С какво ви дразнят свекървите- 70

• 80 647
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
Е, мама е много важна. Идеята ми е, че бащината любов и грижа са второстепенни, а връзката с майката за дете е най-силната в живота му. Сто баби да има, в разкош да живее, майката винаги ще липсва, ако я няма.
  С твоите гръцки корени искам да те видя каква свекърва ще си и ти, дай Боже един хубав син, че да се развихриш! Като тъща сигурно ще си добричка Simple Smile

# 391
  • София

Джули, разсъждаваш лековато! Колкото и хора да познаваш неуважаващи родителите си, не знаеш какво им е отвътре. Ако пък нищо няма, значи да сбъркани. Така сме закодирани хората.
За мен, не е точно така.
Идва момент, в който претръпваш и не те интересува мнението им.
Не ти трябват похвалите и одобрението.
Стават ти безразлични и чужди, и не могат вече да те засегнат.
Но, това което е било, не се забравя, тлее си под повърхността и е всичко друго, но не и уважение.

# 392
  • Бургас
Е, мама е много важна. Идеята ми е, че бащината любов и грижа са второстепенни, а връзката с майката за дете е най-силната в живота му. Сто баби да има, в разкош да живее, майката винаги ще липсва, ако я няма.
  С твоите гръцки корени искам да те видя каква свекърва ще си и ти, дай Боже един хубав син, че да се развихриш! Като тъща сигурно ще си добричка Simple Smile
Да, сигурно нещата стоят различно ако лошият родител е майката, но пак е относително. Аз лично установих, че понякога има голяма полза от това да имаш кофти родител, колкото и странно да звучи  Simple Smile
На 90% съм сигурна, че ще имам момче. Живот и здраве скоро ще разберем  Laughing

# 393
Какво е да си добър?
Всичко  има значение  в детството,там са основите на личността.Заедно с наследството на гените.И остава  до края,дори в края  си  толкова себе си,колкото през всичките години не си бил.Натискът върху психиката  е  по-тежък от най-тежката свършена работа.Влияе  до живот.Но  пък винаги  има път да се опазиш  и  развиваш,ако го осъзнаеш.И авторитетите са до време.

# 394

Джули, разсъждаваш лековато! Колкото и хора да познаваш неуважаващи родителите си, не знаеш какво им е отвътре. Ако пък нищо няма, значи да сбъркани. Така сме закодирани хората.
За мен, не е точно така.
Идва момент, в който претръпваш и не те интересува мнението им.
Не ти трябват похвалите и одобрението.
Стават ти безразлични и чужди, и не могат вече да те засегнат.
Но, това което е било, не се забравя, тлее си под повърхността и е всичко друго, но не и уважение.
Точно това имах предвид, че вътре си стои тая мъка, дори и видимо човек да я е надраснал!
 Имаме новина! Браво, бе момиче! И да не се похвалиш до сега?! Лека бременност ти желая и един прекрасен бебок  bouquet

# 395
  • Mediterraneo

На 90% съм сигурна, че ще имам момче. Живот и здраве скоро ще разберем  Laughing

А такааааа! И досега защо мълча?! Хайде, изплюй камъчето и кажи на клетите снахи тук малко повече подробности!

И ето нещо, да си знаете- http://kanal3.bg/news/lifestyle/lubopitno/18968-5-saveta%252C-ko … o-rodna-dashterya

# 396
  • Бургас
Мерси, Zoι  Simple Smile
Тарти, какво да разказвам. Аз съм един скромен и мълчалив човек  Laughing

# 397
Тарталета, тая статия ще да е писана само от свекърва, да знаеш Wink
Скромна, скромна знаеш, че го чакаме твоето бебе тука Simple Smile

# 398
Е , който  чете внимателно не  е изненадан ,имаше дума преди време,но  трябваше да стане сигурно.Радвам се,че  е потвърдено вече..

# 399
  • Mediterraneo
Мерси, Zoι  Simple Smile
Тарти, какво да разказвам. Аз съм един скромен и мълчалив човек  Laughing

Мчи, кажи поне кога чакаме!

# 400
  • Бургас
Мерси, Zoι  Simple Smile
Тарти, какво да разказвам. Аз съм един скромен и мълчалив човек  Laughing

Мчи, кажи поне кога чакаме!
Всичко да е наред - началото на април.

# 401
  • София

Да, сигурно нещата стоят различно ако лошият родител е майката, но пак е относително. Аз лично установих, че понякога има голяма полза от това да имаш кофти родител, колкото и странно да звучи  Simple Smile

Не ми е странно, права си.
Стремиш се осъзнато да не причиняваш това, което са ти причинили, ползвайки кофти родителя като коректив.

# 402
Всичко да е наред - началото на април.
Ооо, овенченце! Да се роди живо и здраво и ще си направим клуб на потърпевшите от овнешки дечица. Laughing

# 403

Стремиш се осъзнато да не причиняваш това, което са ти причинили, ползвайки кофти родителя като коректив.
Жалко, че някои хора не разсъждават като вас. Имам позната, която има кофти баща, забегнал е с любовницата си и си има други деца от нея, не се интересува особено от първата си дъщеря, не се е грижел за нея, а тя до този момент обвинява майка си, че се е развела. Трябвало да направи всичко, за да го върне и смята, че майка й го е прокудила и не му е давала да се вижда с детето си и така се е отчуждил. На всички ни е ясно, че не е вярно, защото човекът е подал молба за развод и се обажда веднъж в годината буквално, но това момиче продължава да си вярва, че ако майка й била простила на баща й, сега щяла да си има баща. Какво да му прости, като той е искал да ги остави?!Съжалявам за спама, просто точно днес говорих с нея и се замислих.

# 404
  • Бургас

Да, сигурно нещата стоят различно ако лошият родител е майката, но пак е относително. Аз лично установих, че понякога има голяма полза от това да имаш кофти родител, колкото и странно да звучи  Simple Smile

Жалко, че някои хора не разсъждават като вас. Имам позната, която има кофти баща, забегнал е с любовницата си и си има други деца от нея, не се интересува особено от първата си дъщеря, не се е грижел за нея, а тя до този момент обвинява майка си, че се е развела. Трябвало да направи всичко, за да го върне и смята, че майка й го е прокудила и не му е давала да се вижда с детето си и така се е отчуждил. На всички ни е ясно, че не е вярно, защото човекът е подал молба за развод и се обажда веднъж в годината буквално, но това момиче продължава да си вярва, че ако майка й била простила на баща й, сега щяла да си има баща. Какво да му прости, като той е искал да ги остави?!Съжалявам за спама, просто точно днес говорих с нея и се замислих.
[/quote]

Може би дълбоко /или не толкова дълбоко/ в себе си знае истината, но й е по-лесно да поддържа тази версия, пред това да приеме факта, че е била зарязана и собствения й баща не я обича. Не знам дали е функция на мозъка или е начин за психическо самосъхранение, но някои хора наистина вярват в измишльотини. Като жените, които се оправдават с децата си, че не се развеждат с ужасните си мъже, а истината е, че търсят оправдание за слабохарактерността си.

Уиш, двамата с ММ сме раци. Той е такава душичка, че не знам как ще се оправи с рогатото  Laughing.

Последна редакция: пн, 10 окт 2016, 20:13 от miss july

Общи условия

Активация на акаунт