Отговори
# 240
  • София
Не, не се правя на ударена. Питам, защото не ми е ясно. Какво толкова??
Ок, обясняваме отново - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%BA%D0%B7%D0%B8%D1%82_%D0%BF%D0%BE%D0%BB

# 241
  • Ямбол
ЦИК не се занимава с паралелни преброявания и понеже Дар си призна, че не разбира какво е това, възможно е и да не е разбрала кой е оповестил паралелно преброяване. Силно се съмнявам това да са го казали в медия.

# 242
Възможно е, да, Лиляна. Благодаря за раздразнението!  bouquet Изясни ми се Peace

# 243
Аз пък гласувах машинно.  Mr. Green. Машината "изплю" едно листче в размер бележка от банкомат почти, чиято повърхност 80% и повече беше заето от QR код и едва отгоре се виждаше текста с моя избор. Сгънах го, ама и да се отвори, бая зор ще трябва да се прочете какво е, заради тоя QR код  Wink....аааа всъщност кутията за листчетата от машинния вот не бяха прозразни  Wink

# 244
В нашата секция сгъваха след втория печат още веднъж и така отварянето беше сведено до минимум и почти невъзможно.
Да не излезе, че поради втори ръб получен при сгъването, бюлетините са невалидни. Тази година са много стриктни в процедурите. Предполагам да компенсират дефицитите на предложенията за  президент.
Всеки има право да си сгъне бюлетината както си иска. Това го говориха много пъти. И преди е било така. Никой не гледа ръбове. Малко логично мислене няма да навреди.
Логиката не изключва чувство за хумор, но при твоята явно не е така. Съжалявам.

# 245
Сега прочетох, че трябвало да сгъвам бюлетината  Shocked
...
Къде го прочете?

В един новинарски сайт. Затворих го вече. Пишеше, че нямало да ми бъде валидна.
Трябва  да е поредната журналистическа глупост. Ако не е, ще има много малко реално валидни гласове  Joy
В съседната тема имаше дискусия за сериозните медии. Ето един пример за обратното. Имаш история на браузъра, ако не те затруднявам много, може ли да погледнеш все пак, че много ме съмнява изобщо да има чак толкова несериозна медия.

Като затварям всеки път мозилата, историята се трие автоматично. Не знам защо. Но или трябва да е vesti или новинар.

# 246
  • София
Гласувах с онова квадратче, защото всъщност отидох да гласувам за кмет, а бюлетината за президент ми я натикаха в ръцете.
Впрочем /малко след дъжд качулка/ можех ли да отида и да кажа - не искам да гласувам за президент?

# 247
  • София
да. Можеше.

# 248
  • В Космоса
И аз малко след дъжда качулка, но еднакво не ми харесаха кандидатите и съвсем логично гласувах с НПН. Нямаше ли шанс ако сме над 50% да излъчат нови кандидати?

# 249
Съвсем очакван ВОТ... за тези дето следят политическия театър.   
------------------------------------------------------------------------------------------
Жалко, че в България не можем да градим общо бъдеще. Победители, победени... Embarassed
Когато едните спечелят, другите обръщат гръб и почват да правят майдан ...  ooooh!
Пустия му български казан...
 Защо не се научихме да бъдем преди всичко ОБЕДИНЕНИ в името на България. Това е показателно, че политиката се прави за определени кръгове, а не за народа....

НАРОДЕЕЕ!!!!

# 250
  • Ямбол
Скрит текст:
Сега прочетох, че трябвало да сгъвам бюлетината  Shocked
...
Къде го прочете?

В един новинарски сайт. Затворих го вече. Пишеше, че нямало да ми бъде валидна.
Трябва  да е поредната журналистическа глупост. Ако не е, ще има много малко реално валидни гласове  Joy
В съседната тема имаше дискусия за сериозните медии. Ето един пример за обратното. Имаш история на браузъра, ако не те затруднявам много, може ли да погледнеш все пак, че много ме съмнява изобщо да има чак толкова несериозна медия.
Като затварям всеки път мозилата, историята се трие автоматично. Не знам защо. Но или трябва да е vesti или новинар.
Извинявай, но аз просто не ти вярвам. Ти лъжеш.

# 251
Лиляна, не си ли срещала опция в браузърите да не водят изобщо хронология?

# 252
  • Ямбол
Лиляна, не си ли срещала опция в браузърите да не водят изобщо хронология?
Срещала съм. Аз просто не вярвам, че го е прочела в новинарски сайт - или си го измисли или го е прочела най-вероятно на място където е обичайно за тъпизми, например фейсбук.

# 253
  • София
Гласувах с отвращение за Тетка и съм погнусена от резултата и от тъпия избирател, който избра човек, който не може да върже две смислени изречения.

# 254
  • На високо
Един "тъп" избирател без погнуса ти съчувства spoko

Общи условия

Активация на акаунт