Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 19 окт. 2016, 23:42 ч.

Магия??? Намерена на гроб

 • 18 580
 • 78
 •   1
Отговори
 • Мнения: 1
Здравейте,
Имам нужда от помощ, някой ако знае какво е това което намерих в гроба на близък човек и дали може да се разчете за да разбера за кой е предназначено???Беше направено на топка увито с найлон и запечатено с черно тиксо на кръст,краищата на плата бяха зашити, а вътре имаше пръст.   Заровено на около 10см. дълбочина ,излезе с корените на плевел ,докато разчиствах.      Ще ви бъда много благодарна!!!

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 23:56 от hladna vaniliq

# 1
 • Мнения: 40 686
Някакъв боклук довлечен от вятъра или бездомни животни.

# 2
 • Мнения: 1
Здравейте!

Тук едва ли някой би могъл да отговори адекватно на запитването Ви, предвид факта, че над 99% от потребителите във форума са хора, които само споделят преживявания, а не са познания в областта на окултното, особено пък в арабската магия, за каквато става въпрос на показаната снимка.
Правя си тази регистрация само за да Ви дам отговор и да Ви спестя ходенето по врачки и влизането в омагьосан кръг от лъжи.

От това, което виждам, става въпрос за правена магия за смърт на жена с жалейка (траурна забрадка), върху която са писани определени стихове от Корана, всеки по седем пъти, предназначени за вреда. Умишлено няма да спомена кои са. Под тях продължава заклинателен текст, част от който гласи: "Румяна дъщеря на... (името на майката не се вижда добре и не го разчитам) да бъде унищожена".
Пръстта, която е била зашита в кърпата е от няколко гроба.
Трябва да призная, че от много време не съм виждал подобна магия, явно ходжата, който я е правил си разбира от работата.

По отношение на опасенията Ви, ако Вие самата не се казвате Румяна или в семейството си нямате човек с такова име, значи магията не е била насочена към Вас, а към съвсем друго лице, като просто гробът на близкия Ви човек е бил използван за заравянето й.

В случай, че Вие или Ваш роднина носи това име, тогава е излишно да казвам какви биха могли да бъдат евентуалните последствия, но пък за щастие магията е била открита, което алармира, че потенциалната жертва трябва да вземе съответни мерки.

Последна редакция: чт, 20 окт 2016, 05:08 от Hakim

# 3
 • Sofia
 • Мнения: 9 771
Аз съм намирала подобно нещо в рамката на леглото си. Тогава ми казаха да го хвърля в течаща вода (примерно река). Когато го направих ми светна пред очите така да се каже и много неща в живота ми се промениха към по-добро.

# 4
# 5
 • Мнения: 7 319
Вярвате на подобна глупост? Това е несериозно.

# 6
 • Sofia
 • Мнения: 9 771
Вярвате на подобна глупост? Това е несериозно.
Като е за сериозно нещо като живот и смърт, никой не смее да поема рискове, за да провери дали е вярно. Всички, които "не вярват" ги питам едно нещо - Ще се съгласиш ли да направят на детето ти такава магия, като не вярваш? До сега никой не ми е казал "да". Но иначе не вярват.  Laughing

# 7
 • Мнения: 30 802
Това е духовен тероризъм. Представете си в Пер Лашез в Париж какво става...

Ислямският свят е един голям дебилизъм. Досега не съм чула християнин да пише по 7 пъти от Библията и да я бодне на гроба на някой будист.

# 8
 • Мнения: 1 441
Нали се сещаш,че не Ферхунде е поръчала магията  на Румяна. А ролята ходжата -търсене и предлагане,изкарване на някой лев.

# 9
 • Мнения: 2 469
Някой човек го е направил, той не може да ви направи нищо, повече може да ви навреди духът на починалият който един вид се разхожда из не доброжелателите оставили това. Ако духът реши ще почне да правили лошо на Вас защото хората който са го оставили това на листа, ви желаят лошото, и целят да ви навредят но не самите те а чрез духът на починал роднина.

# 10
 • Мнения: 40 686
Ще се съгласиш ли да направят на детето ти такава магия, като не вярваш? До сега никой не ми е казал "да". Но иначе не вярват.  Laughing
Ето, аз казвам да.
Въобще не вярвам в подобни измислици.

# 11
 • Мнения: 4 519
в селото, от което е рода ми по бащина линия, се правят много черни магии, приемам го като особеност на местния край. имат и много поверия, свързани с вампирясване, духове на починали и доста странни ритуали при смърт на близък, за да го опазят от злите сили.
това, което е снимано и описано е магия, с арабски заклинания. закопана е в гроба, за да предизвика смъртта на жертвата, да умре от това, от което е умрял покойника. някои заклинатели я поставят в гроб на покойник, който е умрял в мъки, за да умре в мъки и нарочената жертва. не владея арабски, просто съм виждала такава магия. мисля, че хаким доста подробно е разяснил.
виждала съм също да заравят дреха на жив човек в гроба на мъртвец, пак с идеята да се предизвика смърт на жертвата. също така, в близко село има парасян параклис, почти разрушен, но има остатъци от олтара. местните вярват, че ако отидеш там със свещ, купена от църква и я наречеш на името на някой, след което я запалиш и сложиш на мястото, предназначено за поставяне на свещи в памет на мъртвите, този, на когото си я нарекъл ще си отиде.
направо не е за вярване, че има хора, които хабят време и енергия за такива практики.  ooooh!

# 12
 • Пловдив
 • Мнения: 7 232
Бе, и аз не бих се уплашила особено.

Обаче смятай какви гнъсни подмолни хора, освен зли, трябва да са тези, които го правят. Имам предвид целта, не резултата.
Дори ако целената жертва е също лош човек, който си е заслужил "резултата".

# 13
 • Мнения: 30 802
И мен не ме е страх нито от арабския, нито от гроба- страх ме е от хората, които мислят нещата по този начин. Те честичко и без физическа магия си намират начин да отровят света около себе си.

# 14
 • Пловдив
 • Мнения: 7 232
Има и вариант да е само злобничка шега, ако "извършителят" не вярва, но знае, че "адресатът" вярва. Малко вероятно е да е този вариант обаче.

Леко офтопик. Аз имам една изключително противна бабичка съседка. Тя се мрази както с децата на мъжа си от първия му брак, така и със собствената си снаха (синът и почина), айде, за мрази не знам, но отношения с тях не поддържа, в това число с внучката си не поддържа, и ги подозира в какви ли не козни, за които те почти със сигурност хабер си нямат. Мъжът и, понеже явно е п*тьо, и той не поддържа кой знае какви отношения с децата си. Тая беше намерила преди години пред вратата си валмо розова прежда и беше била тъпана, че дъщерята на мъжа и, като идвала уж да го запознае(!) със собствените му внуци, всъщност дошла да и остави магия и това било магията. После се оказало, че снахата на друга съседка търгува с прежди и използва тавана на свекърва си като склад, и най-вероятно това парче конци е паднало при качването на стоката по стълбите.

Общи условия

Активация на акаунт