Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 27 120
 • Мнения: 6 534
Много добре знаем как беше в недалечното минало. Никой не смееше да погледне дори с лошо жена, а какво ли остава да я изнасилва и убива. За изнасилване получаваха около осем години затвор, а за убийство 20. Защо сега така изведнъж правосъдието си затваря очите, медиите биват манипулирани, соросоидите разпространяват лъжи и също се опитват постоянно да изместват смисълът на темите за проблемите с мигрантите в друга посока.

Проблемът не е толкова в правосъдието, колкото в последователността на прилагането му - това е класически случай.
https://www.thelocal.de/20180322/hussein-k-given-life-sentence-f … -freiburg-student

Афганистанецът/?/ е осъден доживот за изнасилване и убийство - както и би трябвало. Обаче се оказва, че вече е бил осъден на 10 години затвор за опит за убийство през 2014 - пак както би трябвало. Но както не би трябвало е пуснат условно на следващата година, защото били препълнени затворите. Тази тенденция плюс липса на база с биометрични данни играе далеч по-голяма роля от тезата за  особена порода хора, синтезирана от съвместните усилия на соросоиди и мюсюлманси.

# 27 121
 • забравих си мисълта...
 • Мнения: 4 249
Това е само оправданието, измисленото. Винаги има място в затвора за закоравели престъпници. За съжаление няма желание!!!
Ето тук в това видео монахинята разказва, че са опитвали да я изнасилят 4 пъти и тя много добре знае и разбира жените, които са изнасилени. Разказва, как сама е преживяла и видяла, как продават секс робини, как се провикват: "Ей hallo, тук има едно момиче, виж го, то струва еди колко си, не е скъпо, защото тук има много от тях, а тук имаме една християнка, тя е по-скъпа, защото от тях имаме по-малко!". Но монахинята не е чула да бъде продавано нито едно мюсюлманско момиче, само християнки и еврейки. Никой от мюсюлманите не е бил изнасилен, продаден, поробен.
Това, с робството, се случва и сега в Египет, момичета биват отвличани и продавани като секс робини, но по тази тема се мълчи, даже не смеят да говорят за тези садистични престъпления. Християнките, там където мюсюлманите преобладават, не смеят да се покажат от дома си навън. Подтискането на християните в мюсюлманските страни се премълчава, свещениците нямат смелостта да кажат истината.
В корана стои 25 пъти написано, че християните трябва да бъдат убивани!!! 26 пъти е написано, че мюсюлманите не трябва да  създават приятелство с друговерци!!!
Сестра Хатуне моли за защита на сирийските християни, за юдеите и арменците, защото тези малцинства, там в мюсюлманските страни, ще бъдат унищожени.
Докато не се направят реформи в корана, няма да има мир в света. Сестра Хатуне моли фразите на омраза да бъдат променени. И да има само един коран за цял свят, който да е миролюбив.

https://www.facebook.com/Informationsschalter/videos/560965891036116/

https://www.youtube.com/watch?v=1TPehradyaQ&fbclid=IwAR3mm9U … QM8L2U941e0vNCnmM

# 27 122
 • София
 • Мнения: 4 217
Мисля, че в корана реформи няма как да направят, както впрочем и в библията, където също има достатъчно кървави истории. Тези книги са си такива, каквито са. Само че днес никой не проповядва агресивно християнство, а кървавите истории се тълкуват като притчи, а не като директни указания за действие и така християнството сега си е съвсем мирна религия, независимо от това, че някога не е било точно така.
Доколкото знам, опити за модернизация на исляма има, но без особен успех досега. Вместо това се разпространяват най-варварските му разновидности, че и в Европа пускат корени сред уж цивилизовани мургави новоевропейци. В джамиите промиват мозъците на сополанковците, а властите дремя политкоректно - сакън да обидят правоверните.  Sick  

# 27 123
 • Мнения: 796
Мути си има наследничка - жена с непроизносимо име. Като гледам репортажа, тя била най-близко до Мути. Което не е добре...

# 27 124
 • Мнения: 796
Сега ще наспамя темата.
Гледам Стани богат и един младок, който е инженер, завършил в Германия, и работил години там.
И сладурът не знае, че бронзът не е полезно изкопаемо, а сплав!Като трето поколение инженер просто съм потресена. Като им е такова инженерното образование, очаквам в близките години да се сгромолясат с голям тътен.

# 27 125
 • Мнения: 8 222
Не се знае, като ни оберат лекарите, следващите ще са инженерите. Все пак, като си внесоха толкова търтеи, трябва да привлекат и пчелички да ги хрантутят.

# 27 126
 • Street of Dreams
 • Мнения: 8 267
Мути си има наследничка - жена с непроизносимо име. Като гледам репортажа, тя била най-близко до Мути. Което не е добре...
Че какво му е на Annegret Kramp-Karrenbauer? Е, вика се малко по-трудно от Merkel muß weg по протести и предполагам даже по това са я избрали. Иначе - Меркел си плацира момичето и всичко си продължава по старо му. Да видим тази с какво ще остане в историята.
Аз лично отсега не мога да я гледам.

А относно висшистите, няма да ви е приятно, но имам много познати, бг-висшисти, които дори не могат да пишат. На български, не само на немски. Някои са направо неграмотни и не виждат никакъв проблем в това. Все се чудя как става този номер. Е, не ходят в Стани богат, но пък са много горди. Тъй че Европа не е цъфнала и вързала и с нашите вишисти и енженери. Голяма част са просто квоти.

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 20:52 от OnDiNe_

# 27 127
 • Мнения: 8 222
Ами как става, нароили са едни измислени специалности във ВУЗ-овете, и за да запълнят бройката, приемат куцо, кьораво и сакато. Съответно и завършват.

# 27 128
 • Мнения: 11 173
Все си мислех, че няма да са толкова нагли да изберат Меркел 2, ама на. Все пак чест му прави на Мерц, че е бил на балотаж. И е много симптоматично за състоянието на партията.

Предполагам, че същото ще стане на евро изборите. Ще има трусове, но в крайна сметка без големи промени. Още е рано. А като стане време, ще е късно.

# 27 129
 • София
 • Мнения: 4 217
Пореден набор от "гениални идеи" на ЕС за справяне с мигрантската криза. Всъщност нищо ново.
Правителствата на страните-членки на Европейския съюз, които отказват да приемат имигранти, вероятно ще трябва да плащат, за да бъдат освободени от системата за подялба на имигрантите сред членките на блока. Такова предложение отправиха Франция и Германия, опитвайки се да решат ожесточените спорове около имиграцията. Според документа, който циркулира между министрите на вътрешните работи на страните от ЕС в Брюксел, публикуван от агенция Ройтерс, страните, в които имигрантите първоначално са влезли, биха били отговорни около 8 години, по-малко от 10-те години, които предложи Берлин. Правителствата ще запазят задълженията си да приемат търсещи убежище от други страни на ЕС, но ще има изключение, ако страните предприемат "алтернативни мерки на солидарност". Това означава, че тези страни би трябвало да се включат към бюджета на ЕС или да платят за проекти за развитие в Африка. В документа се посочва, че ЕС би трябвало да има подходящ механизъм, за да се избегнат ситуации, в които всички правителства на ЕС биха избрали да платят, за да се измъкнат от отговорност и че би трябвало да се създаде осемгодишен период за какъвто и да било ангажимент.
от ТУК
То хубаво това за осемте години, само че какво правим, ако през това време всеки "страдалец" успее да докара законно четирите си жени, примерно след третата година, и те го ощастливят с общо 4х5=20 деца? Как ще ги връщат всички тези съкровища и къде? Ясно е, че която държава си ги е приела - остават си нейни и ще си ги храни. Неслучайно се подозира, че много страни ще предпочетат да плащат откуп за всеки неприет мигрант - по евтино ще им излезе.  Mr. Green

# 27 130
 • Мнения: 8 222
Абе какво плащане и проекти за развитие на Африка, преди седмица двама старци бяха открити умрели от студ в къщите си в Бреница...

# 27 131
 • Мнения: 276
Сега ще наспамя темата.
Гледам Стани богат и един младок, който е инженер, завършил в Германия, и работил години там.
И сладурът не знае, че бронзът не е полезно изкопаемо, а сплав!Като трето поколение инженер просто съм потресена. Като им е такова инженерното образование, очаквам в близките години да се сгромолясат с голям тътен.
Но не е германец, а представител на българското фейсбук поколение което си мисли, че знае всичко.
Пълна излагация и голям късмет. Нямам думи просто

# 27 132
 • Мнения: 220
Днес в моя град запалиха официално коледните светлини, което съвпадна с началото на подготовките за коледните тържестава в Сирия, Палестина и Ливан. Ето това е от Рамала, столицата на Държавата Палестина:

А ето тук в няколко града на Сирия:

Бил съм в Дамаск по коледа и друг път съм писал, че града е по-украсен и празничен от София и въобще България, те слагат едни от най-големите коледни дървета в света, има и коледни паради и карнавали. Ето тук сглабянето на елхата в един град в Сирия, който без малко не стана жертва на демокрацията:А това е Дамаск по коледа по-миналата година:

https://www.youtube.com/watch?v=fyp6D-Rh70k&feature=player_embedded

Песента е джингъл белс, изпята от най-известната арабска певица, ливанката Фейруз.

В Сирия коледа е официален и неработен празник. В тази връзка как протичат подготовките в Европа, ще се отменя ли името коледа, наали бяха наизмислили празнични светлини, зимни базари и прочие измишльотини...

# 27 133
 • забравих си мисълта...
 • Мнения: 4 249
А ми не мога да не попитам от каква война бягат тогава сирийците???
Явно тези, които дойдоха като мигранти бягащи от войната, не са сирийци, а подготвени ислямисти, войници на IS.

# 27 134
 • Мнения: 6 712
Тук таме се намира сириец за цвят.Иначе афгани,пакистанци,иракчани.Все млади,грозни,агресивни  мъжища.Обаче ми се изясни защо се изнасят някои.Както виждаме от снимките на bonetti на много места в арабският свят се празнува тържествено и величествено Коледа.Някои не могат да го преживеят и бягат в Швеция,Белгия и Германия,където се опитват да отменят Коледа,да я преименуват,да не слагат елхи,да махат кръстове и т.н.,за да не накърнят чувствата на мюсюлманите и т.н.Онези накърнените бягат към Европа.
Снимките и клиповете хубаво да ги видят всички защитници и адвокати на прииждащите нашественици.
Заместникът на Демона меркел не ме интересува,но все си мисля,че нейната също така грозна муцуна като на мамка и,няма да я виждаме често.Едва ли ще стане канцлер.Ей я,на:
https://www.investor.bg/evropa/334/a/kadyr-na-denia-za-7-dekemvri-273292/

Общи условия

Активация на акаунт