МултиСпорт карта?

• 279 547
  • 995
  •   1
Отговори
# 840
При нас не се предлага. Какво включва Lite версията?
https://benefitsystems.bg/lite/
LITE - 5 основни спортни активности - фитнес, бойни изкуства и спортове, плуване, народни танци, аеробни занимания (табата, зумба, пилатес). Йога не включва! А аз основно на йога ходя.

Multisport - Пълен пакет - всичко с LITE + йога, ракетни спортове, СПА процедури, солни стаи и много други
+ Сезонни спортове като каяк, ветроходство, ски, кънки на лед и други.
+ Отстъпки в над 200 магазина и обекта със спортни стоки, хранителни добавки, възстановителни процедури и други.

# 841
  • София
Спортните обекти вдигат цените си, затова и цените на картите се увеличават.

# 842
  • SF
Преди това не бяха съобразявани с цените на спортните обекти. Зимни пързалки, ски карти на Банско, фитнесчето в блока, йога на открито през лятото... Условието е по едно на ден, за да имат достъп всички.

Herzen, Мултиспорт нямат пряко отношение към поддръжка на фитнесите и разходите им. Те осигуряват допълнително посетители. Това може да води до повече разходи за фитнесите, но всеки иска клиенти.
Моята братовчедка е йога инструктор. От посетители с картата печели Х лева, от посетители, които си плащат вход  - ХХ лева. На нея не й трябват Мултиспорт клиенти, за да си плаща залата. Да, добре й е да идват повече хора, но не държи да са с тази карта.

Лайт версията на мене ми върши чудесна работа, но моята фирма не я предлага.

# 843
не знам колко взима братовчедка ти за час
там където ходя е 15-19 лв
това за мен са скандално много пари
аз съм си спряла мултиспорта от два месеца, но ако го вдигнат много ще се върна в Пулс

# 844
аз съм си спряла мултиспорта от два месеца, но ако го вдигнат много ще се върна в Пулс

Аз , когато бях инструктор в йога студио, взимах по 8 лв от плащане на такса вход ( 15лв заплащаха посетителите)
 и 3 лв от посещение с карта Мултиспорт

# 845
  • SF

И аз не знам. Зависи от залата, но от посетители с мултиспорт за нея са 3 лева, както и при Serendipity, а без мултиспорт - 10. Но посетителите плащат и вход за залата, с който вероятно се покриват разходите.
При нас вдигнаха Мултиспорт със 17 лева. Но за придружители мисля, че е 99!!!
Сигурно и Пулс ще си вдигнат картите, но някоя лайт версия няма да ми дойде зле.

# 846
Моята инструкторка доста роптае срещу мултиспорт, защото взима по-малко, но пък по-добре още десет човека с мултиспорт, отколкото да играе само двама без ...за мен също е непосилно заплащам по 10+ лева на тренировка, съжалявам много.
Вдигането на цените ще в навсякъде, след празниците. За съжаление. Разбирам ги, но пак ще е по изгодно

# 847
  • София
Аз наскоро попитах при нас дали ще има вдигане, тъй като видях, че е коментирано, но за момента няма такава информация, може би зависи и от фирмата. Интересно ми е дали ще е масово това оскъпяване. При нас за служител е 25 лв, а за придружител около 60. В предишната фирма за придружител беше същото, а за мен 32 лв. Преди няколко месеца, когато си търсех работа, попаднах и на фирми с безплатни карти за служителите. Аз и 60 лв бих давал, защото с 2-3 посещения на спа ги избивам, както се казва. 100 за придружител ми се струва много, освен ако не се ползва много редовно и за различни неща. Около мен хората си ходят на 1-2 места, където един абонамент със сигурност е под 100 лв.

# 848
  • гр.София
Моята карта е дори 22 лв все още. Но като ви чета ще очаквам вдигане догодина.

# 849
  • SF
Може работодателят да поеме увеличението и за вас пак да остане 22 лева.
Картите за веригите фитнес зали, също се увеличава непрекъснато, но те наистина имат по-сериозни разходи заради инфлацията.

# 850
  • SF
При нас цената е 99 лева.

# 851
При нас цената е 99 лева.
Да не иска работодателя да припечелва от вашите карти? Тази цена е нереална! Ужас… нашите все още не са увеличени…

# 852
Извадих си миналия месец придружителска на цена от 60 лева. Дано не ме изненадат неприятно след нова година с повишаване на цената, защото тогава ще е по-добре да си извадя карта в Пулс.

# 853
Някой може ли да ми каже дали с карта Multisport разрешават посещение в един и същи ден и на фитнес и на групова тренировка в  Next Level? Благодаря!

# 854
Не, само 1 занимание на ден.

Общи условия

Активация на акаунт