Лунна диета

• 98 380
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Плодове на гладен стомах не бих си причинила  Peace
Иначе обаче е добре да се намалят порциите, с други думи, да не се преминава от режим на стабилно похапване към пълен глад, а да са по-плавни нещата.

# 541
  • Варна
О,аз съм си причинявала и още как.
Правила съм 3 врътки на 90 ДД,а там е редовно.
Успех на лунуващите .

# 542
  • София
Аз мисля също да се пробвам довечера, не съм лунувала от...две години, ама вече трябва да направя нещо, че станах 100 кила.

# 543
Аз започвам от днес до утре сутринта - няма да е баш по луната,половината по- скоро Laughing,но от утре започвам дълъг уикенд и гладуването въобще няма да е опция.
Като гледам напред се очертават лунувания точно по време на  уикендите,което за мен е невъзможно упражнение - така че сигурно ще ги измествам с ден напред,защото не ми се прекъсва - чувствам се добре и самият организъм си го иска вече този един ден пречистване.Тъкмо ще видя дали извън лунния ден ефекта ще е същия или луната си оказва влияние newsm78

# 544
Вечерях по-рано днес и сега ще се пробвам да издържа един ден само на течности. При мен не е проблема гладът, а това че не мога да функционирам нормално и нямам никаква енергия когато не ям   Rolling Eyes

При пълнолуние или новолуние имаше по-голям ефект ?

# 545
  • Бургас
При пълнолуние или новолуние имаше по-голям ефект ?
При мен има ефект по всяко време, стига да не съм точно преди или в цикъл. Само тогава свалям по-малко.
И всъщност спазвам лунните фази, защото уж бла-бла... не го отричам ефекта на луната, но истината е, че и в обикновен ден пак свалям същото. Правила съм си фастинги и без да са в лунна фаза и т.н.
Обаче уж така е по-добре, та вместо да правя 4 фастинга месечно /за здраве и красота  Mr. Green  Laughing / по никое време си ги правя според луната.

# 546
Аз също съм фаствала и извън луната,и пак е имало ефект и е логично. Лунувах защото така имах оправдание да започвам в различни дни и часове, хихи Simple Smile

# 547
  • София
Течности всякакви, или само вода трябва днес?

# 548
А аз нямам чак толкова голям ефект от фастване извън луната. Имам  ефект, но ми се струва, че на лунни фази е една идея по-голям и по-лесно го задъжрам.
Снощи вечерях късно - бях на курс, днес ще съм само на течности: вода, чай, кафе и евентуално - смути от портокал и грейпфурт

# 549
Течности всякакви, или само вода трябва днес?
Оригинала е само с вода, но всеки го преправя през своята призма. Някои дори изкарват на цели плодове, та както ти е кеф Simple Smile Аз карам само на вода, но днес ще пропусна, че довечера сме на гости, хихи.

# 550
  • Велико Търново
Добро утро!И аз лунувам, снощи около 20 си изпих дозата протеин, а обядвах към 15.00.Довечера съм на рожден ден и ще ям в 21 часа.Ще поръчам салата и някаква пилешка пържола.Това ще е.Връщам се отново към редовните лунувания Simple Smile

# 551
Ей, че хубаво, че ви виждам тук Simple Smile И аз искам да съм сериозна с лунуванята, присъствието ви ме мотивира Wink

# 552
  • София
Аз подкарах от вчера сутринта- цял ден на чай, едно смути и вечерта смотах един домат.
Днес на вода и ще подсиля с чаша кефир на обяд. Ще пробвам да не вечерям и днес.
Успех, лунни момичета!

# 553
  • София
Как се справяте, дами? Аз съм на два литра вода и един чай с мед до тук, хич не се чувствам ок, ама съм се заинатила да изкарам до довечера.

# 554
Аз съм гладна. На едно смути от половин портокал и полови грейпфут съм, едно зелено манго и два кестена хаха не съвсем вода, но пригладнях доста Simple Smile
Ще вечерям само салата зелена

Общи условия

Активация на акаунт