Юлски мами 2017

• 42 111
  • 790
  •   1
Отговори
# 150
  • Перник
Тъй като съм най-прясно раждала (януари тази година)да кажа: аз съм в 4 г.с. и доктора каза чак около 20 ноември да отида на преглед,kamsss07 изследванията аз ги правих в 9 г.с.

# 151
# 152
Здравейте Sunglasses Записвам се и аз в хубавата темичка Simple Smile Термин 1ви юли, първа бременност. Бях на преглед на 7-8 ден от закъснението (по принцип съм с цикъл на 30-32 дни) и се видя маааалко сакче 0.9 см. Още не смея да се зарадвам  #Crazy, чакам следващия преглед - чак след 20ти!
Нямам никакви симптоми за момента, чак ми е странно... Дано всичко е наред.

# 153
  • София
Добре дошла MorningSun! Лека и безпроблемна бременност!  Hug
celika благодаря за полезната информация която сподели  bouquet

# 154
MorningSun добре дошла, лека бременност!

# 155
Добре дошла MorningSun, Споделям един календар, който ми е доста полезен:
 http://www.devamaria.com/bg/medical/termcalc/?inputDate=02-10-20 … D1%81%D0%BB%D0%B8

В тази връзка един въпрос 4г.с + 3дни, 4та или 5та гест.седмица е? Извинявам се за въпроса, нещо се обърках  newsm78

# 156
Благодаря dingyda, направо се обърках по единия календар съм в 5гс, а по този в 6-та гс, сега кой е верен? Последния ми цикъл беше на 25.09 хихи помагайте Simple Smile Не че е толкова важно, но има отношение относно първоначалния преглед и ФМ. Благодаря!

# 157
Dursita, според мен си в 6та, защото моят последен цикъл беше на 28ми и със сигурност мисля че от днес, ако не още от вчера, съм в 6та
PS стоскайте ми палци, днес ми е прегледа Simple Smile

# 158
  • София
Dursita следила ли си О? Аз бях с много късна и ако смятам от последния редовен цикъл излиза, че съм в 7г.с.  Laughing За това го смятам по тези календари така че О. да ми се падне 14д. и вероятна дата на зачеване да е на 15 ден. и така излиза че съм в 5г.с. според този календар и 4с. + 6 дни според приложението на телефона ми.  newsm78 И според двата календара термина е  7 юли. Дано не бъркам, пък док. ще каже

betelinka много слно стиснати палчета!!! После да кажеш как е минало!

# 159
Благодаря ви за съветите, относно книги, списания Simple Smile
И на мен този календар ми изчислява, че съм в 6 седмица, но според мои сметки съм в 5 г.с.... интересно ( последен Ц на 28.09) .
Да ви питам един глупав въпрос, извинявам се за което, четох че е хубаво да сме си правили повече от 1 тест за бременност, за да сме сигурни в резултата . Аз направих само веднъж и той си имаше хубави две черти. Правили ли сте вие повторно?  Blush

# 160
  • Перник
Манита,аз и предишният път и сега напраних само по един тест. Знам, че щом има 2 чертички, макар и бледа втора - тестът си е положителен.

# 161
Манита, би трябвало да си в 6-та. Моята дата беше 1-ви и в събота ми се пада първия ден от 6-та седмица.
Аз правя почти всеки ден. Вече имам 6 направени теста Grinning
Той тестът си е положителен, но е възмжно бременността да не се развие и тогава чертичката избледнява и тесътът става отрицателен. На мен ми се случи вече няколко пъти това. Но тогава не съм имала толква ясни чертички. Бяха доста бледи.

# 162
Момичета,вчера реших да си пусна кръвен тест за бременност,ей така да видя какво ще излезе и днес видях резултата - 4966 mUI

# 163
  • София
Супер mar4ety Колко дни закъснение имаш вече?
С тази стойност би трябвало да се види точица!

# 164
Cherryto на 24ти не ми дойде,10 дни ги смятам аз.

Общи условия

Активация на акаунт