Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 174 906
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 5 430
Германия е новата Швеция. Гледайте Малмьо, Гьотеборг, Стокхолм и другите големи градове. Гледайте и се учете какво ни чака и нас, ако Европа не тръгне в друга посока още днес. Каква трагедия, че многостолетна европейска култура ще се затрие в рамките на 1-2 поколения от тъпи политици и още по-тъпи техни избиратели.

Важното е алъш-вериша да върви.
Знаеш ли колко магазинчета за ориенталски храни намазват покрай голямото търсене на такива.
Една част от търговците доста добре печелят покрай лежанците.

# 5 431
Видяхте ли вчера поредната изцепка на Ердоган? Да не се употребявал вече израза "ислямски тероризъм", защото се накърнява ли чувствата на мюсюлманите. Очевидно няма горна граница на наглостта, но за това с виновни най-вече либерастите.

# 5 432
Е да, то християните доказаха, че нямат чувства. Особено за самосъхранение. "Като ти ударят едната буза, подай и другата..." А в тяхната книга пише да колят неверниците наред....

# 5 433
Много съм притеснена от това, което става във Франция. Шансовете да спечели оня презрян комунист са много големи, защото е доста вероятно десницата да бъде дисквалифицирана, а на втория тур всички да се обърнат срещу Марина (нейното избиране пък означава почти сигурен разпад на ЕС. И в двата случая - много зле.) Ето как берлинската тарантула ще си опече четвъртия мандат в абсолютен комфорт. Франция и Германия заедно е съвсем различно от Германия сама. Още 4 години в същия дух и Европа може да я пишем бегала.

# 5 434
Щом и в двата случая е лошо и да се притесняваме какво ще направим?С всякаквите му руски хакери,пък може дядя Путя да направи нещо? CrazyШегичка.Германците щом са шарани да си избират тарантулата и да си обгрижват обогатителите.За разнообразие ''бягащите от война''ще им правят фойерверки.Нищо не можем да направим.Важното е тук да няма такива ''бежанци''!Австралийците се правят на мн.хитри,размяна на бежанци.Едно е да се отървеш от 1200мюслита и в замяна да получиш толкова латиноси.Последните ще си скъсат задниците от работа в Австралия и ще бъдат благодарни.Така и аз съм съгласна.Нито са забулени,нито са бомбаджии,нямат претенции да се налагат,готвят вкусно и говорят любимият ми чужд език. Heart EyesОле!

# 5 435
Ето как берлинската тарантула ще си опече четвъртия мандат в абсолютен комфорт. Франция и Германия заедно е съвсем различно от Германия сама. Още 4 години в същия дух и Европа може да я пишем бегала.
С това споразумение с Турция да продължава да пълни Европа с *бежанци* хич не виждам как ще спечели.

# 5 436
Тревога около Лувъра.Войник застрелял мъж,който се опитал да го наръга с нож.
https://vesti.bg/sviat/evropa/trevoga-v-syrceto-na-parizh-strelb … ed-luvyra-6065008
Да видим какво ще излезе.

# 5 437
Ми какво ще излезе, нищо различно. Простреляният - травмиран от войната бежанец, реагирал на грубостта на войниците като самоотбрана. Войниците осъдени да му плащат и уволнени от работа.

# 5 438
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
какъв 4ти мандат? Щулц е с доста положителен имидж и се счита за силен кандидат....

днес по сутрешния блок разказаха виц: служебния мерцедес на Шулц върви без бензин. кара от респект  Mr. Green

# 5 439
  • София
Меркел в Анкара
Мдам, как наистина да се нарича този тероризъм освен ислямски, щом самите терористи крещят "Аллах акбар!"?  Wink Меркел и Ердоган си организираха взаимно почесване и облизване, интересно ми е дали все пак Мути ще клекне за пореден път и ще му предаде турските граждани, които търсят убежище в Германия, а Турция иска екстрадицията им. Аз поне не бих се учудила, макар че даже Гърция отказа да играе под свирката му и не му предаде бегълците. И не ми е ясно все пак какво стана с прочутата сделка за връщането на мигранти в Турция срещу приемане на сирийци в Европа? Вече за връщане не се говори, ама твърда квота за приемане има...  Sad

# 5 440
Меркел в Анкара
 Вече за връщане не се говори, ама твърда квота за приемане има...  Sad
И Меркел ще получи най-хрисимите бежанци\мигранти. Twisted Evil

# 5 441
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
макар че даже Гърция отказа да играе под свирката му и не му предаде бегълците.

Гърците принципно никога не биха ги екстрадирали. Щом е да ядосат турците, на всичко са готови. Crazy

# 5 442
какъв 4ти мандат? Щулц е с доста положителен имидж и се счита за силен кандидат....

днес по сутрешния блок разказаха виц: служебния мерцедес на Шулц върви без бензин. кара от респект  Mr. Green

Не съм в Германия, така че някой може ли да обясни как политиката на Шулц към мигрантите е различна от тази на Меркел? Знам, че Шулз е социал демократ, което си доста ляв. Четох и интервю, в което се сравнява с Обама, който добре се разбира с Меркел. Наистина не разбирам тия тънкости на лявото в Германия.

# 5 443
http://www.consilium.europa.eu/en/press/press-releases/2017/01/0 … alta-declaration/

От днес. Не се говори за Тунис и Египет, които  се споменаваха преди няколко дни, но явно искат да строят лагери в Либия.

ПП Встрани от темата, не съм сигурна, че определението "презрян комунист" съответства точно на Макрон.

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 16:44 от Vapor

# 5 444
В момента по бТВ синема върви филма Блокада
Либерална роля на Дензъл Уошингтън, не всички са такива и политкоректна до преди да дойде Тръмп
Май Холивуд трябва да преснима бозите си...

Общи условия

Активация на акаунт