Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 117 052
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
Това фолио са го пускали и преди. Някой взимал ли е и може ли да даде мнение дали има някакъв ефект:

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=47553
Да имам го от преди 2 -3 год. и съм доволна.
Откакто го натиках зад радиаторите имам чувство, че в стаите е по-топло.
Но пък у нас парното работи постоянно от пускане до спиране през април.

# 166
Имам си нов хладилник и No frost  Mr. Green та трябва всичко да е в кутийки и фолио. Всеки път гледам на брошурите кутийките с капак, по няколко в комплект. Има ли някоя от Вас такива? Пластмаса ли са или има и стъкло? Доволни ли сте от тях?
Аз имам едни с червени капаци, скоро ги пускаха, доволна съм, даже взех няколко размера.

Мога да ти препоръчам други кутии, не от Лидл. Но са по-скъпи.
С какво са по-различни от Лидълските, че ми стана интересно?

# 167
Само да кажа за телмоизолиращото фолио, да не се обърка някой като мен...мислех, че се лепи, а то не се лепи. Peace

И аз имам от кутиите с червения капак за хладилника. Peace

# 168
Преди време бях питала за гофретник и ми казахте, че е хубав. Сега видях, че другата седмица ще има и само да попитам дали е този http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=47521, защото не знам дали има различни марки - както при шевните машини Simple Smile

# 169
Да, фолиото просто го закрепих зад радиаторите. Като спрат парното го махам и почиствам.
Така поне 1/2 година не ми блести на стената.

# 170
  • София
За всички, които се интересуват от кутиите (тези не от Лидл)
Скрит текст:
Тези кутии на ИКЕА са хубави, защото са стъклени, стават и за печене (без капака).
Другите кутии, които мога да препоръчам, са кутиите на Tupperware, но те са доста по-скъпи от останалите. Имат различни видове - за плодове, за зеленчуци, за хладилник, за фризер, за хляб, за сирене...
П.С. Не съм дистрибутор на въпросните кутии, препоръчвам от лични впечатления.

# 171
Кутии като от Икеа съм виждала и в т.н. немски магазини.
Пише, че стават за печене и фризер.

# 172
  • Пловдив
Момичета,на мен ми казаха,че част от играчките са доставени.Другите -ще чакаме.И на мен не са се обаждали,чакам си .Може и ноември да взема,но поне ще взема,а не напразно да събирам точки цял месец.Но си казах,че повече няма да се хващам със стикита и глупави игри от Лидл.Ако служителите върнат играчките ,крадени от нашите точки в магазина-ще има за всички!!!
Все още се продават в OLX,да не би служителите да пазаруват повече от нас,та се сдобиха със всички играчки,а ние до една не можем да се докопаме ,само точките си търкаляме в портмонетата.
И да не е само спам,че стана дългичко-другата седмица се нареждам за черен джегингс,от кога го чакам.Разбира се със завишена цена,преди бяха по 12-13 лв.,сега-15,но какво да се прави.
Чакам и яке за баткото-146-152 размер.Миналата година си останах с чакането,накрая купих от другаде,да видим сега,дали ще пуснат.На рекламата за малките якенца имаше и големи деца с якета тип парка,така се надявах да ги пуснат тази седмица.
И един огромен плюс за гофретника,имаме го от доста време ,ползвам го всяка седмица.

# 173
Да, фолиото просто го закрепих зад радиаторите. Като спрат парното го махам и почиствам.
Така поне 1/2 година не ми блести на стената.

Не знам защо като прочетох фолио, и си помислих, че е самозалепващо такова Mr. Green
Имам такова от преди 2 г., лепя го с двойнозалепващо тиксо отзад в краищата.
Но си останах неприятно изненадана, че не се лепи де Laughing

# 174
Бихте ли ми "казали" от какъв номер ви се обаждат от Лидл за играчките? Понеже сме в очакване и вчера ми звъня някакъв мобилен номер, но незнам не ме ли чуваха, никой не ми отговори отсреща и естествено съм замислена дали пък случайно не бяха от Лидл...  newsm78

Софийски стационарен, с 02 започваше.
Скрит текст:
на мен също ми звъня странен номер вчера, дали пък не е същия? в нета ми излязоха страшни неща, като го гугълнах и не посмях да звънна обратно  Laughing

# 175
Бихте ли ми "казали" от какъв номер ви се обаждат от Лидл за играчките? Понеже сме в очакване и вчера ми звъня някакъв мобилен номер, но незнам не ме ли чуваха, никой не ми отговори отсреща и естествено съм замислена дали пък случайно не бяха от Лидл...  newsm78

Софийски стационарен, с 02 започваше.
Скрит текст:
на мен също ми звъня странен номер вчера, дали пък не е същия? в нета ми излязоха страшни неща, като го гугълнах и не посмях да звънна обратно  Laughing

Благодаря Офелия  bouquet Значи не е същия  Sunglasses Чакаме си  Simple Smile Харесах джегингсите от другата седмица, досега пускали ли са ги? Отзиви?

# 176
Пускали са джегинси поне две години назад, защото имам черен от тогава, и малинов и пак черен от миналата година. Няма да пропусна и друга седмица Peace
Много са ми удобни и ме кефят Laughing

ПС...черният от преди две години само леко му се е намачкала кожата, но не е скъсана или нацепена, а не е като да не ги нося и пера често Laughing

# 177
Lemy, teta75 от  пластмаса ли са вашите кутии с червени капаци?

На мен ми трябва общо взето за сирене, кашкавал, филета разни, масло, маслини. За зеленчуци и плодове, сурови меса и риби имам в самия хладилник фреш зони(големи кутии)

гледах тези на икеа, ако не пуснат скоро Лидл, сигурно от тях ще взема, идват малко скъпи, но пък не се купуват всеки ден... Лидл бяха пуснали едни симпатични с цветни капаци на точки, черно сиви и розови със зелено ако не се лъжа. Ама все си казвах като купим новия хладилник и така и не купих. Ще почакам, другата седмица пак за сладкиши са пуснали

# 178
Пластмасови са, имаше комплекти от по няколко бройки, всякакви размери.

# 179

Ще видя джегингсите и аз. А за кутиите

Скрит текст:
ползвам такива и такива с различни размери, пластмасови са, удобни, вършат ми работа.

Общи условия

Активация на акаунт