Юлски мами 2017

• 42 103
  • 790
  •   1
Отговори
# 135
Момичета,
снощи бях на преглед и гинеколога ми преписа да пия Дуфастон, не че има проблем, чисто профилактично
Като прочетох листовката малко се притеснявам от страничните ефекти и въобще нормално ли е да го пия

# 136
  • София
Monnna дуфастона е прогестеронов препарат и се изписва за да запълни недостига му. Много е възможно да ти го е изписал, за да се застрахова. Аз също пия при това 2х1 дневно + друг прогестеронов препарат. При мен дуфастона не е имал никакви странични ефекти. Не се притеснявай, пий го както ти го е изписал док.  Hug

# 137
Не бих пила каквото и да е без проблем и изследвания. Имаш ли кървене или нисък прогестерон, Мона?

# 138
  • Перник
Аз в момента пия само фолиева кисилина и Биозин мама (това пиех и предната бременност). Докторът вчера ми каза, че ако имам още болки, тогава ще ми изпише да пия нещо за тях, но профилактично не ми е предписвал някакни лекарства.

# 139
Аз пия само фолиева киселина, но ако докторката ми каже да пия нещо друго, бих се посъветвала с още един доктор.

# 140
Блaгодaря Ви момичетa зa бързите отговори
Нямaм кървене или нещо притеснително и зa товa реших и до вaс дa се допитaм. По принцип избягвaм всякaкви лекaрствa, зa сегa пия сaмо фолиевa киселинa и дa си пия ей тaкa лекaрствa ми беше стрaнно.

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 12:04 от Monnna

# 141
Момичета, констаираха ли ви вече бременността?Аз си записах час за другия четвъртък. Тогава ще съм 5г.с+4 дни (термин 09.07), НО казаха че е рано и може да не се види нищо, било хубаво да дочакам до 7 г.с. Може и от апаратурата да зависи, миналата ми бременност я констатираха точно в 5г.с+4  newsm78

# 142
Аз ще отида в 7-ма г.с., за да има повече информация и да не се чудим какво и къде се вижда.

# 143
  • Grozni, Russia
Аз също мисля да почакам поне до края на Ноември за да може всичко да се види , не ми се чака , но ще ходя на ЖК в друг град и не мога да пътувам толкова често Sad иначе ако можеше всеки ден щях да ходя Twisted Evil

# 144
И аз мислех да почакам поне до 7гс, но след тежкия вирус имам от време на време болки ниско долу.затова реших да ида някъде да ме погледнат.засилих се към СвПетка в Красно село, но не мога да се свържа с регистратурата 😞

# 145
Сигурно зависи от апаратурата, но при хубава апаратура в в 6-та г.с. се вижда и пулс. Аз имам час за петък, което е още 5-та г.с., но пък ако нищо не се види, ще отида пак.

# 146
Здравейте,
Чета Ви от доста време и днес реших да се присъединя с моите 2 чертички и термин 03.07.2017. Вчера бях на преглед и видяхме само една малка точица разположена удобно там където трябва  Simple Smile. АГ-то каза, че всичко е наред за момента, до колкото е възможно да се види, тъй като било прекалено рано. Изписа ми един куп изледвания ПКК,  прогестерон и някакви други хормони. Исках да Ви попитам какво е вашето мнение не е ли рано за тези иследвания. Някъде бях чела, че се провят малко по натам. Извинявам се предварително, ако поста ми е станал прекалено дълъг.
П.П. поздрави на всички и леко бременеене и от мен  Simple Smile

# 147
Kamss 07 добре дошла! Лека бременност и всичко най... Аз пия фолиева киселина Неофолик 2х1 и пия биозин по 1т защото съм болна. Аз също ще ходя на преглед в 7г.с. и после в 9-та г.с.

# 148
Изписа ми един куп изледвания ПКК,  прогестерон и някакви други хормони. Исках да Ви попитам какво е вашето мнение не е ли рано за тези иследвания. Някъде бях чела, че се провят малко по натам. Извинявам се предварително, ако поста ми е станал прекалено дълъг.

По-нататък се правят, а прогестерон по принцип не се прави, ако няма проблем.

# 149
Здравейте,
Чета Ви от доста време и днес реших да се присъединя с моите 2 чертички и термин 03.07.2017. Вчера бях на преглед и видяхме само една малка точица разположена удобно там където трябва  Simple Smile. АГ-то каза, че всичко е наред за момента, до колкото е възможно да се види, тъй като било прекалено рано. Изписа ми един куп изледвания ПКК,  прогестерон и някакви други хормони. Исках да Ви попитам какво е вашето мнение не е ли рано за тези иследвания. Някъде бях чела, че се провят малко по натам. Извинявам се предварително, ако поста ми е станал прекалено дълъг.
Добре дошла, kams, лека бременност!!
За изследванията и аз знам, че се правят към 8-9гс.

Общи условия

Активация на акаунт