Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 117 032
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
Потници два пъти съм вземала, че да не е и три пъти. Нямат грешка.

# 211
Аз си взех  домашният комплект много ми хареса, не знам при пране и употреба как ще е, но за сега ми допада. bouquet

# 212
  • Сливен
Потниците отговарят ли си на размера.Стандартно нося М размер на български производители,тениски от Лидл нося С,според вас на кой размер да заложа?

# 213
S според мен.
Имам s-ка и са ми ок. М-ките са ми широчки и ме е яд,че посл.път не взех отново s- ки.

# 214
  • Сливен
Мерси много,момичета

Последна редакция: чт, 06 окт 2016, 21:44 от oesi

# 215
Потниците отговарят ли си на размера.Стандартно нося М размер на български производители,тениски от Лидл нося С,според вас на кой размер да заложа?
Аз съм точно като теб. С са твоят размер от Лидл Peace

# 216
Взех играчка точно за 20 секунди
Благодаря за съдействието за точките bouquet

# 217
За първи път купих хумус от лидл,много съм разочарована.

# 218
За първи път купих хумус от лидл,много съм разочарована.
И в къщи не се одобри.  Peace

# 219
  • София
Взех си играчките - емблематичната катерица и саблезъб тигър. Бях убедена ,че съм заявила мамут, но нищо и тигър става Simple Smile
Следобяд в 4 часа питах за домашните комплекти в "Изток" и ми казаха, че няма  Shocked
Видях, че вече продават и Первол - новост за мен.
Пробвах балсам за устни Cien Care със светлосиня капачка. Има вкус на сапун. Ще трябва да го изхвърля. Жалко, проверих му състава по разни сайтове и си е ОК, ама този вкус ...
Хумусът на мен ми харесва. Домашните не го одобряват и има повече за мен Mr. Green

# 220
Имаше намаление на праха ултра сензитив, и взех един, нали се хвали...не съм го пробвала още

# 221
Имаше намаление на праха ултра сензитив, и взех един, нали се хвали...не съм го пробвала още
Да. Спазвай дозировката...

# 222
  • Пловдив
Дали сте виждали от детските елеци изостанали Rolling Eyes Бяха пускани преди няколко седмици,за по-големите деца 146/152 р-р.

# 223
mystic woman  Тънките грейки без ръкави ли? Ужасно умалени бяха. Не съм виждала при нас  Peace

# 224
  • Пловдив
mystic woman  Тънките грейки без ръкави ли? Ужасно умалени бяха. Не съм виждала при нас  Peace
да,тези.Взех аз,уж добре беше,ама тая сутрин като я облече и ми се стори тесничка Thinking

Общи условия

Активация на акаунт