Еднокомпонентни зеленчукови пюрета: http://babyfoodsrecipes.blogspot.bg/2012/10/ednokomponentni-zele … ureta-za.html?m=1
Попадна ми една книга за захранването. Мога да я пратя, ако някой я иска...но как? Мейл?

Спокойно, картофеното пюре далеч не е толкова лесно
, особено ако държиш да няма бучки .....

и си мислех, че ще трябва да го родя права преди да стигна родилна зала. От време на време кръста ме срязва и сега по същия болезнен начин както тогава:), но поне е за кратко.
И Тервел реши,че ще излезе. 1ва болка в 04:30..... Целия ден бяхме с ММ заедно, приготвих се,ошетах, сготвих му, стегнах багажа, пооправих се и по обяд отидох да ми проверят разкритието. Беше малко и предпочетох вместо да съм на системи да се разходим, да хапнем. Няма да забравя как ме гледаха едни момичета в мола като получих контракции в тоалетната...хахха
, те си бяха на често, ама исках колкото може да издържа извън болницата. Видях се и с колежки, половината решиха, че няма да раждат нормално, защото както се смеем и почвам да се прививам, чудеха се дали не се бъзикам с тях. Мъжът ми вече му беше много болно да ме гледа как пъшкам и в седем и половина вечерта реших, че ще вляза вече в родилно. И после в 22:20 изплака Тервел. Искам дамо да си отидем в стаята и да заспя....но уви.....няма заспиване!
Той спи, аз не .... Болеше, но ми беше и супер забавно:) ИИи добре, че ми беше останал половин сандвич Събуей, че така зверски огладнях после

Пита ме: Ти раждала ли си?! 
На другия ден вече по мязаше на човече.