Картички за децата от домовете година 12

• 32 144
  • 334
  •   1
Отговори
# 135
  • У дома
Аз също мислех, че по-рано ще пристигнат списъците, ние ще се прибираме в БГ и трябва да организирам и пътуването ни, така че ако се забавят, аз най-вероятно също няма да мога да участвам Confused

# 136
  • Nederland
Привет момичета!  bouquetЗаписвам се и аз за поредна година! Ще изпращам от Холандия!

Снежи, надявам се всичко да е наред и престоят ти в България да е свързан с приятни емоции! Hug

Мама Миа, благодаря предварително за организацията! Hug

# 137
  • загубено
 На линия съм .

Мамамиа,ако имаш нужда от помощ пиши ми. Hug

Снежи  Hug

# 138
Мамамиа, получих нашите дечица, благодаря ти!

Момичета, навреме сме, само с няколко дни след получаването от миналата година. Simple Smile Ето ги нашите картички, навярно ще ги пусна в края на следващата седмица:

Grinning

# 139
  • Калгари, Канада
Момичета, получих списъци преди малко. 

Ir74, СГГ, OpusMagnum, Pepelyashka, Leo75, Genni, Светкавица, PurpleS, Полско цвете, …. и Nedinka би трябвало да са получили вече децата си. Ако някоя от вас няма да може да изпрати картички нека да пише да изпратя децата на някой друг, не е проблем.

Чакам още два списъка. Нямам идея кога ще дойдат и дали ще дойдат. Ако не дойдат до 5-ти декември мисля да разпределя и изпратя децата от вече получените списъци още веднъж и така всяко дете ще има по две картички. Единият списък, който чакам е от Брацигово - те всяка година участват и не съм сигурна защо списъка се бави. Предполагам, че ще искат да участват и сега.

Благодаря ви за търпението bouquet, наистина списъците тази година се забавиха доста.

Ако смятате, че 5-ти декември е твърде късно като дата за вас, пишете ми и ще ви пратя деца от вече наличните списъци.

# 140
  • У дома
Потвърждавам, че ги получихме bouquet Още в понеделник с дребосъчка ще отидем да изберем и ще ги изпратя тази седмица Heart Eyes

# 141
Мамамиа, Flowers Bouquet И ние ги получихме.
По куриер дали е възможно да изпратя картичките?

# 142
Получих, ще гледам утре или най-късно във вторник да изпратя!Колко картички без име трябваше и те дали също трябва да са в отделен плик?

# 143
Чудесно, значи чакаме и ние списък Hug

# 144
Може ли и за мен списък.

# 145
  • Германия
Получено и утре ще бъдат изпратени! Благодаря за организацията!

# 146
  • Калгари, Канада
Копирам за да напомня за правилата:

Всяка картичка се надписва с името на детето и пожелание към него. Надписаната картичка се поставя в плик, адресиран до детето. Всички пликове с картички, се поставят в общ, по-голям плик и се адресират до дома и неговия директор (това се прави с цел по-сигурното получаване на всички картички). По желание в общия плик се добавя по една не надписана картичка с плик, която се попълва на място, в случай че някое дете е останало без такава. Може да се добави и поздравителна картичка до персонала на дома.
Моля, не изпращайте нищо друго на вашите деца (от рода на стикери и т.н.), целта е всички да бъдат зарадвани еднакво, а не някой да страда, защото е получил по-малко от друг.

Моля момичетата не получили деца и смятащи, че 5 декември е твърде късна дата за тях да ми пишат и ще им пратя деца от получените вече списъци. 

Благодаря на всички включени и включващи се все още в инициативата. Heart Eyes

# 147
  • Калгари, Канада
Мамамиа, Flowers Bouquet И ние ги получихме.
По куриер дали е възможно да изпратя картичките?

Възможно е, но не е задължително.

# 148
  • Калгари, Канада
Получих, ще гледам утре или най-късно във вторник да изпратя!Колко картички без име трябваше и те дали също трябва да са в отделен плик?

една е достатъчна и трябва да е в отделен плик

# 149
Днес пратих картичките за децата от изпратения ми списък. Благодаря на организаторите!

Общи условия

Активация на акаунт