Юлски мами 2017

• 42 104
  • 790
  •   1
Отговори
# 105
P@ssiflora, честито, лека и успешна бременност   bouquet с теб сме от тези с първа бременност, така че има доста да  учим от опитните мами тук  Hug

# 106
  • София
P@ssiflora да ти честитя и в тази тема  bouquet и да ти пожелая пухкав и ревлив финал  Hug Записа ли си вече час при док?

# 107
 Здравейте, и аз се присъединявам към вас Simple Smile По моите изчисления термина ми е на 01.07 първа бременност ми е и ми е мн притеснено,но вярвам че с всички ни всичко ще е ок Simple Smile

# 108
P@ssiflora да ти честитя и в тази тема  bouquet и да ти пожелая пухкав и ревлив финал  Hug Записа ли си вече час при док?

Благодаря ти много Cherryto!!! Записах си час, но той е чаааааак след три седмици.

Аз съм малко в шах с термина, защото имах късна овулация (която си я засякох) не на 14-тия ден, а на 22ри ден и сега не знам как да си изчисля термина? Дали все пак спрямо пъррият ден на последният цикъл или 14 дни преди ову?

В единият слувай съм при юНските мами, а в другият при юЛските  Laughing

# 109
  • София
Леле, на мен седмица ми се вижда ужасно дълго и не знам как ще дочакам а за 3 направо ще съм се побъркала (каквато съм паника) Grinning Но пък ще си заслужава чакането!  Аз също бях с късна О. В календарите задавам като дата на Ц 14 дни преди О - също успях да я засека с тестове.

piron  Hug добре дошла!

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 22:05 от Cherryto

# 110
Passiflora добре дошла и леко отомбачване! Предполагаемия термин се изчислява датата на последния цикъл +седем дни и така...

# 111
Passiflora добре дошла и леко отомбачване! Предполагаемия термин се изчислява датата на последния цикъл +седем дни и така...

Въпреки къснава О? Добре, значи оставам юлска мама!  Joy Живот и здраве като отида след 3 седмици на лекар БИ ТРЯБВАЛо да се чуват и съдечни тонове и той ще ми каже със сигурност точно кой ден от началото на юли да чакаме бебка. Нямам търпение! Simple Smile)))

Лето бременеене на всички!  bouquet

# 112
Честито и от мен Passiflora Simple Smile
Mar4ety и при мен според калкулатора съм на 03.07.
Симптоми: много се притеснявам, леко чувствителни гърди, все ми е студено или задушно, тъпи непостоянни болки в областта на яйчниците и ПМС тези са ми по-усезаеми, дано да няма по-сериозни
Вие как се чувствате
П.С. И бъдете спокойни, дишането също е важно и помага когато усетите някакво неразположение

# 113
но през ден съм просто парцал. Нямам сили да се мръдна от леглото.

Аз бях така с първата бременност до към края на третия месец може би. Всяка вечер бях като парцал.
Сега не мога да спя добре и после това ми се отразява като умствена умора. Много рядко леко ми прилошава. И доста често ми е студено.

# 114
Добро утро точициии! Аз с първата бременност първите 3 месеца нямах никаква сила, не парцал ми .... С втората пак чуствах умора, но не както с първата, а сега с третата съм добре, за сега, да не се хваля защото още има време. Та извода какъв е....

# 115
Monnnа и аз съм за 3.07 моят втори преглед е за 11.11. Аз единствено немога да спя постоянно се събуждам и не мога да стоя седнала на работа дълго време гърдите са ми по чувствителни имам леки придърпвания но не и болки като цяло се моля само да не повръщам успешен ден

# 116
  • София
Моите симптоми са изключително малко. Имам ужасен апетит и огладнявам през 3-4 часа. Зърната ми са станали по-чувствителни от няколко дни. От време на време ми се вие свят, но е за много кратко и не е всеки ден - по-скоро си мисля че е страничен ефект от дуфастона или утрогстана. Обостри ми се обонянието и толкова...нищо друго - нямам никакви придърпвания или болки в яйчниците или матката... Аз ви споделих, че поради липсата на кой знае какви симптоми си пуснах отново чхг, но изглежда върви добре. На 26-ти беше 168 а вчера 3663.8 mIU/ml. Нямам търпение да дойде петък и много се надявам да се види на ехографа.  Praynig

# 117
Добро утро и от мен! Пасифлора, казваш да видиш "бебка", поръчала си си момиченце?  Simple Smile И аз така говорех с първата бременност, без изобщо да знам какво ще е бебчето Simple Smile А относно симптомите - не съм вярвала, че може да са толкова различни при една и съща жена. При първата бременност още след овулация имах страшно чувствителни зърна, изпъкнали вени по гърдите, болки в кръстта. По-късно ме връхлетя умората, световъртежът и повръщането. Сега нямах никакви индикации, че се е получило. Чак сега зърната ми станаха малко по-чувствителни. Пишкам през 5 минути и в 18 часа сякаш някой ми вади батериите и мога права да заспя! Заспивам преди да съм приспала Дребчо!  Blush Много, ама много се моля този път да не ми става лошо и да повръщам, че не знам как ще гледам детето...

# 118
На 26-ти беше 168 а вчера 3663.8 mIU/ml. Нямам търпение да дойде петък и много се надявам да се види на ехографа.  Praynig

да не би да чакаш близнаци Simple Smile) казват че се увеличава двойно за 48 до 72 часа, а твойто направо 4творно Simple Smile

# 119
Добре дошли нови мами!!дано всичко е наред и скоро да се радваме на тупкащи сърчица 😃.Аз изкарах коварен вирус с повръщане и температура и съм много отпаднала,а и продължава да ми се гади,незнам от бременността ли е вече.Първата брем. не я усетих,нямах никакви проблеми,сега ми е трудно да се ориентирам кога започват неразположенията.

Общи условия

Активация на акаунт