Разум или чувства

• 23 512
  • 177
  •   1
Отговори
# 135
съществува и рискът да си умреш сам, ако чакаш само оназ, която не знае какво иска  Wink

Говорим си теоретично сега Simple Smile  няма да легна и да чакам естествено ... просто ми се искаше да видите, че не съм толкова луд и има съвсем здрава логика да си мисля за тази жена.

# 136
при историята, която имаш точно с тази, отново бих те посъветвала да я избягваш като потенциална партньорка  Laughing
мелодрамата е присъща на доста жени - при разбушувалите се от бременността хормони, може да продължи да ти говори какво ли не; като я прихване следродилната депресия - пак ти ще си до нея, а когато се успокои, най-вероятно ще си остане у дома
а бременните плачат от нищо - тези реки от сълзи, в които те е удавила, не са нещо необичайно

# 137
при историята, която имаш точно с тази, отново бих те посъветвала да я избягваш като потенциална партньорка  Laughing
мелодрамата е присъща на доста жени - при разбушувалите се от бременността хормони, може да продължи да ти говори какво ли не; като я прихване следродилната депресия - пак ти ще си до нея, а когато се успокои, най-вероятно ще си остане у дома
а бременните плачат от нищо - тези реки от сълзи, в които те е удавила, не са нещо необичайно

Знам ги бременните аз Simple Smile Да, за сега не си мисля за нея, като за потенциална партньорка.  Мисля, че е ясно, че само времето ще покаже - само това може да се каже със сигурност . Така или иначе съм наясно, че и да стане нещо ще е след доста време тогава ще правя сметка дали може да се получи или не.

# 138

Айде кажете щом сте толкова логични и всичко е ясно, теоретично каква би била най-добрата партия за мен, аз съм разведен с дете?
Като разведена с дете омъжена за разведен с дете бих ти казала, че най-подходящата партия за теб е тази жена, която ще ти даде сигурност и спокойствие, която ще приема факта, че имаш дете и ще се отнася добре с него и не на последно място която ще те обича. Дали има или няма дете/ца е все тая.
Иначе си изживей драмата по настоящата. Както са казали по-горе нужно е време. Като се измъкнеш от този цирк ще видиш колко не си е струвало да си губиш времето и да влагаш чувства в тази жена.

# 139
Знам ги бременните аз Simple Smile Да, за сега не си мисля за нея, като за потенциална партньорка.  Мисля, че е ясно, че само времето ще покаже - само това може да се каже със сигурност . Така или иначе съм наясно, че и да стане нещо ще е след доста време тогава ще правя сметка дали може да се получи или не.

И докога ще я чакаш? На 70 години с бастунчетата.

# 140
Той притежава едни качества, ти други и е решила да ви "допълни". С него няма тръпка, но ти пък явно не се вписваш в критериите й за семейство. Ако толкова те обичаше, щеше да се разведе и да бъде с теб. Нещата са прости, а когато някой започне да ти обяснява колко е сложно всичко и колко объркан се чувства, си имай едно на ум, че този човек не знае какво иска и щипва оттук-оттам, това, което му харесва.

+1000

# 141
ААААААААААААААА!
Никога, няма да се омъжа, оженя, сватосам и прочие. Хората са двулични създания....
Благодарение на форуми като този, надникваме в лоното изначално човешко, дето няма воал, маска, и то е грозно.
Двулично, трилично, петолично.
Спасявайте се, който както може.  
Тая планетка, е враждебна към моногамните индивиди.  Joy

# 142

Айде кажете щом сте толкова логични и всичко е ясно, теоретично каква би била най-добрата партия за мен, аз съм разведен с дете?
Като разведена с дете омъжена за разведен с дете бих ти казала, че най-подходящата партия за теб е тази жена, която ще ти даде сигурност и спокойствие, която ще приема факта, че имаш дете и ще се отнася добре с него и не на последно място която ще те обича. Дали има или няма дете/ца е все таъзка я.
Иначе си изживей драмата по настоящата. Както са казали по-горе нужно е време. Като се измъкнеш от този цирк ще видиш колко не си е струвало да си губиш времето и да влагаш чувства в тази жена.
Много добре казано! Аз пък само, като разведена с дете и преживяла наскоро разочарование след несполучлив опит за връзка ще ти кажа същото. Най-важно е човека до теб да ти донесе спокойствие и да те приеме такъв какъвто си. Ако на всяка цена тази жена искаше да е с теб щеше да се разведе, а не да забременее от мъжът си, който не обича.

# 143
.... малко продължение. Понеже таз жена не спря да ме придърпва докато се убеди, че още съм хлътнал по нея и после се дърпа. Знам, че не го прави нарочно, но така не ме оставя да дишам и съм решил, ако го направи още веднъж да напиша едно писмо на мъжа и(той и без това има подозрения за нас), ама от една страна е доста долно това от друга пък ще сложи край на тая тъпотия по един или друг начин.

Обясних/накарах и се, че с тези приближавания и бяганици ми е трудно и смятам, че това беше един вид предупреждение, че ще има екстремни мерки.

Какво ще кажете да я накажа ли, ако пак се случи Simple Smile леле представям коментарите сега

# 144
  • Sofia
   Ъъъ, а ти 'що просто не я отрежеш категорично и толкоз? newsm78

Темата е пързалка, според мен. Wink

# 145
Човек... чак толкова екстремно недей. Иначе според мен си го прави нарочно. Да си почеше егото. Щото е бременна и хормоните й бушуват.
Блокирай й просто телефонния номер и всякакви акаунти в социалки и чатове. Така ще се отървеш. Мъжът й щом има съмнения надали до сега не е разбрал за какво иде реч.
Какво ще постигнеш като пратиш писмо на мъжа й? Ако целта ти е да ги разделиш, може и да успееш. И после, ако се съберете, цял живот ти ще си тоя дето й е разбил семейството. И ще гледаш детето на мъжа й. Родата й няма да те обича и сам знаеш какви ще са ти отношенията с тях. А искаш, не искаш - такива ще има.
Защо ще си усложняваш живота? И теб ли те гони меракът за мелодрама?

ПП: Защо искаш да "накажеш" жената, която уж обичаш? newsm78

# 146
  • София
.... малко продължение. Понеже таз жена не спря да ме придърпва докато се убеди, че още съм хлътнал по нея и после се дърпа. Знам, че не го прави нарочно, но така не ме оставя да дишам и съм решил, ако го направи още веднъж да напиша едно писмо на мъжа и(той и без това има подозрения за нас), ама от една страна е доста долно това от друга пък ще сложи край на тая тъпотия по един или друг начин.

Обясних/накарах и се, че с тези приближавания и бяганици ми е трудно и смятам, че това беше един вид предупреждение, че ще има екстремни мерки.

Какво ще кажете да я накажа ли, ако пак се случи Simple Smile леле представям коментарите сега
Ха, ха, лика - прилика се оказахте! Mr. Green
Напиши писмото, па се вземете- друго и не заслужавате. hahaha

# 147
Човек... чак толкова екстремно недей. Иначе според мен си го прави нарочно. Да си почеше егото. Щото е бременна и хормоните й бушуват.
Блокирай й просто телефонния номер и всякакви акаунти в социалки и чатове. Така ще се отървеш. Мъжът й щом има съмнения надали до сега не е разбрал за какво иде реч.
Какво ще постигнеш като пратиш писмо на мъжа й? Ако целта ти е да ги разделиш, може и да успееш. И после, ако се съберете, цял живот ти ще си тоя дето й е разбил семейството. И ще гледаш детето на мъжа й. Родата й няма да те обича и сам знаеш какви ще са ти отношенията с тях. А искаш, не искаш - такива ще има.
Защо ще си усложняваш живота? И теб ли те гони меракът за мелодрама?

ПП: Защо искаш да "накажеш" жената, която уж обичаш? newsm78

Накажа не е точната дума. Причините заради които искам да го пратя са: първо защото ми писна да ме използват и второ защото към човек, който не му е много ясно какво иска трябва малко по-екстремно, от това може да излезе както зло така и добро - не се знае! Във всеки случай съм далеч от това действие Simple Smile, но трябва да призная, че ми минава през главата. Относно семействата и последващите неща, въобще не се вълнувам от доста време съм спрял да плащам данък обществено/семейно/приятелско мнение а и с времето разумните хора свикват с подобни ситуации в живота, който не може да свикне си е негов проблем.

# 148
Непременно пиши. И после пиши тук продължението на сериала. 

# 149
съм решил, ако го направи още веднъж да напиша едно писмо на мъжа и(той и без това има подозрения за нас), ама от една страна е доста долно това от друга пък ще сложи край на тая тъпотия по един или друг начин. 

надявам се да не го направиш

а за това, че не можеш да се откъснеш, сам си си виновен - тя просто прави това, което ти й позволяваш

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 18:27 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт