Есен на вратата чука, ОКТОМВРИйче на мама ще загука!

• 52 432
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Благодаря момичета, оставам си с термоса и ще се въздържа от  сладурските чантички Peace

http://www.pakostnik.com/bg/kontejner-za-suho-mljako-dreambaby
Моят е от тези.

# 526
А колко топло го приготвяте млякото и как преценяте, че е добре?

# 527
  • Пловдив
Акушерките ми казаха, че най-добре телесна температура - 37-38° C и че най-точно се проверява на вътрешната страна на лакътя. Аз го разбирам, че не трябва да усещам нищо като капна, ако го усетя по-топло, слагам шишето под течаща вода, ако съм се уляла  Laughing в купа на водна баня Grinning

# 528
Аз водата я охлаждам,защото млякото ни е горчиво и не трябва да е я много топл или студена вода и гледам да е хлАдка. Иначе термоса ми е този: https://koalabebe.com/product/598/tomi-tipi-tommee-tippee-termos-2-v-1.html

# 529
Да ви дам и аз идея - когато проготвям еднократна доза за навън, меря количеството гореща вода и наливам в обикновен термос (нямам специален бебешки). Водата ми е по-гореща от 37-38 градуса, примерно 50-60, понеже термоса остава наполовина празен, а млякото не ми трябва веднага и си изстива вътре за един два часа до желаната температура. Отделно слагам дозата мляко в приготвеното бебешко шише и така си ги нося (трябва да е напълно сухо). Като ми трябва да направя мляко, само преливам цялата вода от термоса в шишето и е готово. Това ми спестява много време и място в чантата.

# 530
  • Пловдив
Моят термос не е бебешки, най-обикновен в Англия съм го взимала, от най-евтините е , пък излезе много добър, по 6-7 часа си държи вряла водата, затова си разреждам със студената от шишенцето за вода. Гледам да си взимам за две дози,макар че яде преди да излезем, а времето сега не позволява толкова дълги разходки, но знае ли се какво ще стане.

# 531
  • София
Включвам се да се оплача от ММ. Яде пред телевизора до бебето, за 5 минути сам го оставям и като се върнах, виждам го да размятва под носа на бебето парче кренвирш Shocked Shocked Shocked Възмутена се намесвам и го питам какво си въобразява точно, че прави, а той ми отговаря, че бибката ѝ паднала на земята, пък го мързяло да иде да я измие, та решил да дава каквото има подръчно #Crazy #Crazy #Crazy Просто чудесно! Ние за какво тука стерилизираме шишета, изваряваме води, даваме маса пари за био алпийско АМ - за да ѝ дава той накрая мазни кренвирши от магазина!?  baby_neutral Crazy Ще ме умори, честно. ooooh!

# 532
Ох, Innerlane, разсмя ме искрено с историята за мъжа ти. Това само един мъж може да го свърши, без коментар, за бой е. Кренвирш!

# 533
Включвам се да се оплача от ММ. Яде пред телевизора до бебето, за 5 минути сам го оставям и като се върнах, виждам го да размятва под носа на бебето парче кренвирш Shocked Shocked Shocked Възмутена се намесвам и го питам какво си въобразява точно, че прави, а той ми отговаря, че бибката ѝ паднала на земята, пък го мързяло да иде да я измие, та решил да дава каквото има подръчно #Crazy #Crazy #Crazy Просто чудесно! Ние за какво тука стерилизираме шишета, изваряваме води, даваме маса пари за био алпийско АМ - за да ѝ дава той накрая мазни кренвирши от магазина!?  baby_neutral Crazy Ще ме умори, честно. ooooh!
Уу, hard core е мъжа ти, хаха.
Мисля, че просто те бъзика, не и е дал кренвирш, нищо,че е мъж.

# 534
  • Пловдив

Хахахахаахха
Тези мъже smile3555
И моят има подобна издънка, ама с луканка Joy
И причината е друга- от сега да го научел да му харесва, защото аз не съм голяма фенка на месото и все го дразня, че ще го науча като мен да кара на картофи Laughing
Мислех, че е изолиран случай  Joy Joy Joy

# 535
  • София
И причината е друга- от сега да го научел да му харесва, защото аз не съм голяма фенка на месото и все го дразня, че ще го науча като мен да кара на картофи Laughing
А братовчедка ми, като ѝ споделих, ми разказа, че и при тях имало такъв случай, с русенско варено, но извинението било "Е, гледаше ме в устата, може да ѝ стане нещо..." Laughing Laughing Laughing Явно е някакъв по-масов синдром Mr. Green

Ох, върнала съм се към списъка с коледни подаръци и засега съм вписала само активна гимнастика и кенгуру. Чудя се какво друго да впиша. Струва ми се рано за столче за храна, както и за разните там проходилки и бънджита. Направо нямам идеи  newsm78

# 536
Столче за хранене си е супер идея, няма да се усетим кога ще стане време, а е доста полезен уред (гледам по детето на кумата ми). Активна гимнастика ние имаме, но още не я ползваме. Само на едно шарено килимче го слагам да лежи.
Да не казвам голяма дума, но вече два дни малкият е много спокоен и добричък, усмихва се и си личи, че не го мъчат толкова колики. Не знам дали е естествен процес и намаляват (надявам се) или Лефаксът даде резултат. Днес разреждам храненията на 4 часа и тъй като доста спа, добре се получава. Бяхме навън за 3 часа на обяд, че най-после пекна малко слънце. Много е щастлив като излизаме. Два дни с този вятър и дъжд не бяхме мърдали.

# 537
  • Пловдив
А братовчедка ми, като ѝ споделих, ми разказа, че и при тях имало такъв случай, с русенско варено, но извинението било "Е, гледаше ме в устата, може да ѝ стане нещо..." Laughing Laughing Laughing Явно е някакъв по-масов синдром Mr. Green

Ох, върнала съм се към списъка с коледни подаръци и засега съм вписала само активна гимнастика и кенгуру. Чудя се какво друго да впиша. Струва ми се рано за столче за храна, както и за разните там проходилки и бънджита. Направо нямам идеи  newsm78

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

За списъка с подаръци, шезлонг имате ли?

# 538
Аз за бейбифон се замислям да си поръчам за Коледен подарък. Силно се надявам след Нова година да се завърна в спалнята при мъжа ми, а бебо да си е в детската, да успеем да спрем нощните хранения и да го следим с бейбифон. Да видим дали ще ни се получи.

# 539
На шезлонгчета слагате ли ги вече?  Аз още не съм, защото малко ми се струва, че е седнал и за това.  А от кога е нормално времето между храненията да се увеличава?  При нас не знам дали ще се получи, т.к. все още не сме минали на 135мл, а не вярвам със 100мл да успее да увеличи времето.

Общи условия

Активация на акаунт