Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 174 906
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 5 280
Не знам кога е записано интервюто с шведската посланичка, излъчено в Панорама този петък.
Вероятно след тази случка, но при нас все още не беше пусната в медиите.
Остана ми в съзнанието с фалшивата си усмивка и доволство от водената от тях политика на отворени врати. Sick
Много ми се иска такива мазни физиономии да са на мястото на потърпевшите.
В повечето такива случаи разюзданите шведки сами си го търсят, но това не оправдава малоумната политика, която води правителството им. #Cussing out

пп: Сега остава следствието да потвърди, че всичко е било постановка и да ги пуснат по живо, по здраво за нови подвизи в света на изкуството.

Скрит текст:
Много се отвратих от тоя извратеняк на видеото. Имам подобна оранжева чаша, която почти не ползвам - ще я запратя на боклука.

# 5 281
Тази шведска посланичка със закопчаната риза до шията
лишена от капка женстевеност -
защо не вземе да обясни на Тръмп колко много изпуска, когато забранява
на такива "бисери" да влизат в САЩ. Безполова откачалка ...  

# 5 282
http://www.dnes.bg/world/2017/01/29/franciia-nastoiava-priemanet … nci-e-dylg.330278

На фрасетата кораба-майка продължава да им говори...  Mr. Green

# 5 283
Говори им той. Хайде да не се правят и те на много загрижени, че някои помним как си бяха затворили границите към Италия, че преди време имаше голям наплив на страдалци от там. А за расизма и ксенофобията към нашите клети роми даже и да не споменаваме, че вместо да им осигурят дом и прехрана, ги товареха на самолети и обратно тук.

# 5 284
http://www.dnes.bg/world/2017/01/29/franciia-nastoiava-priemanet … nci-e-dylg.330278

На фрасетата кораба-майка продължава да им говори...  Mr. Green

Няма да слагам линк,че Германия и Холандия припяват същото.Влизали терористи,но това била работа на службите за сигурност...Меркел защо я пазят?да си ходи по улиците и в градският транспорт като простосмъртните.Тъкмо ще е заобиколена от любимците си.Нефелна работа е това,всички тези крътуни също са терористи!
Магазинерите трябва да са перфектни.Да покриват всички изисквания на агенцията по храните,да издават касов бон и прилежно  да си плащат данъците!Дали е така? ThinkingНе,че не може да се провери. Sunglasses

# 5 285
... хора като теб освен за днес и сега и за тъпия си мизерен магазин за друго не могат да мислят.
Сладуранка. И аз, и магазинът се намираме в България. Не сме изчезнали отвън да даваме акъл как точно да се случват нещата тук. Затова и мисля, че тези, които не живеят тук, не трябва да имат право да гласуват и да се месят.

...
Вече са ти отговорили. Очевидно не знаеш как функционира едно общество, няма да си губя време да те уча сега, защото съм сигурна, че ще е загуба на време от моя страна.
Бла-бла, няма нужда да ми обясняваш аз какво разбирам. Липсата на отговор и избягването с такива похвати, говори, че нямаш отговор.

Ей, ще те изяде завистта. Понякога точно извън България картинката се вижда по- ясно, решенията - също.
Отговор има, ама приемащото устройство не може да го разшифрова и дава грешка ''няма отговор''. Достатъчно тролене, придържай се към темата и не залитай в други теми, дето не са ти ясни.

# 5 286
  • Ямбол
Колко пъти трябва да ти обясня, че нямам нужда да ми казваш какво да правя? Бавна ли си? Като няма какво да отговориш, нищо не казвай.
Придържам се към темата, от която коментирам мненията. Изразих мнение, че няма никакво значение какъв е произхода на някакъв терорист, който е живял в България. Започнахте да задавате въпроси по това мое мнение, на които отговорих, но не благоволява Танчето да отговори на моите, като се прави на интересна с обвинения за трол и да ми обяснява какво ми е ясно и какво не. Разбрах, че ти е трудно, но няма нужда да го замазваш по този начин.

Днес в Репортерите на БТВ ми хареса една реплика на Паси - "Политиката е изкуство да се създават и управляват страховете на хората. А миграцията е изключително удобен инструмент в това изкуство. Тя много лесно създава страхове и много лесно може да предлага фалшиви решения за тези страхове."
Абсолютно съм съгласна и темата е пример, че думите му са верни.

# 5 287
https://www.24chasa.bg/novini/article/5321972

Соломон Паси: 1 млрд. бежанци да очакваме от Африка в следващите 15-20 г.

https://www.24chasa.bg/novini/article/5904733

Соломон Паси: Докато не водим битката с бежанците, ние я губим непрекъснато

http://btvnovinite.bg/article/tazi-sutrin/razgovori-s-gosti/solo … za-balgarija.html

от 5 минута нататък

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 23:12 от zon

# 5 288
1 млрд??? Че то целия ес е 500 млн
15 млн за България при положение че едвам 6 млн сбираме...

# 5 289
Не се чуди, просто ще ти зачислят двама-трима на отглеждане.

# 5 290
Не се притеснявайте от африканците.
Я вижте тук една другарка как привлекателно ги описва: мъжествени, добродушни, добре оборудвани, само дето малко обичат да ходят по чуждо.

http://www.mila.bg/article/5297389

На всяка бг крава по 2-3 африканци и проблемът е решен.

# 5 291
Мисля, че ти си бавната. Разбира се, че има значение произхода на терориста - има значение в каква среда е израснал, с какви ценности, как е възпитан, дали е интегриран или е аутсайдер в паралелно общество извън основното.Ти веднага прехвърли вината за тероризма на ''ние'', които се оказа, че далеч не са всички в България, а само врещящата ви клика тип НПО-та, които освен с пасивност и мълчание, с друго не сте допринесли. Разбира се, че тролиш - не само в диалога с мен, но и по принцип в темата, виж си писанията. Ти не разбираш отговора, който получаваш. Разбира се, че е трудно да обясниш на невежия, който отказва да разбере. Докато невежия сам не пожелае да разбере, никой няма шанс да го просветли.

Разбира се, че миграцията създава страхове - да те изнасилят, ограбят, замерят с камъни, убият, да тормозят децата ти в училище и да ги обиждат на бял и русокос, на ядящ свинско и на неверник. Решенията не са никак фалшиви, просто на такива като теб и подобните ти не им изнася да се намери решение, защото за вас проблем няма. Докато не го изпитате лично на гърба си и не се сблъскате с него лице в лице, ще си живеете с розовите очила.

# 5 292
  • София
Какъв кимион е нужен като подправка за храната на мамините любимци у нас - млян или на зърна?  That is the question!  Wink
Отново гафове с обществените поръчки на Агенцията за бежанците, страх ме е да си помисля, че страдалците могат да останат гладни...
Агенцията за бежанците пак провали свой търг за храна
Спрян е търг за храна за почти 8 млн. лв. С него трябваше да бъде купена храна за всички бежански центрове. Позициите в тръжната документация са за покупка на брашно и тестени изделия, мляко и млечни продукти, месо и месни продукти, пресни плодове, зеленчуци, подправки, пиле, яйца, риба, арабски питки, консерви и бебешки и детски храни.
На 2 декември срещу поръчката е била подадена жалба от "Спийд Трейд", в която се изброяват редица дискриминационни и неточни условия в документацията. За "Сирене бяло саламурено от краве мляко" от ДАБ са пропуснали да посочат конкретна разфасовка на опаковката, а е записано - "метални или пластмасови кутии от 8 до 16 кг". Същото е и за "кашкавал от краве мляко", който пък трябвало да бъде в "полиетиленови или други подходящи опаковки от 1 до 2.5 кг". За доставка на кимион е било записано, че са нужни 747 кг млян и на зърна, без да се посочи по колко от двата вида. А те са на различна цена.

Освен 747 кг кимион за изхранване на гостите са нужни и 1246 кг черен пипер, 1744кг червен пипер, 747 кг чубрица. За тоновете месо, сирене, кашкавал, пресни плодове и зеленчуци и т.н. е ясно. Да им е сладко!

# 5 293
Ужас. Като се сетя горките пенсионери в България в какви условия живеят ... Какви дискриминационни условия, какви 5 лева?

# 5 294
Не знам какъв кимион трябва за хрантутниците,но както вече стотици пъти се каза от работещи в бежански центрове,накрая ''страдалците'' изхвърлят храната.В мивката например.
Не се коментира тер.акт в квебекската джамия и аз няма да сложа линк.Да се оправят,нали Квебек е далеч от тук? WhistlingПо-късно ще съобщят кои/какви са терористите.Пък и нали казаха,че ще приемат всички,които Тръмп не пуска в щатите.Цял свят тича да обгрижва мюсюлманите,ние трябва да мислим за изхранването на семействата си и за разлика от тях работим.Даже ние жените освен,че готвим и чистим вкъщи,ходим на работа за ужас на всяка уважаваща себе си мюсюлманка.

Общи условия

Активация на акаунт