Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 19 окт. 2016, 23:42 ч.

Магия??? Намерена на гроб

 • 14 958
 • 74
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 2 549
а за снопче вълна осукана с разни конци , запознати ли сте магия за какво е, със сигурност е магия, няма как да е попаднала  там случайно по този начин

# 16
 • Мнения: 1 339
Прилича ,да,но не може да се каже със сигурност.

# 17
 • Мнения: 4 521
Магденаhahaha  Joy магия ще да е било, за розов живот  Laughing
сънрайз, в “наше село“ правят такава, но то зависи какво са наричали, когато са я правили. при връзването на възли и усукването на конците се наричат заклинания, за какво е магията, и след това се слага в дома, под килимчето на входната врата или се зашива в дрехата на жертвата според указанията на заклинателя. конците може да са от дреха на жертвата, ако са черни и червени, най-вероятно са за болест и смърт.

# 18
 • Мнения: 2 549
ясна е работата, благодаря, няма да е за любов и сватба това с конците си мислех, че е за "връзване" о обвързване

# 19
 • Мнения: 8 634
И мен не ме е страх нито от арабския, нито от гроба- страх ме е от хората, които мислят нещата по този начин. Те честичко и без физическа магия си намират начин да отровят света около себе си.
Peace +1

Не вярвам в магии и не ме е страх. Страх ме е от психопатите, които се занимават да правят подобни дебилизми. Представям си подобни откачалки на какво са способни ако видят, че парите, които са изръсили за черна магия при някой ходжа, се окажат пропиляни и зарежат магиите и поемат нещата в свои ръце.

# 20
 • Мнения: 536
За "невярващите" в магия нека направят следното над парфюма си, да се напръскат после с него и да излязат да се поразходят наоколо. Може след това да се убедят от опит че "таков дзвер има". Това е за привличане в екстремно занижен вариант като сила и продължителност. За предпочитане е да се направи в Петък - денят на Венера. Заклинанието се чете 3 пъти. Това е женският вариант.

Little boy who is pure
Man, you will penetrate my loins with your penis
as I have bound you as my unnatural slave
Until your semen fill up my vagina you shall remain
With this gift you are bound to desire
At my word you will penetrate my loins with your penis
My instruction to you Man are like an unbroken bond
And you shall remain in your place
To not stand high at my side will bring my fury!

The Siren of Titan: Ако си мислиш, че само в Корана има подобни неща, лъжеш се. И в Библията има подобни проклятия и доста видове заклинания за различни неща, с тази разлика, че повечето духовници упорито отричат подобни неща. Просто трябва да знаеш къде да търсиш и как да го направиш за да сработи качествено. А нашите християнски духовници най-вероятно и представа си нямат (в 90% от случаите) за наличието на такива неща, просто не им оттърва на Църквата да се знае, че и те използват заклеймените от тях магически ритуали. Нали ако разберат верващите ще вземат да поставят под въпрос огромем брой от нещата, които им казват поповете като "чиста истина", а съмнението за Църквата е меко казано ерес Wink.

Магдена: Подобни "шегички" обикновенно излизат скъпо както на този, който ги поръчва, така и на този който ги изпълнява. Те повечето тийнове обичат да си призовават "Дама Пика", ама късметлиите да я призоват после си блъскат с години главите и се чудят от къде им се стоварват неприятностите. А и те обикновенно уж на шега го правят Wink .... само че накрая подобни шеги излизат солено.

# 21
 • Мнения: 7 749
The Siren of Titan: Ако си мислиш, че само в Корана има подобни неща, лъжеш се. И в Библията има подобни проклятия и доста видове заклинания за различни неща

Нито в Библията, нито в Корана има кяквито и да е заклинания и проклятия  ooooh! Говорите глупости без дори да сте разлистили двете четива.

# 22
 • Мнения: 536
the Дорис: Корана не съм, но Билията съм. И за сведение много от ходжите сами признават, че използват сури от Корана за да правят ритуалите си. Колкото до Библията - намирал съм или са ми посочвали пасажи в не, които на пръв поглед са нещо нормално, но след прочитането им са ме обливали такива мощни енергийни вълни, че ако нямах от преди опит с инвокациите, едва ли щях да разбера какво точно се случва. А Псалтира е пълен със заклинания, чакощи само някой, който знае какво и как да направи, да ги използва за съответните цели. Така че позволи ми да имам опит в нещата и да говоря на базата на собствения си опит, а дали ще повярвате или не за мен е без значение - то накрая като прочетеш Библията и се затичаш да те кръстят се разбира донякъде що за неща има в нея. Не е никак случайна фразата: "Прочети библията, че да повярваш."

# 23
 • Мнения: 613
SenkoTron , от скоро се вълнувам от религия ( по - скоро архитектура на храмове и скрити послания) , би ли ме насочил какво да прочета. Интерес към магиите да правя нямам, но би ми било интересно дали има някой , който наистина е направил?

# 24
 • Мнения: 536
летящата: Нямам представа от архитектура и храмове, но ако се позамислиш повечето храмове имат сходна архитектура, особенно вътрешна. В храмовете е концентрирана огромна по количество енергия. Само че тя е "жива" за тези, които принадлежат към съответната религия, и неутрална или дори "мъртва" за друговерците Wink. При това разликата се усеща още от протестанска - католическа принадлежност. Колкото до християнски ритуали - опитвал съм някой от тях, но не мога да кажа доколко успешно са ми били опитите. Нямам особено влечение поне засега към Кабала, макар че тя е тясно свързана с християнската религия и ритуалите. Други неща от този сорт са Еноховата магия и елементалните таблици. Там определено имах повече успехи.

# 25
 • Мнения: 41
Здравейте на всички. Много се радвам на хората, които се забавляват с темата,НО  грешите, че това не съществува...пожелавам ви само да не ви се случва. В началото...години наред и аз отказвах  да го повярвам, докато тази гадост ден след ден обърна живота ми. Видях с очите си над 15 носителя на това нещо(извади ги човек ,който ги вижда къде са)...сложени на всевъзможни места....е , ще полага ли някой усилия да ги слага, ако няма цел и резултат?Очевидно не знаем достатъчно за този древен занаят.

# 26
 • Мнения: 559
Вие представяте ли си, с какви хора се разминаваме по улиците... 

# 27
 • Мнения: 41
Ау! Даже и бегла представа си нямате каква тази гадост и що за болни изроди я правят ...най-гадното на това нещо е, че нормален човек никога не би могъл да се сети какво му се случва и защо...

# 28
 • Мнения: 4 948
А бихте ли споделили кой е човека който ви е помогнал, и ги е извадил тези неща?

# 29
 • софия-napoli
 • Мнения: 187
Предполагам че няма да каже,те можещите и знаещите не се афишират.Аз също имам познати и се пазят никой да не разбере.

Общи условия

Активация на акаунт