Лунна диета

• 98 377
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Тази зелена салата как ти се отразява? Аз, ако хапна такава после цяла нощ ме боли корем, особено по това време, извън сезона и.

# 556
Аз нямам проблеми никакви с яденето на сурови плодове и зеленчуци на гладно. Случвало ми се е да съм зле преди година и нещо, но според мен марулите бяга много нитратни.

# 557
  • София
Чак ти завидях... Simple Smile

# 558
  • София
Мнооого съм доволна от себе си!
До следващия път.

# 559
  • София
Преди много редовно правех Лунната диета. Сега се налгада направя пречистване на организъма, на този етап не искам да е по Лидия Ковачева....няма да мога да издържа. Sad Опитвах няколко пъти отново Лунната диета, но в деня на лунната фаза до обяд изкарвам на течности и след това ми прилошава и ....хапвам! Sad Идеи как по-леко за мен да яприложа отново? Убедена съм,че ако направя правилно диетата  2-3 месеца след това няма да имам проблем.

# 560
Здравейте, някой днес?
Аз имам огромна нужда, бях свалила доста и в ПМС то задържах много вода, подух се, чувствам се доста зле. Та днес от 13 и 30 е лунната фаза и ще я правя само на вода и ако приритам - айрян.

# 561
  • София
Гледах миналата вечер луната 🌒 , стори ми се във фаза вече Grinning
Вчера цял ден бях на чай и чаша кефир, вечерта все пак реших да проверя и установих, че доста съм подранила.
Сигурно ще изкарам до вечерта днес.
Успех на луДуващите! Kissing Heart

# 562
Здравейте,искам да попитам дали е проблем ако не си направя фреш от портокали ами направо портокали да хапна

# 563
  • София
Опитвах няколко пъти отново Лунната диета, но в деня на лунната фаза до обяд изкарвам на течности и след това ми прилошава и ....хапвам! Sad Идеи как по-леко за мен да яприложа отново? Убедена съм,че ако направя правилно диетата  2-3 месеца след това няма да имам проблем.

Аз правих почивка от 6 месеца (лунувам от 10 години) и за да не ми е тегаво си правя фреш от грейпфрут, смути без банан (най- добре зеленчуково), имам и кефир под ръка. Ако видя зор хрупвам  ядки (бадем, шам фъстък, лешник). Пия много топъл чай- действа ми някак засищащо. Зимата задължително зареждам термос с джинджифилов чай.
Така устисквам около 36 часа.
Трябва да се изпитва удоволствие от пречистването, да се глезиш с него, а не да се приема като гладуване или "наказание". Така се превръща в необходимост за организма и той сам си го изисква като свикне.
Споделих моя начин, това действа при мен.
Успех!

# 564
  • на последния етаж
Луната е в първа четвърт от снощи 01:23. Аз днес съм много добре (смятах, че ще ми е трудно да издържа, когато съм вкъщи, но засега се справям).

# 565
От снощи ли? Аз гледам, че пише 28-ми в 1 часа и 30 минути, но го изтълкувах, като на обяд...
язък, ядох половин манго и 2 домашни бухтички... ми нищо, ще си го изкарам така пък да видим.

# 566
  • София
Аз пък го изтълкувах като за тази нощ...вече съм на две кафета и една мазна баничка, ще пропусна тази седмица явно, много ме е яд.

# 567
  • София
Опитвах няколко пъти отново Лунната диета, но в деня на лунната фаза до обяд изкарвам на течности и след това ми прилошава и ....хапвам! Sad Идеи как по-леко за мен да яприложа отново? Убедена съм,че ако направя правилно диетата  2-3 месеца след това няма да имам проблем.

Аз правих почивка от 6 месеца (лунувам от 10 години) и за да не ми е тегаво си правя фреш от грейпфрут, смути без банан (най- добре зеленчуково), имам и кефир под ръка. Ако видя зор хрупвам  ядки (бадем, шам фъстък, лешник). Пия много топъл чай- действа ми някак засищащо. Зимата задължително зареждам термос с джинджифилов чай.
Така устисквам около 36 часа.
Трябва да се изпитва удоволствие от пречистването, да се глезиш с него, а не да се приема като гладуване или "наказание". Така се превръща в необходимост за организма и той сам си го изисква като свикне.
Споделих моя начин, това действа при мен.
Успех!

AnyHr, благодаря за споделеното!  bouquet

# 568
Започнах добре до 16ч само на чай и фреш ,но след това не издържах и изядох 2 еклера и една торта гараш после малко фъстъци. Сега се премерих и само 800гр съм свалила. На 4 ноември ще си я направя

# 569
Здравейте, някой днес ?

Общи условия

Активация на акаунт