Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 174 927
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 5 385
  • Ямбол
...
Монахините не са писнали че са изнасилени, така че който си има хралупа - да си я пази, освен ако не зачене кат Светата Дева  Mr. Green Тия ,,монахини,, явно си падат по абаноса  hahaha
Да де, ама нали са християнки, че и монахини. Така ли представят християнството като религията, която е най-добра.

... А ти каква християнка си?
Никаква. Аз не съм религиозна и за мен всички са еднакви. Не определям хората като добри, защото са християни и лошо, защото са мюсюлмани.

# 5 386
Не бих се очудила ако монахините са били изнасилени,но от криворазбрана толерастия да се притесняват,че може да изгонят страдалците,пък не е човешко и т.н.Все пак има доста случаи на изнасилени доброволки,които обвиниха бели мъже,защото прикриваха ''бежанците''.Изнасиленият норвежки депутат се противопостави на екстрадацията на насилника си,понеже не бил сигурен,че ще живее добре в Африка. Mr. Green''Връх'' на толерастията родителите на брутално изнасилена и убита от ''бежанец''млада германка,изпращаха помощи на ''бежанци''.Болест е това,болест!
Не е достатъчно да си емигрант в Германия.Трябва да си мюсюлманин!

# 5 387
...
Монахините не са писнали че са изнасилени, така че който си има хралупа - да си я пази, освен ако не зачене кат Светата Дева  Mr. Green Тия ,,монахини,, явно си падат по абаноса  hahaha
Да де, ама нали са християнки, че и монахини. Така ли представят християнството като религията, която е най-добра.
Така си представят лесния живот без отговорности. Щото в манастирите се правят сладки, не се копа на нивата, нито се заляга над учебниците.
Да си монахиня, отдавна не е свързано с душата и вярата.

# 5 388
И на монахините нищо човешко не им е чуждо.Те и учителите уж трябва да са високо морални,добронамерени и всякаквите му добродетели,с които да спечелят ума,сърцата и Уважението на цялото общество.А каква е действителността?Масата от тях са грубияни,пияндурници,конфликтни личности,разпоретини,клюкари,педофили и какво ли не,само НЕ и педагози достойни за уважение.

# 5 389
  • Ямбол
Да де, те и онези терористите така казват - човещинка, какво да се прави.
Лошият, неморалният човек си е такъв без значение от професия и религия, но по-напред някои не бяха съгласни с мен.

# 5 390
Когато преобладават лошите,неморални от конкретна религия или професия е страшно.Палмата на лошотията държат алчните политици и всички,които им припяват.После се тюхкат:помощ популисти!Ама защо Тръмп?

# 5 391
Аз доста се чудих
Скрит текст:
как г-жата успява да си работи професията с тази ниска степен на убедителност, а пък то тя била магазинерка! Дано поне в магазина да проявява повече социални умения, отколкото на политическите седенки.

Тръмп подготвял указ за депортиране на всички имигранти, които живеят само на социални помощи. Ама тоя прекалява вече! Crossing Arms Да вземе да се поучи от шведските си колеги, че както я е подкарал, ще вземе да спести достатъчно пари за стената с Мексико и тогава с какво ще се бори?
http://dnes.dir.bg/news/imigranti-sotzialni-pomoshti-sasht-izbor … 016-25156698?nt=4

# 5 392
Е, ама сега и това ли измислил Тръмп. Тия да не са отишли чак в САЩ да му работят... Twisted Evil

# 5 393
  • Ямбол
Аз доста се чудих как г-жата успява да си работи професията с тази ниска степен на убедителност, а пък то тя била магазинерка! Дано поне в магазина да проявява повече социални умения, отколкото на политическите седенки....
Не споменаваш име, но предполагам за мен става дума, ако ли за някоя друга в темата, която не те е убедила в нещо, то може и в теб да е причината.
Що се отнася до професията - в евклидовата геометрия две успоредни прави никога не се пресичат и в това ако не си убеден, значи си като феновете на Тръмп, които не мислят, но са благодарни, когато ги хранят с популизъм.

# 5 394
Румънският цигански ”крал” предлага услугите си на Тръмп
Скрит текст:
Дорин Чоаба, който се провъзгласява за крал на ромите по цял свят, е готов да съдейства на Доналд Тръмп за строителството на стената между САЩ и Мексико.
Това съобщава в. "Ромъния либера", цитиран от БТА.

Чоаба е изпратил писмо до президента на САЩ, в което го уведомява, че ромите биха искали да работят на строежа на стената.

"По повод встъпването Ви в длъжност като президент на Съединените щати народът на ромите, който представлявам, Ви пожелава да имате сила в работата, която ще вършите, и Бог да благослови решенията, които ще вземате по отношение на мира и просперитета в международен план", пише ромският "монарх".

"Искам да Ви уверя, че народът, който представлявам, може да Ви помогне във Вашите проекти; а първата оферта за сътрудничество, която предлагаме, е да осъществим заедно с членовете на етноса стената между Америка и Мексико", добавя Чоаба.

Циганският "крал" уверява Тръмп, че услугата няма да му излезе скъпо:

"Офертата е на ниска цена заради факта, че ромите нямат работа, а финансовата им ситуация е много лоша. Не на последно място Ви информираме, че ромите са добри майстори в обработката на желязо и съответно могат да изпълнят проекта, който искате да осъществите".

Американският президент Доналд Тръмп подписа на 25 януари изпълнителна заповед за строежа на стена на границата между Съединените щати и Мексико, която ще има дължина около 3200 километра, припомня "Ромъния либера".]Дорин Чоаба, който се провъзгласява за крал на ромите по цял свят, е готов да съдейства на Доналд Тръмп за строителството на стената между САЩ и Мексико.
Това съобщава в. "Ромъния либера", цитиран от БТА.

Чоаба е изпратил писмо до президента на САЩ, в което го уведомява, че ромите биха искали да работят на строежа на стената.

"По повод встъпването Ви в длъжност като президент на Съединените щати народът на ромите, който представлявам, Ви пожелава да имате сила в работата, която ще вършите, и Бог да благослови решенията, които ще вземате по отношение на мира и просперитета в международен план", пише ромският "монарх".

"Искам да Ви уверя, че народът, който представлявам, може да Ви помогне във Вашите проекти; а първата оферта за сътрудничество, която предлагаме, е да осъществим заедно с членовете на етноса стената между Америка и Мексико", добавя Чоаба.

Циганският "крал" уверява Тръмп, че услугата няма да му излезе скъпо:

"Офертата е на ниска цена заради факта, че ромите нямат работа, а финансовата им ситуация е много лоша. Не на последно място Ви информираме, че ромите са добри майстори в обработката на желязо и съответно могат да изпълнят проекта, който искате да осъществите".

Американският президент Доналд Тръмп подписа на 25 януари изпълнителна заповед за строежа на стена на границата между Съединените щати и Мексико, която ще има дължина около 3200 километра, припомня "Ромъния либера".
Joy Joy Joy
Няма да е лошо, да изпратят и братовчедите им.
Дали да не предложим на Мами - с виза, с договор, всичко, както си следва. И без това не всички са терористи. Само са мюсюлмани и то не от Сирия. Wink

# 5 395
Едно не мога да отрека, много са добри в обработката на метала!

# 5 396
...

... А ти каква християнка си?
Никаква. Аз не съм религиозна и за мен всички са еднакви. Не определям хората като добри, защото са християни и лошо, защото са мюсюлмани.

Аз пък съм религиозна и за мен не са еднакви. Понеже не си религиозна, ти е простено невежеството относно религиозността, но все пак - хората са в различна степен религиозни и в различна степен следват сляпо религията. Някои християни ходят всяка неделя на църква, спазват всички пости, и т.н., други имат по-широкоскроен поглед върху религията и са религиозни, но без постите, редовното посещение на църква, а просто вътре в себе си и моралните си разбирания. Не знам защо реши, че тези жени са представителна извадка за всички християни - не са.

# 5 397

Тръмп подготвял указ за депортиране на всички имигранти, които живеят само на социални помощи. Ама тоя прекалява вече! Crossing Arms Да вземе да се поучи от шведските си колеги, че както я е подкарал, ще вземе да спести достатъчно пари за стената с Мексико и тогава с какво ще се бори?
http://dnes.dir.bg/news/imigranti-sotzialni-pomoshti-sasht-izbor … 016-25156698?nt=4
Преди няколко дни една водеща на сутрешен блок с трагичен тон обясняваше как мексикански деца плачели и се чудели, защо бащите им ще бъдат връщани в къщи. А то какво било. Ако не беше толкова тъпо щеше да е смешно.

# 5 398
  • Ямбол
... Не знам защо реши, че тези жени са представителна извадка за всички християни - не са.
Никъде не съм написала, че са представителна извадка. Или може би просто не употреби подходящия израз, поради незнание. Те са представители на християнството. Не са извадка.

# 5 399
С тия скандали в католическата църква, едва ли някой вече ги приема за представители.

Общи условия

Активация на акаунт