Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Цветолечението на д-р Бах - 9

• 108 059
  • 699
  •   1
Отговори
# 15
Можете ли да пуснете линк на капките, подходящи за дете преди постъпването в  ясла?

Благодаря!

# 16
  • Стара Загора
Moля за малко помощ при избора на капки.
За синът ми на 3 г- тръгна на градинка за това ще има Орех, но искам нещо за концентрация, много е активен и разсеян все още говори по бебешки.Чувствителен е и много привързан към мен, но обича да играе с деца, контактен е .
Много благодаря

# 17
  • Варна
http://www.setmenfree.club
 Аз поръчах от тук капките. Пристигнаха вчера и ги започнахме. Обясних на дамата всичко и ми е смесила mimulus, impatiens, chicory, sweet chestnut.

# 18
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте на всички. Бих искала да се включа в темата Simple Smile

За капките на Бах знам от майка ми. Тях има целия комплект и през последните години се е случвало да ми забърква , вече не помня по какви поводи. В момента карам шофьорски курс. Сетих се за капките след първото-второто кормуване. За съжаление майка ми почина преди половин година Sad , и няма кой да ми направи комбинация, просто взех наличното шишенце rescue. Започнах преди всяко кормуване, в коридора, да пия по 4 капки. Доколко те допринесоха или не, не знам, но започнах да съм по-спокойна, да посвиквам и т.н. Онзи ден бях много зле на кормуването, а съм на предпоследни часове преди вътрешен изпит! Едва като се прибрах, се сетих, че не съм си пила капките на излизане! Също не съм сигурна дали това е била причината за ужасното ми представяне и емоционалната нестабилност в колата този ден, но смятам да не пропускам вече капките!

По-късно ще се заема с по-подробно четене, но ще се и радвам, ако някой даде предложение какво бих могла да си забъркам за до края на курса и изпита. Някой ползвал ли е капки за шофьорския си курс? Благодаря ви предварително Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 окт 2016, 23:22 от Cornelia84

# 19
  • Добрич
Здравейте, искам да направя комбинация за дъщеря ми, която е на 6г. Детето се страхува от паяци, страхува се да остане само в стаята, постоянно хленчи, мрънка, все е недоволно. Ако не може да направи нещо както трябва /докато играе например/ става нервна, тропа, търкаля се. Доста е подвижна, все подскача, бяга. Иска да облича все едни и същи дрехи, съобразява се с мнението на децата в ДГ, например някакво дете й казало, че блузката й не била хубава, и въобще не иска да я облича повече.
Линковете "Реперториум за децата" и "Бах есенции при децата" не се отварят и не мога да се ориентирам!

# 20
Аз бих искала да попитам кога да започна приема на Rescue remedy-предстои ми операция след три седмици, а отсега ми омекват крайниците само при мисълта. Колебанието ми е, защото приемам друга комбинация/от 6бр./ има 1-2 съставки, които да съвпадат.

# 21
Линковете "Реперториум за децата" и "Бах есенции при децата" не се отварят и не мога да се ориентирам!

информацията я има в книгата на Барбара Мацарела, "Здрави и щастливи деца чрез терапията на д-р Бах"

от  тук

# 22
  • Добрич
Благодаря  bouquet

# 23
Привет на всички  имам дете на 3 гд.и скоро тръгна на градина от скоро ходихме на хомеопат и ни даде капки на Бах не знам какви са но са за хиперактивнос нервност агресия.....моля ако някой знае какви са капките да ми пише..

# 24
Не може да гадаем,попитай хомеопата.
Привет на всички  имам дете на 3 гд.и скоро тръгна на градина от скоро ходихме на хомеопат и ни даде капки на Бах не знам какви са но са за хиперактивнос нервност агресия.....моля ако някой знае какви са капките да ми пише..

# 25
Здравейте. Съвсем ново ми е всичко около цветолечението. Чудех се защо има такава съществена разлика в цените на есенциите на д-р Пашкулев и чужбинските. Вие от кои купувате?

# 26
за които ни стигнат парите Simple Smile

# 27
Бихте ли ми казали нещо за комбинацията от трепетлика, червен кантарион, конски кестен, повет, габър и хрущялка на едно ?

# 28
Бихте ли ми казали нещо за комбинацията от трепетлика, червен кантарион, конски кестен, повет, габър и хрущялка на едно ?
Прочети характеристиките на отделните цветя тук:
http://dpashkulev.info/produkti/techni-formi/745-genotipni-produkti

Комбинацията показва,че лечителят е преценил нуждата им .

# 29
Прочети характеристиките на отделните цветя тук:
http://dpashkulev.info/produkti/techni-formi/745-genotipni-produkti

Комбинацията показва,че лечителят е преценил нуждата им .
Благодаря! Попитах, защото някъде из темите бях чела, че не е хубаво повече от три, а тук са много. Иначе лекувам страх, започнах с рескю и сега това.

Общи условия

Активация на акаунт