ЮНЧЕТО върти се вече, става палаво човече.

• 31 345
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
  • гр.София
 Hug Hug Hug

Мисля, че щом детето е спокойно, значи поема нужното му количество мляко.
Аз първоначално се притеснявах от това, че моят син ядеше повече от указаното количество за дневен прием върху кутията с мляко, но в крайна сметка реших да се водя по детето.

П.П.: Мечтая си за денят, в който ще легне вечер и ще се събуди чак на сутринта.  Crazy

# 166
  • София
Sorenta 5500 си е напълно нормално за момиченце нямащо още 4 месеца. Щом спи значи не е гладна. Гладните бебета не спят.
Беборан сега ще го будя да яде. Обикновено яде в 18 часа и към 19 заспива. Не смея обаче да го оставя да спи без да го нахраня, защото незнам така до колко ще спи сутринта, а аз разчитам на тези часове, за да се наспя, тъй като през деня няма кога. Може да пробвам като отида на гости у майка ми какво ще стане ако не го будя. Там поне ще има кой да ми помага през деня ако не съм се наспала.

# 167
Моят младеж днес хич не спа като хората,а му се спеше и беше кшсел. Приспивам го и максимума спане беше 30 минути. Рекордът в минимува беше 10 минути. Ако не беше кисел,добре,ще играем и т.н.,но нищо не му се правеше. Имах сто неща да свърша,така и така нищо не свърших,нито успях да дремнна,поне да бяхме миткали по улиците. Все очаквах,че накрая ще се предаде и ще успея да си свърша нещата,но не би. Накрая го изкъпах в 20 и засега спокойно спи. Лягам и аз,че от 5:30 много часове на крак ми се насъбраха,а несе знае каква нощ ни чака.

# 168
  • България
Хайде лека.Девойките спят.Ще видим и нас какво ни чака.

# 169
Ние вече трета нощ заспиваме към 20:30-21:00 и ставаме в 6:00 пропускаме яденето в 3:30. Дали е решила момата да се откаже от нощното хранене  Praynig Буди се от време на време давам бибка, люлеем се,гушкаме се, преобръщам я като почне много да шава и така. Поне нощно време да спи, че през деня определено не ни се получава. Имаше два дена след ваксината поспиване през деня, но това беше... каквото такова Tired

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 09:20 от fly_90

# 170
  • България
Все забравям да кажа ,че в ДМ-а има памперси на промоция -20%, не знам на всички ли дават такива карти от родилното newsm78 Марка Helen Harper, дори не ги бях чувала.Но като изтървх в събота магазинчето за турските памперси и ходих до там.70бр към 18лв.излизат и засега много ми харесват мисля пак да взема.
Моята Теодора също предпочита едната гърда, но само защото обича да е обърната наляво докато се храни. Като я наглася и на другата гърда да е обърната наляво ,няма претенции.Може да опитате да не би да е навик просто да са обърнати на определена посока.

# 171
  • София
Ние продължаваме да се будим към 4 и да заспиваме пак към 5 и да спим до към 6. В 4 не му давам храна с надеждата, че ще спре да се буди, но не ми се получава.  Той поспива още час преди да яде, но аз не мога да заспя.
Ако днес до яденето в 6 не се изака ще трябва да му правя пак клизма. От вчера се напъва, но още нищо Sad
Карта ДМ аз си извадих от техен магазин. Всеки месец има продукти с 20% намаление. Картата се издава като попълнитр една форма и носите акт за раждане. При издаването ви дават торбичка с малки подаръчета.
Подобни карти издават и в Лили, но там още не съм си направила карта. Отново искат акт за раждане.
Може да си извадите и карта в Хиполенд. Тя става активна след натрупване на покупки над 100 лева и ви дава 5% отстъпка. Картата може да се заяви и през сайта им. В магазоните им може да ползвате 5% и ако заплащате с карта на ОББ, но двете отстъпки не се събират.
Ако някои знае за други карти за намаление на бебешки продукти може да сподели.

# 172
  • София
Ние продължаваме да се будим към 4 и да заспиваме пак към 5 и да спим до към 6. В 4 не му давам храна с надеждата, че ще спре да се буди, но не ми се получава.  Той поспива още час преди да яде, но аз не мога да заспя.
Ако днес до яденето в 6 не се изака ще трябва да му правя пак клизма. От вчера се напъва, но още нищо Sad
Карта ДМ аз си извадих от техен магазин. Всеки месец има продукти с 20% намаление. Картата се издава като попълнитр една форма и носите акт за раждане. При издаването ви дават торбичка с малки подаръчета.
Подобни карти издават и в Лили, но там още не съм си направила карта. Отново искат акт за раждане.
Може да си извадите и карта в Хиполенд. Тя става активна след натрупване на покупки над 100 лева и ви дава 5% отстъпка. Картата може да се заяви и през сайта им. В магазоните им може да ползвате 5% и ако заплащате с карта на ОББ, но двете отстъпки не се събират.
Ако някои знае за други карти за намаление на бебешки продукти може да сподели.
В хиполенд ако плащаш с карта на ЦКБ ползваш 7% отстъпка. Иначе такава за 5% имам и я ползвам отстъпката. Имам и на Лили и Дм.

# 173
За мамите които ползват пелени памперс има намаление в кауфланд на големите боксове  Money

# 174
  • София
Да се похваля- имаме малко ако Simple Smile
Забравих да кажа във Фарма Стор попаднах на Фризолак за 12.99 лева. Не сън го намирала по-евтино, а от там издават и карти за 3% отстъпка.

# 175
Аз купувам всичко от мляко , вода, до мокри кърпички и памперси от една борса на пазара във Варна. Пуфис 68бр ми излизат 16 лв и някакви стотинки а НАН 800гр е 24лв. Много е изгодно всичко, разликата с пуфиса в ДМ е 8лв.  А не смея да купя други , че му се раздразва дупето. Отскоро ползвам вместо крема  пудра, защото само с нея ни мина обривчето. Иначе снощи Митко неше аддки неспокоен и май обърка ноща с ден , защото в 12 отвори очи и почна да писка да се върти..и така 2 часа  Grinning ..и се събуди в 7!!! Но поне има навик като стане сутрин да играе малко , папка и после откъртва за 3 ,4 часа. И да живее белия шум!! Praynig

# 176
  • Русе
Действа ли им още белият шум? Аз някак забравих за него, но може да пробвам, тъкмо каката няма да се буди. Тя не всеки път чува, но се случва... Тя, дребна, уж спи ама с това ядене три пъти на нощ...поне при мен май се нормализира хормоните, че ме беше хванал едно хормонално безсъние още преди раждането- децата заспиват,аз се кокоря още два часа и дошло време за другото ядене...  Много ме дразни това студено време от сега, дано има циганско лято ноември, нещо такова четох.

# 177
Обикновено яде в 18 часа и към 19 заспива. Не смея обаче да го оставя да спи без да го нахраня, защото незнам така до колко ще спи сутринта, а аз разчитам на тези часове, за да се наспя, тъй като през деня няма кога. Може да пробвам като отида на гости у майка ми какво ще стане ако не го будя. Там поне ще има кой да ми помага през деня ако не съм се наспала.

Не разбирам защо будиш детето. newsm78 За мен това е тотално грешен подход, после така ще свикне и отучването е много трудно. Моята мома от два дни си ляга в 18,30 и се буди доволна чак в 6 сутринта на другия ден без да е супер гладна. Понякога прави 4 хранения, но си хапва и наддава добре - има огромни бузи.  Mr. Green

# 178
Белият шум, поне при нас, действа безотказно. Повивам го така че да не ръкомаха, гушвам го, пускам белия шум достатъчно силно и го люшкам докато не се унесе - тогава намалявам звука и заспива.
Иначе вече яде по 5 пъти по на ден, по 150мл. Захранила съм го и с удоволствие изяжда колкото и пюре да съм приготвила.

Аз имам един въпрос към майките с опит - как се сменя педиатър?
На последната консултация нашата си позволи да допусне в стаята някаква непозната жена, която даже пресегна да пипа бебето, което беше полуголо в очакване на ваксината. При въпрос за препоръка за ротавирусната ваксина, получих отговор: ами вие преценете. Това е само малка част от неадекватните й отговори и постъпки.

Искам спешно да я сменя.

# 179
Kitty  в колко започвате с бянята? Ние за да заспим в 18:30 трябва да я изкъпя към 5 без нещо че докато се натуткаме,че после и един час хранене... Добре поне,че се научи да си цока залъгалката, че като се сетя първите два месеца как ме ползваше мен ooooh!. Не винаги я иска, но понякога номера минава. С каква козметика миете бебоците? Аз ползвам на мустела шапоан-пяна за крусти, но все още не са се махнали. Не са много, но стоят като малки жълти петънца, които са релефни. Иначе нямаме люспи.

Общи условия

Активация на акаунт