Важното е алъш-вериша да върви.
Знаеш ли колко магазинчета за ориенталски храни намазват покрай голямото търсене на такива.
Една част от търговците доста добре печелят покрай лежанците.
Шегичка.Германците щом са шарани да си избират тарантулата и да си обгрижват обогатителите.За разнообразие ''бягащите от война''ще им правят фойерверки.Нищо не можем да направим.Важното е тук да няма такива ''бежанци''!Австралийците се правят на мн.хитри,размяна на бежанци.Едно е да се отървеш от 1200мюслита и в замяна да получиш толкова латиноси.Последните ще си скъсат задниците от работа в Австралия и ще бъдат благодарни.Така и аз съм съгласна.Нито са забулени,нито са бомбаджии,нямат претенции да се налагат,готвят вкусно и говорят любимият ми чужд език.
Оле!
Меркел и Ердоган си организираха взаимно почесване и облизване, интересно ми е дали все пак Мути ще клекне за пореден път и ще му предаде турските граждани, които търсят убежище в Германия, а Турция иска екстрадицията им. Аз поне не бих се учудила, макар че даже Гърция отказа да играе под свирката му и не му предаде бегълците. И не ми е ясно все пак какво стана с прочутата сделка за връщането на мигранти в Турция срещу приемане на сирийци в Европа? Вече за връщане не се говори, ама твърда квота за приемане има...
Препоръчани теми