С какво ви дразнят свекървите- 70

• 80 715
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И после няма да му дондурка децата! Не ми се мисли какво ще кажат хората...

# 241
Може хората да са зле финансово и за рожден ден или Коледа просто да му дават някаква малка сума, да си помогне за нещо по-голямо.
От друга страна, всеки показва любовта си по различен начин. Може случаят да е такъв.

# 242
Извинявам се, че пак ще оспамя темата, но искам да кажа защо го направих. Не е от това да се "чудя за какво да се хвана", нито е защото обичам да спамя и т.н. Ако беше така- щях да го правя постоянно и без извинение.  Peace
Когато човек се опита да прочете нещо, колкото и желание да има да се изкаже, да даде съвет, да се обоснове, ако написаното не става за четене- не може да се очаква и съвет. Ми аз си признавам, че ако го бях прочела до края можеше и да дам съвет, да изкажа мнение, да бъда съпричастна (зависи от темата). Ама не можах. И това щяха да направят повече хора- демек повече гледни точки, повече мнения и съответно повече поискани, и непоискани съвети в темата. Еми, няма как да стане с такъв правопис. Пък си зададох и един много съществен въпрос- колко такива неграмотни висшисти има. Нямам нищо против неграмотните хора. Но неграмотните с висше образование са друга бира. Сори!

# 243
Извинявам се, че пак ще оспамя темата, но искам да кажа защо го направих. Не е от това да се "чудя за какво да се хвана", нито е защото обичам да спамя и т.н. Ако беше така- щях да го правя постоянно и без извинение.  Peace
Когато човек се опита да прочете нещо, колкото и желание да има да се изкаже, да даде съвет, да се обоснове, ако написаното не става за четене- не може да се очаква и съвет. Ми аз си признавам, че ако го бях прочела до края можеше и да дам съвет, да изкажа мнение, да бъда съпричастна (зависи от темата). Ама не можах. И това щяха да направят повече хора- демек повече гледни точки, повече мнения и съответно повече поискани, и непоискани съвети в темата. Еми, няма как да стане с такъв правопис. Пък си зададох и един много съществен въпрос- колко такива неграмотни висшисти има. Нямам нищо против неграмотните хора. Но неграмотните с висше образование са друга бира. Сори!
А искаш ли да ти кажа, ти колко правописни/пунктуационни грешки направи, само в цитирания текст? Или да не те засрамвам с цифрата? Първо се научете вие да пишете, после набивайте канчета. /вие е в множествено число, за това е с малка буква. Отнася се не само за цитираната авторка, а за всички с нейното поведение/  Stop.

# 244
То днешното висше образование е образование само на думи!

# 245
Да, наистина искам да ми покажеш грешките. Казвам го без да се заяждам. Искам да ме засрамиш.

# 246
Има само една пропусната запетая, според моето скромно мнение.

# 247
  • София
Момичета, спокойно!Повече няма да притеснявам никой с моя правопис в конкретната тема.Съжalявам,че не съм на вашето интелектуално и граматично ниво, но искам да отбележа да не го приемате като неуважение.По-горе написах защо.Идеята на форума и разнообразието от теми ми хареса, надявах се, че ще има интересни дискусии, от които мога да науча много и да обменя опит.Благодаря много за градивната и НЕЗАЯДЛИВА критика, дано е осмислила деня ви!:)
Ще си позволя да обменя опит с теб относно правописа.
Той ти е визитната картичка във форума.
И ако пишеш неграмотно, то първо не уважаваш себе си, после и отсрещния.
Това, при положение, че си с нормална интелигентност.
Ако си със специални нужди е обяснимо и извинимо, но пишеш че си " студент", затова остава първата възможност.
Така че, най- приятелски те съветвам- не заемай позата на ощипана госпожица, а наблегни на пропуснатото в училище. Hug

# 248
  • София

Силвия, тук случаят е по-различен.
От 7 години са заедно, сключили са брак, а и не му правят подаръци за рожден ден или Коледа.
Ще призная нещо и отивам да се срамувам в килера!
Откакто са станали пълнолетни- деца и внуци, никой на никого, никакъв подарък не подарява, по никакъв повод.
Честитим си и толкова.
Е, имах юбилей тази година и синковеца с кандидат- снахата ми подариха лаптоп от класа, защото официално поканих всичките.
Ако не го бях направила, пак щеше да ми го подари, защото ми трябваше.
А, да направиш подарък на пълнолетен човек с жена до себе си, който и тя да хареса, предполагам че е мисия невъзможна.

# 249
  • Canada
А искаш ли да ти кажа, ти колко правописни/пунктуационни грешки направи, само в цитирания текст? Или да не те засрамвам с цифрата? Първо се научете вие да пишете, после набивайте канчета. /вие е в множествено число, за това е с малка буква. Отнася се не само за цитираната авторка, а за всички с нейното поведение/  Stop.

Дай да видим, че и на мен ми е интересно.
Честно казано, не би ми направило впечатление, освен ако не е нещо фрапиращо.Пунктуацията имам предвид. Виж правописните грешки, съчетани с липса на пунктуация, директно ме отказват от четенена постове.
Това в скобите, ако трябва да го броим за изречение, би следвало да започва с главна буква.

# 250
И според мен няма фрапиращи грешки. Липсват една, две запетаи.

# 251
Какво означава, че не се е интересувала от вас. Синът ми е на 20, студент е в друг град и работи. Гледам да му се обаждам не по често от 1-2 пъти седмично. Понякога разговорите ни  са по 1-2 минути, друг път по половин час. За Коледа винаги има подарък под  елхата 😊 за рожден ден рядко. Даваме пари. Лятото ни запозна с приятелката си. Не го разпитвам за нея, той споделя когато и каквото реши. Не мога да разбера интересувам ли се от него, и очаква ли се от мен да правя подаръци на гаджето.
Ти пък! Аз даже не знам дали в момента Негова Милост има гадже. Laughing

# 252
  • при късмета

Като купиш диван, може да се интересуваш от този въпрос. Сега не

# 253

Начиии, няма диван, няма гадже. Laughing

# 254

Начиии, няма диван, няма гадже. Laughing
Седи спокойна сега и чакай.Потърси ли диван, ясна е работата.
И да не вземеш ей така с лека ръка да се съгласиш с избора на диван.

Общи условия

Активация на акаунт