Отговори
# 60
  • Варна
...докажете ми, че бюлетините се броят правилно и тогава ще повярвам, че гласът ми има значение...
Не мога да го докажа, но вярвам, че е така. Имам предвид, че като цяло резултатите отговарят на настроенията около мен. Рядко ми се е случвало да се изненадам при избори и то не за посоката на %-те, а за големината им.

В България е така - всеки, който питаш - никога не гласува за ГЕРБ. И накрая Герб пак печелят изборите... е те това е странното  Joy

Точно каквото казва Ronald.

Радвам се, че при теб резултатът отговаря на настроенията, но при мен е точно обратното. Не ме разбирай погрешно, в моята среда всички са млади хора между 20 и 35 години и са твърдо За гласуването. И си гласувахме. Но с годините това, което наблюдавам, по никакъв начин не отговаря на настроенията на тези хора. Случва се това, което "прогнозират" в медиите. А всички знаем на кого са тези медии и "независимите" статистики.

Затова, тази година съм решила, че предпочитам гъби пред това да избирам президент на kleta majka balgariq

# 61
В България е така - всеки, който питаш - никога не гласува за ГЕРБ. И накрая Герб пак печелят изборите... е те това е странното  Joy
Не е странно...Роналд...
 Купували,  гласували , заличавали, подменяли ....ми трудили са се...Обединени са били във избора.
Те затова... едни ядат хайвер, други само предизборни кебапчета...
--------------
Затова с най-голяма отговорност идете и гласувайте за да си изберем  Президент за да не ставаме за смях пред чужденците с  прецедент!

# 62
А как си представяте провеждането на президентски избори, ако ББ хвърли кърпата и подаде оставка?

# 63
Вероятно ще се изпонапием по рано ... Drunk едни от мъка,  други от изненада, трети от очакване...

# 64
  • София
А как си представяте провеждането на президентски избори, ако ББ хвърли кърпата и подаде оставка?
и за какво да хвърля кърпата бъзливеца?! Някакъв кой знае какъв проблем да има? А, ама разпуснал събранието, ами като вършиш глупости – ще си понасяш последствията, а на ББ последно време му се събраха много глупости дето свърши…

# 65

Няма да стане тази.
Той ще си остане, независимо кой ще е президент. Ценен е за някои партньори, пък и както се изрази "от ЕС по-хубаво няма"
Скрит текст:
ама разбира се, след като са на хранилка от фондовете сумати народ

# 66
Мисля, че вече не е ценен за партньорите и служебно правителство на Плевнелиев и липса на парламент ще ги устрои много повече.
Да видим какво ще се случи, дано поне тоя път кръвно не вдигне. Mr. Green

# 67
Първият ми голям страх е, че гробарите са нагласили как да фалшифицират вота и да ни натрапят майката на нацията още на първи тур. А после жална ни майка като заприиждат мангали от  Азия и Африка с хиляди на ден.
Вторият ми голям страх е, че може да са се наговорили всички политикави вкупом да ни изпързалят и да ни продадат за утайник за диваци, както се изразява Джамбазки с всички произтичащи за обикновения българин опасности.
Третият ми голям страх е, че българина ще тръгне отново както винаги до сега да се спасява поединично по най-лесния начин, като емигрира, пращайки по дяволите територията. И след 50 години българите ще се борят за земята си от чужбина. Съвсем безнадеждно.

Затова ще гласувам за конкретен кандидат. Не че вярвам безрезервно на някого, но поне ще направя така, че да не ме е срам от себе си.

# 68
  • Ямбол
...
Ако някой ден ти се наложи да се занимаваш със социологически проучвания, ще умреш от глад.
Около мен всички масово гласуват за ГЕРБ. За тези избори още не знам, не сме отваряли тази тема.

# 69
При гробарите,  поне дребният и средният бизнес работи. Вземат комисион само от едрите. Докато при левите,  като пуснат обръчите и мрежите,  до поръчка,  не можеш да се вредиш,  печелят само техни фирми. Хайвер,  червен и чер,  има на промоция в Лидл,  на два и нещо, виж,  на горски гъби не бих отказала, на риба също. Ако наловите и наберете повече,  офертирам Joy

# 70
  • България

Ще гласувам за конкретен кандидат.
Винаги гласувам.
Не харесвам много кандидата, когото ще подкрепя, но не виждам по-добър от предложените.  Mr. Green
Имам лидер, но все още е млад за поста.

# 71
И аз винаги гласувам.
Много ме е яд на такива хора, които не стъпват до урните!
Как може такава безотговорност? Нали са граждани на тази държава, толкова ли не ги интересува кой ще бъде начело?
А после точно те са най-големите мрънкалници, как нищо не било наред?!
Е, що за наглост? Shocked

# 72
  • София
...
Ако някой ден ти се наложи да се занимаваш със социологически проучвания, ще умреш от глад.
Около мен всички масово гласуват за ГЕРБ. За тези избори още не знам, не сме отваряли тази тема.
И на теб, подобно на НСЧ, искрено съчувствам за обкръжението ти..... Sad

# 73

Ще гласувам за конкретен кандидат.

Затова ще гласувам за конкретен кандидат.

Ще гласувам за конкретен кандидат
Вече знам кой ще  е президента. Това ще е кон-кретен кандидат.
90% от пишещите в темата ще гласуват за него... Mr. Green
Интересно как ли изглежда кон кретен???
След изборите ще разберем...

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 23:38 от weissbier

# 74
И на теб, подобно на НСЧ, искрено съчувствам за обкръжението ти..... Sad
Разбрахме вече, не е нужно да го повтаряш след всеки пост.
Въпросът беше друг, сега поне се надявам да се успокоите, че не ви лъжат при броенето.

Общи условия

Активация на акаунт