Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 117 026
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
В нашия Лидл /Бургас/има останало фъстъчено масло.
Аз бях заявила 2 играчки, днес ги взех. На името на моя мъж пуснахме една, не са му звънели и го нямаше в списъците Simple Smile чакаме.
Взехте играчка без да сте в списък?! В кой магазин в Б-с се случва това, че и аз още чакам обаждане

# 151
  • have faith and be patient ..
С. Алекс за Сензитив-а. Peace

за праха формил сенситив - аз пък защо ли не съм много доволна от него , имам чувството ,че не изпира .. сега привърших течния , имам и кутия прах от същия , ще отворя и него , но на малката нещата , леки зацапвания говоря ,силните петна ги третирам с препарат предварително , абе струва ми се че остават замърхулени , примерно светли чорапки от детски кът , ами не светват и това е , пера на 40 градуса , редувам с ариел от германия , може би за това така ми се струва  newsm78 сега пуснах пералня с бяло с течния сенситив на формил , да видим дали ще "посинее"  Simple Smile)
за играчките  бях заявила 2 Шири , по различно време през нета  , обадиха ми се по тел-а , вчера отидох и те си бяха там за мен , срещу подпис и картонче . Имаше жена която отиде да се пробва с точките , но те и казаха понеже не е в листа и няма как да и дадат играчка , казаха и да чака обаждане по тел-а  Peace  според мен са доста коректни ,а и не бяха длъжни да додават играчки , при всички разочаровани - сигурно нещо се е объркало , я с заявления , я със списъци , я с имена ... знам ли

Гумени ботуши нямаше ли скоро? С подплата бяха, но тя се маха.

Маха се, но отдолу няма стелка, остават едни квадрати, на които директно трябва да се стъпва.

http://www.k-k.bg/kojeni-stelki  Peace

Последна редакция: чт, 06 окт 2016, 08:29 от С. Алекс

# 152
Хвален е прах формил сензитив,не гела.

# 153
  • на Мелмак
С играчките е досадно и неприятно, но да бяха казали -край, свършиха, кой взел -взел!
А то обещания, списъци, обаждания и накрая - дрънци.
Ами тъпо е.

# 154
Аз питах...момичето ми записа телефона и имената.

# 155
  • have faith and be patient ..

newsm10

# 156
  • София
Здравейте  Simple Smile

Имам си нов хладилник и No frost  Mr. Green та трябва всичко да е в кутийки и фолио. Всеки път гледам на брошурите кутийките с капак, по няколко в комплект. Има ли някоя от Вас такива? Пластмаса ли са или има и стъкло? Доволни ли сте от тях?
Мога да ти препоръчам други кутии, не от Лидл. Но са по-скъпи.

# 157
  • Сливен
Здравейте  Simple Smile

Имам си нов хладилник и No frost  Mr. Green та трябва всичко да е в кутийки и фолио. Всеки път гледам на брошурите кутийките с капак, по няколко в комплект. Има ли някоя от Вас такива? Пластмаса ли са или има и стъкло? Доволни ли сте от тях?
Moже ли да споделиш от къде са кутиите,че и на мен ми трябват.
Някой дали ходи за дамските дом.комплекти,да знам дали да се разкарвам на обяд

# 158
Току- що взех гел...Сега да го връщам ли и да вземам прах? Пазя бележката, защото си взех домашен екип, но той ми е по мярка и няма да го връщам
Питах за играчки, казаха ми да чакам да ми се обадят за втория транш, който ще е около 9ти октомври Peace

# 159
  • София
Формил сенситив прах го свърших днес и съм много доволна. Жалко че при нас няма.

Иначе видях, че дават играчки, ама за нас нямаше. Close

Да похваля мъжките блузи от 9.90 - много са хубави.
Обаче на детския суичер от Август му се скъсаха копчетата и се чудя дали да го върна.

# 160
В нашия Лидл /Бургас/има останало фъстъчено масло.
Аз бях заявила 2 играчки, днес ги взех. На името на моя мъж пуснахме една, не са му звънели и го нямаше в списъците Simple Smile чакаме.
Взехте играчка без да сте в списък?! В кой магазин в Б-с се случва това, че и аз още чакам обаждане
Не, не, грешно съм се изразила, на ММ не са се обаждали и неговата играчка още я чакаме, не сме я взели, нямаше го в списъка.
Само на мен ми се обадиха, бях заявила Сид и Диего, взех ги.

# 161
  • 1st floor
Това фолио са го пускали и преди. Някой взимал ли е и може ли да даде мнение дали има някакъв ефект:

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=47553

# 162
Бихте ли ми "казали" от какъв номер ви се обаждат от Лидл за играчките? Понеже сме в очакване и вчера ми звъня някакъв мобилен номер, но незнам не ме ли чуваха, никой не ми отговори отсреща и естествено съм замислена дали пък случайно не бяха от Лидл...  newsm78

# 163
Току- що взех гел...Сега да го връщам ли и да вземам прах? Пазя бележката, защото си взех домашен екип, но той ми е по мярка и няма да го връщам

Виж сега-ти си преценяваш и ти си знаеш. Peace
Но - за малки деца се препоръчва прането да става с прах за бяло - такива са и всички бебешки прахове/, тъй като те съдържат кислородни избелители, които спомагат за по-добра дезинфекция и хигиена на детските и бебешки дрешки. Peace Геловете от друга страна - не ги съдържат тези избелители и по принцип лично аз съм доста резервирана към тяхното използване.

Но си е лична преценка Grinning

# 164
Здравейте  Simple Smile

Ще съм ти благодарна  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт