли повече, реагирах на болка, дори само когато си вдигна пръстите нагоре от петата. Което е нормално движение при ходене. Бях в ватирани дънки, ама като казвам ватирани имам предвид бебешкото ватирано, с вата от горе до долу отвътре. А на тях нищо им няма, аз видях пораженията, като ги свалих. Ако бях с тънките направо дълбока рана щеше да е.
И снимка направих, ама няма да ви я пускам, че не е приятна гледка. Ще видя дали мога да се свържа с ортопеда от разстояние да ми каже с какво да мажа и защо е толкова широк кръвоизлива надолу, при положение, че раната е локална

# 511
Най- вероятно си спукала някоя главна вена и за това има толкова синьо.
Ако беше пуснала снимката вчера можеше да кажеш, че е сценичен грим по повод празника.
Аз, да си призная съм поръчала картички от чужбинско, но за Мони, Лейди и Смърфи ще купя от тук. 

# 512
До Смърфи колко време ли ще лети картичката, седя си тук и се чудя...  Thinking

# 513
Хич не знам, Вио, поне тез тук имат пощи. Ама Божа работа. ММ вече три седмици чака нещо от Китай, а ей го къде е...

# 514
То, по комшийски винаги така се получава. Но тази година ще направим съпоставка. Кой кога праща картичката на Смърфи и кога стига до нея.

# 515
  • при късмета
На дълги разстояния, писмата висят много, но не при нас. Например за Колумбия миналата година (или по-миналата, не съм сигурна) си пуснах картичката началото на ноември, защото от предишната година знаех, че пътуват около 2 месеца. Цяла седмица след това пуснах и от името на Вио, че тя не мажеше да намери картички толкова рано. И това при положение, че ги давам на майка, а тя работи в пощите в събирателен център и собственоръчно им слага клеймо и ги слага направо в чувала за заминаващи по дестинация. Заминават още същата сутрин. Т.е. моите писма спестяват до 3 дни чакане, като е натоварено, както е около Коледа при заминаването.
Обаче от тук нататък зависи за къде е. Нашите качват пощата на първия презокеански самолет, който превозва и такива пратки, но то отива просто на другия континент. От там или има само определени дни за страната или чакат да се съберат повече писма, че да ги пратят наведнъж.
Въпросните две картички, пристигна първо тази на Вио и то преди Коледа, а моята чакаше Смърфи в кутията като се върна от някъде след нова година  ooooh!
Ще видя майка как е на работа и ще я пусна до края на седмицата, да видим кога ще отиде

# 516
  • Великобритания
спомням си , че миналата година и моите картички пристигнаха много бързо
първо получих от Вио мисля , и беше сложена на видно место , после като почнаха да идват и другите си направих нещо като етажерка и там ги нареждах .. Много е хубаво , като получиш писмо и вътре картичка от приятелка , която дори не си виждал лично .. ехх размечтах се , още малко остана , аз мисля към 10-ти декември да ги пусна , или поне там някъде
ще чакам все пак да се вкл.още дружки и тогава ще видим точно колко ще е бройката Simple Smile

# 517
И за mimmito ще има българска картичка! Извинявам се, забравих да напиша твоето име!  Embarassed

# 518
  • Великобритания
Мариат -споко де , има още време
днеска правих на ММ бисквитки за работа , и вътре сложих портокалови корички и малко канела , и преди малко ми звъни и вика –отварям си чантата с храната и отвътре мирише на Коледа  Heart Eyes , значи съм го докарала ххаха , започвам да следя и Коледната темичка във форума , вече наистина нямам търпение да идват празниците

# 519
Еха Мими чак тук замириса на Коледа!
Аз почнах да правя списъка с бисквитите за Коледа и графика за правене  hahaha Чакам и брата на мм да дойде за Коледа и ще се съберем голям купон!
Снощи цяла вечер четох книга, днес цял ден спя.... задминах кучето  hahaha
картичките и аз ще ги пусна в началото на декември. Сега се подготвяме за големите палежи на 5.11 - огъня вече е построен - около 3м. е висок  Joy приятелите ни споделиха, че са купили цял бус с фоерверки - пак ще се стресира кучето...
На 5.11 е и Архангелова задушница.
Лека вечер ви желя  Heart Eyes

# 520
Добро утро.
И аз обичам Коледните аромати. Най- ми е хубаво, когато отида да си взема детето от училище (а за закуска са им раздавали мандарини) и като отворя вратата цялото училище ухае на мандарини. Ей, тогава за мен са дошли коледните празници.
Аз си правя сала портокалови корички. Стават бързо и са много трайни. Една година правих много видове сладки. Правих и щолен. Остава ми да се пробвам с Панетоне.

# 521
Добро утро със закска по "нашенски"  Joy

# 522
Само да поясня  bowuu за тези, които за пръв път се включват в картичките - не сте длъжни да изпращате картички до всички! Ако някой не ви кефи чак толкова много (примерно аз  Mr. Green ), или пък нямате възможност да изпратите до всички, не се притеснявайте, никой няма да се сърди. Такава беше идеята де, затова така пояснявам  Peace
Добро утро!
Лейдибърд, мерси за закуската  Heart Eyes
Ма ко, с теб имаме празник - Фейсбук каза, че от 3 години сме приятели, значи трябва да се отпразнува!!! Ай наздраве  Party

# 523
  • при късмета
Добро утро!
Вио,   Hug  hug
Ако помниш, аз доста се инатях да го правя тоз фейсбук. Пишех тук доста време и Баба Яка (много ми липсва м/у другото) ме включи в групата, а ти ѝ пригласяше. Аз тъкмо го бях направила и казах, че няма да се занимавам с него. Ама ей на, все е на линия, а дали аз съм пред компютъра е друг въпрос  hahaha
Заведох шефа на у-ще, допивам си кафето и хуквам на пазар.

При нас подготовката за Колида, кипи успоредно с тази за Рд на шефа и ми се сливат. Като дойде това време на годината доста ни олеква джоба, че много се събира. Да е жив и здрав, да празнува, такива пари харчим с удоволствие.

Много студено бреее  ooooh! Сега няма и на кого да ида на гости. Смърфи на много влажно отиде, аз докато се наканя да ида в Колумбия  hahaha

Хубава седмица на всички  Hug

Едит: На мен ФБ ми каза, че днес, преди 3 години съм се сприятелила с 11 души. Всички от темата  Hug

# 524
Едит: На мен ФБ ми каза, че днес, преди 3 години съм се сприятелила с 11 души. Всички от темата  Hug
Еее, голямо празнуване ще пада значи  hahaha
Пък другото не си го спомням изобщо - за Баба Яка имам спомен де, ама че сме те навивали за Фейса....старост - нерадост, пък и нали бях "малко" бременна по онова време, та ми е простено  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт