Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 175 351
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 4 920
Проблемът не е ЕС, а това, че за някои политици този съюз се превърна в световен, като едни държави плащат, а други (арабите) само ползват и имат права, но не и задължения.  Sick
Много хора нямат нищо против ЕС, но едно е да няма вътрешни граници и съвсем друго да няма външни и всички олигофрени от цял свят да си влизат и излизат когато и откъдето си поискат.
Този Плевнелиев като толкова иска да живее с афганистанци, пакистанци, иракчани и т.н. да стяга куфарите и да заминава за Кабул!  Twisted Evil
Много се радвам, че му свърши мандата!
Вчера четох интервю с него и не можех да повярвам, че може да съществува толкова самовлюбен и самозабравил се човек като този.  Sick
Много противно човече!  Sick

# 4 921
Някой ги е подучил, ти какво очакваш. Излъгват ги, взимат им парите да ги вкарат незаконно в Европа и ги оставят сами да разбират колко точно безплатни къщи, коли, джобни и пари им се полагат. Защо мислиш, че всички драпат към Запада? Защото там дават парите. Дали ще има такъв наплив, ако социалните помощи бяха нула и още от началото трябва сами да се блъскат за всичко? Едва ли.

# 4 922
И какво ще се случи с тези милиони пришълци когато осъзнаят, че те няма да карат най новото БМВ и
ще си останат винаги 'второ качество" в Германия .
Така, това са почти 3 милиона млади от 15 до 30г мъже . Да, аз мисля че даже са и повече и не вярвам на стъкмистиката на немците .
- шанса тези мъже да си хванат германка за приятелка клони към 0
- шанса да работят също клони към 0
Какво ще ги правят тези милиони нерези , които ги тресат хормоните и при които липсват задръжки .
Плетки ли ще плетат ...
Ще цъкат на телефоните в лагерите, ще обикалят улиците на групи ...и съвсем логично е да помислят
немците, че освен да правят золуми и да изнасилват -друго няма да видят от гостите си .
Гнева им ще расте, когато виждат немеца със русата си жена, качен в новия си автомобил ...
И този гняв ще избие така както избива във гетата на Марсилия - ще избива във вид на тероризъм .

# 4 923
"В Сирия многоженството е нещо нормално", казва бежанецът Ахмад ал Хамид. Той е в Германия от 2013 и има две жени. Дядо му е имал четири, а баща му - три. Нашият репортер Джафар Абдул Карим посети сирийското семейство.

репортажът е в линка
http://www.dw.com/bg/%D0%B4%D1%8F%D0%B4%D0%BE-%D0%BC%D0%B8-%D0%B … %D0%B5/a-37153197

# 4 924
  • Най-красивата страна
Да,но в Европа многоженството не е позволено.

# 4 925
"В Сирия многоженството е нещо нормално", казва бежанецът Ахмад ал Хамид. Той е в Германия от 2013 и има две жени. Дядо му е имал четири, а баща му - три. Нашият репортер Джафар Абдул Карим посети сирийското семейство.

репортажът е в линка
http://www.dw.com/bg/%D0%B4%D1%8F%D0%B4%D0%BE-%D0%BC%D0%B8-%D0%B … %D0%B5/a-37153197
И какво им пречи и в Германия да си имат по 2, дори 4 и 5 жени?
Човекът споделя, че е силен и не му пречи да ги обслужва.
Я да го пратят да работи като немеца, да си прави сметка всеки месец за разходи по отопление, храна, дрехи  и пр., пък да видим тогава на каква сексуална мощ ще се радва. Mr. Green

# 4 926
  • София
В арабските страни много жени имат само мъжете, които могат да си позволят това финансово. В Германия, обаче, Мама се грижи за всички, така че на любимците й нищо не им пречи да си завъдят по няколко жени и да създават деца.
Четох някаква статия, къде то се твърдеше, че в един германски град, където са заселени доста бежанци, многоженство имало при всеки трети мъж. Вторите и трети бракове били само по законите на шариата, имамът не бил задължен да изисква регистрация. Жените се регистрирали като самотни майки и получавали допълнителни пособия, защото уж отглеждали сами децата си. Властите знаели за проблема, ама нищо не можели да направят, даже да изобличат измамниците. Нямало как да ги проверят. (??)
Айде бе, нямало как...  Wink

# 4 927
Скрит текст:
В арабските страни много жени имат само мъжете, които могат да си позволят това финансово. В Германия, обаче, Мама се грижи за всички, така че на любимците й нищо не им пречи да си завъдят по няколко жени и да създават деца.
Четох някаква статия, къде то се твърдеше, че в един германски град, където са заселени доста бежанци, многоженство имало при всеки трети мъж. Вторите и трети бракове били само по законите на шариата, имамът не бил задължен да изисква регистрация. Жените се регистрирали като самотни майки и получавали допълнителни пособия, защото уж отглеждали сами децата си. Властите знаели за проблема, ама нищо не можели да направят, даже да изобличат измамниците. Нямало как да ги проверят. (??)
Айде бе, нямало как...  Wink
Не се чуди! Rolling Eyes
Тук е същата схема с циганите и то много отдавна. (самотните майки имам предвид)
Лично на мен са се хвалили.
Не, че социалните служби не знаят.  Sunglasses

# 4 928
Да,но в Европа многоженството не е позволено.

Е, ще го позволят в името на ценностите и правата на мамините.
А те после като вземат властта ще си наложат шариата

# 4 929
  • София
Мда, пита се в задачата кой кого интегрира...

# 4 930
За какво многоженство говорите ...Освен да им вкарат още 5 милиона мюсюлманки
тъй като пришълците са основно в 80 процента мъже .
Тези дошли със семейства са по скоро изключение.  

# 4 931
  • София
Не е нужно да ги вкарват - те сами ще дойдат. Като дойде времето за събиране на семействата - ще пристигнат официално с визи и ще се стоварят на социалната система за обгрижване.  Sick

# 4 932
Винаги съм се питала откъде се взима допълнителната бройка жени. Раждат се горе-долу 1:1 по пол мъже: жени. Щом един има две, 1+1, значи някой друг има минус една? Значи ли, че има съответният брой мъже без нито една жена? Какво се случва с тях!?

# 4 933
Не е нужно да ги вкарват - те сами ще дойдат. Като дойде времето за събиране на семействата - ще пристигнат официално с визи и ще се стоварят на социалната система за обгрижване.  Sick
Мда, възможно е ...а за другите които нямат жени в БИ
немците правят курсове "как да се влюбим в германка"
Само не знам германката как ще се влюби в махмудчо или урко от магреба ...Въобще проблем
голем с най мощния инстинкт закодиран от природата -този за продължението на рода
Имам и други предположения за някои пришълци - ти ще се сетиш Нум кои ги чакат и за кой ще са плячка ...
белия дебел задник може да бъде по подъл от всеки друг ...  

# 4 934
  • София
Винаги съм се питала откъде се взима допълнителната бройка жени. Раждат се горе-долу 1:1 по пол мъже: жени. Щом един има две, 1+1, значи някой друг има минус една? Значи ли, че има съответният брой мъже без нито една жена? Какво се случва с тях!?
Доколкото знам, бедняците не успяват да създадат семейства. Преди много време ми разказваше едно момче от Тунис, че при тях имало даже бунтове на жени - искали си мъжете, искали отмяна на купуването на булки. Simple Smile Многоженството там било официално забранено, но иначе традициите си били в сила и мъжете трябвало да плащат сериозни пари на бащата на момичето, за да се оженят, така че някои жени не успявали да се вредят.  Няма пари - няма булка!  Mr. Green Това беше преди много години - сега не знам как е. Но за онова време той твърдеше, че от всички страни в предна Африка многоженството било разрешено само в Мароко, в другите страни - не.

Общи условия

Активация на акаунт