Хитринки за всякакъв случай - тема 14

• 141 137
  • 856
  •   1
Отговори
# 690
+1 от мен за пулирапид за банята

# 691
Изчистихме почти. Астониша само да питам, след като напръскам веднага ли с кърпа бърша или чакам?
Като изсъхне с прахосмукачка ли?

В градчето фирма за такива услуги няма, та неволята не дойде:) Сега ми е готино, че свършихме всичко сами. А жената е пре благоадрна:)

Килимите поне на автомивка дадохме, че иначе щях да се гръмна.

# 692
Момичета, с какво да измия отвътре една кристална ваза?
Варовик?

# 693
Аз пак с моя пулирапид. Всякакви остатъци, причинени от вода изчиства. Банята светна, една кана имах, която не се трогваше от оцети, соди и лимонени киселини, с години натрупвано вътре. За половин час шупна всичко отвътре и блесна като нова.

# 694
Ще го купувам, значи.
И аз съм пробвала оцет, сода, препарати, не. Няма ефект.

П.П. Даже е на промоция в Триумф другата седмица, Пулирапид 750 мл. Simple Smile
3,49. Simple Smile

Последна редакция: сб, 20 май 2017, 22:14 от DeVa®

# 695
  • Countryside
Аз пак с моя пулирапид. Всякакви остатъци, причинени от вода изчиства. Банята светна, една кана имах, която не се трогваше от оцети, соди и лимонени киселини, с години натрупвано вътре. За половин час шупна всичко отвътре и блесна като нова.
Как изглежда този пулирапид? Мога ли да го ползвам за почистване на релефни плочки и фуги? Нещо не мислих като избирах плочките и сега ми стоят винаги като зацапани, а белите фуги вече отдавна не са бели. Crossing Arms

# 696
Ето ги, бял и розов.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 697
  • Countryside
DeVa®, благодаря за снимките, отивам да купувам!

# 698
Варовик с гореща вода и лимонтузу ако е за посуда ползвам. Всичко разтваря. Става и горещ оцет, но мирише много.

# 699
Пробвала съм, нищо не става.

А кой Пулирапид да купя, розовият е с оцет?

Последна редакция: нд, 21 май 2017, 18:43 от DeVa®

# 700
100 мл. гореща вода, 3 пакетчета лимонтузу и термоканата става като нова. Знам го от форума дори. Ако не ти се получава нещо грешиш в пропорциите. Водата кипва, след което се слага лимонтузуто.

Лилавия Полирапид е по-силен, няма миризма на оцет.

# 701
100 мл. гореща вода, 3 пакетчета лимонтузу и термоканата става като нова. Знам го от форума дори. Ако не ти се получава нещо грешиш в пропорциите. Водата кипва, след което се слага лимонтузуто.

Peace
По този начин си оправям душа, като започнат да се запушват дупчиците.
Изрязвам пластмасова бутилка от 1,5 л., поставям слушалката вътре, наливам водата с лимонтозуто и добавям колкото да я покрие.

# 702
  • Countryside
А откъде го купувате този пулрапид? В Била и Лили няма. Rolling Eyes

# 703
Че то в Била какво ли има. Лесно го намирам аз. В ДМ 100% . Много е силен, но като нанасям с гъба нещо му се губи действието. Наливам, чакам, после иска и механично сваляне на варовика. После е хубаво да се мине и с друг препарат, защото понякога оставя бели следи.

За душа е идея с лимонтозуто, ще пробвам.

# 704

В Кауфланд има.

Сега налях вазата, ама не бях прочела, че 3 пакетчета се слагат, сложих 1. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт