С какво ви дразнят свекървите- 70

• 80 613
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
О, Джули, и аз съм рачешко. Така че няма да се плашиш- 10 години вече водя едно овнешко девойче на каишка. Ти да не забрави, че ние раците сме и най-хубави, и най-добри? А какви свекърви ще станем- с кеф да ни размятат из форума. Laughing

# 406
  • София
О, Джули, и аз съм рачешко. Така че няма да се плашиш- 10 години вече водя едно овнешко девойче на каишка. Ти да не забрави, че ние раците сме и най-хубави, и най-добри? А какви свекърви ще станем- с кеф да ни размятат из форума. Laughing
Жива да не бях, дет вика Рачков! Joy
Женските раци сте читави, но мъжки Рак кротък и целия в бяло, нЕма начин! Stop

# 407
О, да, кротки и целите в бяло сме.  Laughing

# 408
  • при късмета
Джули, честито!
Аз май честитих вече, но за всеки случай. Много радост да ви донесе овнето. Добро ще е, нали ще е моята зодия  Laughing
Време е девойчето да подведе теб. Ако вече не го прави  Laughing Ние най-обичаме да си мислят, че ни водят на каишка. Знаеш ли колко е лесно така  Laughing

# 409
Мако, няма да плашиш Джули!

# 410
  • Бургас
Уиш, даде ми сили и кураж  Laughing  Hug Само да сме добре пък ще се справим някак  Wink

Абсурт, да не казвам голяма дума, ама  почти 14 години съм с ММ и е много  добър и грижовен....чак на моменти ми иде да го цапна  Mr. Green

# 411
  • София
пу- пу!!!!!!

# 412
Всичко да е наред - началото на април.
Ооо, овенченце! Да се роди живо и здраво и ще си направим клуб на потърпевшите от овнешки дечица. Laughing

И мен ме пишете в клуба като овнешка майка.

Джули, лека бременност.

# 413
Моята априлска девойка също Peace

# 414
Еее, Джули bouquet
Отдавна разбрахме, че има нещо, но щом го обявяваш вече официално, имаш едно официално и голямо честито Grinning Лека бременност и здраво и сладко бебе накрая Peace

# 415
  • Бургас
Благодаря ви  bouquet

П.П. Вече си имам 9 сантиметрово овне  Grinning

# 416
  • София
Живи и здрави и двамата бъдете! bouquet

# 417
  • Бургас
Мерси  Hug
След две седмици сигурно ще ми потвърдят диагнозата "свекърва"  Mr. Green

# 418
Мерси  Hug
След две седмици сигурно ще ми потвърдят диагнозата "свекърва"  Mr. Green
Честито .Желая ти здраво ,усмихнато и послушно бебче и...след години да научиш ника на снаата ,да го кажеш ,да го знаем та да те защитаваме. Няма да и дадем да гъкне.

# 419
Джули, понеже откакто загатна тук, те срещам редовно в темата за въпроси и отговори на бременни, съм го възприела като нещо, което се знае вече. Та официално честито и от мен със закъснение Grinning bouquet

Общи условия

Активация на акаунт