Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 174 921
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 5 265
Само на един ли му е прилошало в самолета? Нещо са се забавили с цирковете.

# 5 266
  • София
Получил бил "психически стрес" - така пишат, заради това трябвало да го върнат.  Mr. Green

# 5 267
Ако имат и фобия от пътуване със самолет, направо голямо пътешествие ще трябва да им организират обратно до Афганистан.

# 5 268
  • София
Ама да ги пускат с гумените лодки обратно и тва е.
Значи като идват така - няма проблеми. Ама да се връщат - не може.  Thinking

# 5 269
... насоки за размисъл - протести, подписки, демонстрации.
Как точно протестите, подписките и демонстрациите биха предотвратили някой да се захване и да развива терористични дейности в страната ни?

Вече са ти отговорили. Очевидно не знаеш как функционира едно общество, няма да си губя време да те уча сега, защото съм сигурна, че ще е загуба на време от моя страна.

# 5 270
  • Ямбол
... хора като теб освен за днес и сега и за тъпия си мизерен магазин за друго не могат да мислят.
Сладуранка. И аз, и магазинът се намираме в България. Не сме изчезнали отвън да даваме акъл как точно да се случват нещата тук. Затова и мисля, че тези, които не живеят тук, не трябва да имат право да гласуват и да се месят.

...
Вече са ти отговорили. Очевидно не знаеш как функционира едно общество, няма да си губя време да те уча сега, защото съм сигурна, че ще е загуба на време от моя страна.
Бла-бла, няма нужда да ми обясняваш аз какво разбирам. Липсата на отговор и избягването с такива похвати, говори, че нямаш отговор.

# 5 271
Говорих си днес с младеж ултрас за протестите срещу емигрантите у нас.Сподели,че като снимат полицаите,после им ходят по къщите,тормозят ги и неща,които и организаторите бяха споменали открито пред медиите на протеста.Да уточня,че организаторите не са ултраси.Та цензура,тормоз и ей такива евроатланически похвати.За нашествениците след повече от 1200 жалби за една нощ срещу тях за сексуални посегателства,успяха да обвинят 5-6 екземпляра и не се разбра има ли наказани,а за мирен протест-тормоз.Ако се осъзнаят шведите нека се изнасят,да видим  кой ще издържа ''новите шведи''.Ако не им дойде акъла да гледат онлайн новите как изнасилват дъщерите и сестрите им като ''филма'' от преди десетина дни.

# 5 272
  • София
Това, което ме потресе в тази история с т.нар. "филм" - прякото предаване в интернет на изнасилване, е това, че в групата, където това е пуснато, е имало стотици хора он-лайн, десетки са гледали и само, мисля, няколко жени са се обадили на полицията. Не знам що за хора трябва да гледат подобна гадост - за нормално ли са го приели? Свикнали ли са вече? ooooh!
Извършителите въобще не ги коментирам - те са ясни.

# 5 273
Зависи каква е групата, ако са всички на един акъл страдалци, с еднакви културни особености...

# 5 274
Всички български граждани имат право да гласуват за Парламент на Република България, за Президент и за Европейски Парламент, независимо къде живеят;

Това, че на сънародниците ни, които не живеят в ЕС не се разреши да гласуват за Европейски Парламент е нарушение на техните права.

Като български гражданин всеки има освен права и задължения, така че е съвсем нормално да има право да гласува.

# 5 275
  • София
Зависи каква е групата, ако са всички на един акъл страдалци, с еднакви културни особености...
Затворена FB - група с 60 000 членове,  около 200 души са гледали видеото към момента на живото излъчване. Обадила се е някоя си Джозефин Лундгрен. А останалите?  Sick
от ТУК

# 5 276
Оказва се, че най-възрастния от изнасилвачите вече има досие. Той е бил съден за разпространение на наркотици и физическа саморазправа.

Интересно на колко ли са го осъдили за наркотиците. Явно не на много и пак са го пуснали да си безчинства на воля, докато данъкоплатците го издържат.

# 5 277
Те на колко главорези със снимки в умните телефони дадоха шанс,та за някакви си наркотици ще се заяждате?Освен това съм сигурна,че ако е имало физическа саморазправа от най-възрастният,е имало основателна причина. NaughtyНякой го е предизвикал.Или ягодките в конфитюра са били малко или нутелата недостатъчно!Има документирано в 1вата тема как няколко страдалци бият русата доброволка по такива причини.По бТВ отново показват ''страдалците'' в Сърбия.

# 5 278
Оф, да, те нали ги пускат на свобода и "ги следят".

# 5 279
Скрит текст:
... хора като теб освен за днес и сега и за тъпия си мизерен магазин за друго не могат да мислят.
Сладуранка. И аз, и магазинът се намираме в България. Не сме изчезнали отвън да даваме акъл как точно да се случват нещата тук. Затова и мисля, че тези, които не живеят тук, не трябва да имат право да гласуват и да се месят.
Скрит текст:

...
Бла-бла, няма нужда да ми обясняваш аз какво разбирам. Липсата на отговор и избягването с такива похвати, говори, че нямаш отговор.
Лиляна, има не малко българи, които живеят извън България и въпреки всичко са допринесли много повече за страната си в сравнение с теб и твоето магазинче.  Rolling Eyes
Но темата не е "трябва ли да имат право да гласуват българите в чужбина или не"!
А и не забравяй, че във форума имат право да пишат всички, независимо къде живеят и какви права имат при гласуването!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт