Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 32 790
 • Шумен
 • Мнения: 1 168
Мноого тъжна картинка, направо ми стана тъпо! Явно това е съдбата на големите , а част от тях и знакови градове на Европа. Знакови като принос към човешката цивилизация във вида, в който я познаваме. Много жалко!

# 32 791
 • Мнения: 7 680
Само преди десет години тази гледка бе немислима и ако някой беше казал, че ще се случи такова нещо щяха да го обявят за луд.

2010 година, срещата на Кадафи с Берлускони. Едва ли и тогава някой е смятал, че не е прав.

https://www.bbc.com/news/world-europe-11139345

# 32 792
 • Мнения: 624
В Рим освен военни, полицаи и жандармерия, привечер в подлезите на метрото дежуряха и някакви цивилни доброволци с надписи "цивилна гвардия" или нещо подобно. Преди всяко влизане в църква се редиш на дълги опашки за да минеш на проверка. Отказах се! Няма да ходя вече там.

# 32 793
 • София
 • Мнения: 4 908
Една от най-бързо развиващите се престъпни мрежи в Европа вече е нигерийската мафия, която разпространява престъпните си дейности в целия континент. Полицията обвиняява бандите в трафик на хора, трафик на наркотици, грабежи, изнудвания, сексуално насилие и проституция. Това, което отличава нигерийските престъпни мрежи, е тяхната жестока бруталност - италианската полиция определя действията им като "градска партизанска война", с цел да се задържат на територията на Италия - както и използването на ритуали "вуду". Според доклад от юли 2017 г. на Международната организация за миграция на ООН  жертвите на трафик на секс-робини дават клетва за покорност на своите трафиканти с ритуал на вуду  , под страх от отмъщение за членовете на семейството на жертвата в страната им на произход. В своя доклад IOM изчислява, че 80 на сто от момичетата, често непълнолетни, пристигащи от Нигерия , са „потенциални жертви на трафик за сексуална експлоатация“. Нигерийската мафия не е ограничила своите операции само до Италия. Тя се е разпространила далеч на север в Европа -Германия и Швеция. В Швеция полицията определи Black Axe (една от престъпните нигерийски групировки) като "един от най-ефективните престъпни синдикати в света".
Наскоро шведските медии пуснаха история, която показва как действа Black Axe: На 16-годишно нигерийско момиче е била обещана работа в Швеция като фризьорка. Когато пристигнала, Black Axe я принудила да работи като проститутка, след като преминала през ритуал на вуду. "Сега имаме кръвта ти", казали членовете на Black Axe, "Ако избягаш - винаги ще те намерим".
През 2018 г. трима нигерийци бяха съдени в Малмьо за примамване на нигерийски жени в Швеция с обещанието за работа и след това принуждаването им към проституция, след като ги накарали да преминат през вуду ритуал, който включвал яденето на сурово пилешко сърце. Според шведски прокурор ритуалът с вуду е начин за контрол и експлоатация на жертвите на трафик, които вярват в вуду.
В Германия, според неотдавнашен доклад на Deutsche Welle , все по-голям брой нигерийски жени завършват като проститутки в един от най-големите квартали "на червени фенери" в Дуйсбург.
...Трафикантите казват на жертвите на трафика на хора да кандидатстват за убежище и след това да получат статут, за да могат да останат в Германия, като след това те продължават да бъдат експлоатирани за проституция.

от ТУК
При цялото ми съчувствие към жертвите на трафик и сексуално заробване се питам - след като се признава официално, че в голямата си част т.нар. "бежанки" са всъщност бъдещи проститутки, контролирани от мафиотите поради невежеството и суеверието си - защо продължава този цирк с "молбите за убежище" и всички последващи смехотворни процедури.  Какъв въобще е шансът да бъдат интегрирани хора, които вярват във вуду-магии и ядат сурови пилешки сърца, могат ли те да приемат европейските ценности и да бъдат "спасени" в демократична и хуманна Европа - как точно ще стане това? Не действат ли всъщност всички тези "спасители", с чиято помощ хората от лодките достигат до Европа, в екип с трафикантите, доставящи тук мафиоти и секс-робини, а лозунгите за интеграция са реално просто .... празни приказки?

# 32 794
 • Мнения: 1 958
Разходка по via del Corso продължение. Малко след третия патрул свърши затворената за коли зона на корсото. На пиаца Колона и Корсо имаше патрулка и полицейски бус от едната страна на колоната и една патрулка от другата страна. По корсото често минаваха полицейски коли и бусове. Снимал съм няколко, но черешката на тортата беше когато стигнах до края на улицата. Там от дясната страна имаше две патрулки, а срещу тях бус с 4-5-6 полицаи. На снимката се вижда как отсреща се задава друг полицейски бус. На другия ъгъл имаше военен джип с двама войници. След тях имаше една камара полицейски коли от различен калибър. В интерес на истината това военно положение е изтикало мигрантите от туристическия център. Негрите са буквално единици, а араби въобще не мернах. . . . . . . .  .  П.П. На последната снимка освен двете полицейски коли със запалени сирени се вижда и гърба на полицейски бус и още една полицейска кола със загасен буркан.

Последна редакция: нд, 26 яну 2020, 03:36 от NikoT

# 32 795
 • Мнения: 7 424
Съмнявам се всички нигерийски ''бежанки'' да са  жертви на сънародниците си трафиканти.Според мен казват,че са ги превърнали в секс робини,но всъщност с такава уговорка са дошли.После не им се работи за мизерен % и топят шефа пред властите.Те са темпераментни ''дами'' и няма да се оставят така.
Цитат
''потенциални жертви на трафик за сексуална експлоатация“.
Ами с такава презумция подхождат еврогейските абдали и всичко им подсигуряват.Немските власти през октомври 2015г. си изгониха социално слабите от жилищата,за да вкарат млади терористи ''бежанци'' в тях.Айде нЕма нужда от драматични истории по вестниците.
Аз като снимах полицаи и военни също се прикривах.Възможно е все пак да са ме видяли,но повече залагам на камерите.Някак си ни причакваха ''случайно'' да се срещнем за проверка.Thinking

# 32 796
 • Мнения: 1 958
Точно вчера обяснявах как военното положение е изгонило негрите от центъра на Рим и изведнъж днес привечер изпълзяха като хлебарки. Дано само в неделя да е занижен контрола. Предишните няколко дни ги нямаше. Сега като изпъплиха стана неприятно. Една от централните улици заприлича на гето. Иначе военните пак са на място. Даже открих още един пост контролираш влизането до главната улица. Точно като по филмите показващи конфликтни зони е. От едната страна са позиционирали военен камион, а от другата са сложили навес където стоят 3-4 войника с автомати. И всичко това на фона на огромен детски магазин. .

Последна редакция: пн, 27 яну 2020, 00:27 от NikoT

# 32 797
 • Street of Dreams
 • Мнения: 9 595
Скрит текст:
В Рим бях за позледно в края на лято 2015. Военни изпълнения нямаше, но за сметка на това беше близо до шитхол.

Един хубав парк в центъра, който си харесах, беше завзет изцяло от чернокожи дилъри, които ни налазиха още като доближихме. Зад него имаше квартал, превърнат в битак и всякакви черни и панджаби продаваха разни неща на кашони и по земята и те преследваха да ти ги тикат в ръцете. Това с бутането на нещо (селфистикове и подобни) в ръцете го имаше и на всяко историческо място, както и по пътя - не можеш да минеш, не можеш да ги заобиколиш, не можеш да им кажеш да се разкарат - не им пука - страшно нахалство. Нямахме миг спокойствие. Нетърпимо.

Доколкото разбрах, повечето са от Бангладеш и не знам с какъв статус са, но сякаш са дълго там.

Откраднаха чантата на една от нас, докато седяхме на един външен ресторант. Там идваха да ни продават шалове уж. Хванах един и му казах да разпита из хората си кой е взел чантата. "Ама как, ние от Бангладеш сме честни хора, тук сме да продаваме стока!". Предложих му 100 евро и чантата се появи.

И аз изпитах дълбоко съжаление за може би най-красивият и велик град. Сега явно се взимат някакви мерки - нали миналата година Салвини се зарече да дойде с булдозерите, след убитото и многократно изнасилено от нелегални младо момиче.
https://www.faz.net/aktuell/gesellschaft/kriminalitaet/in-italie … hen-15856577.html

Иначе при нас нищо не се чува защо е така. Аз поне не съм. От време на време изскачат клипове на Салвини как се смесва с тълпата и колко много му се радват хората. Заканваше се за много неща, но дали са в обръщение и защо са мерките...

НикоТ, аз направо бих отишла да попитам полицаи и военни защо са там. Нямам никакви задръжки в това отношение - всеки гражданин и турист има право да знае защо се налагат такива мерки.

През същото време Меркел и Макрон тихомълком със 100 ограни - защо ли? Защо ли не излязат на улицата, да се смесят с тълпата? Кога Меркел ще посети някое си местопрестъпление, да остави цветя? Или ще каже нещо различно от това, че трябва да се примирим, че бежанците са си по-криминални...

33-годишен сириец се изправя пред съда за убийството на приятеля на сестра си - иракчанин християнин, заради който и тя е конвентирала. Подсъдимият искал да изчисти честта на мюсюлманското си семейство. Залцгитер, Германия.
https://www.haz.de/Nachrichten/Der-Norden/Freund-der-Schwester-i … riger-vor-Gericht

Група от 8 младежа пребива 13 годишен в един от но го кварталите на Бремен.
https://twitter.com/BremenPolizei/status/1221489937859645440

Нещо по фин френски маниер.
https://twitter.com/Frank_Pasemann/status/1221000051373367296

Относно протестите в Гърция - никога няма да си спечелят обратно нито островите си, нито стария живот.
https://www.welt.de/politik/deutschland/article151325289/Meine-g … ssten-Helfer.html
Имате ли опция на автоматично превеждане? Накратко, израелско НПО помага на травматизираните бежанци на Лесбос да достигнат до познайте къде. Става все по-добре, прочетете я. Grinning

# 32 798
 • Мнения: 348
Израелското НПО да не се правят на ударени, а да приберат в Израел стотиците хиляди палестински бежанци. Те са истински бежанци, още живеят по лагери из арабските страни и до ден днешен пазят документи и ключове от домовете си, в които не могат да се върнат.# 32 799
 • Varna
 • Мнения: 2 495
Гледам банда негърчета, бие бяло дете и умира от кеф. Е, как да им съчуствам на негрите бе, как......па дори и деца да са. 
Зорлем расисти станахме.

# 32 800
 • Шумен
 • Мнения: 1 168
bonetti, страхотни снимки към поста ти!

# 32 801
 • Мнения: 1 958
Гледам банда негърчета, бие бяло дете и умира от кеф. Е, как да им съчуствам на негрите бе, как......па дори и деца да са. 
Зорлем расисти станахме.
Любопитно ми е тази с немския ник, която се заяждаше за новината с избитото семейство защо не коментира как е възможно в Европа тълпа негърчета да пребият бяло дете, че даже да се радват и да снимат “подвига” си. Още по-странно е защо разни зелени и тем подобни не направят протести по този случай. Ако тълпа от бели беше наритала някое негърче, да не говорим ако е мюсюлманче щеше да има многохилядни протести в много европейски градове. Ердоган щеше да се изкаже загрижено как задушавали мюсюлманите в Европа, а повечето зелени щяха да настояват за прием на още мюсюлмани. Шантава работа.

# 32 802
 • Мнения: 244
Белите могат да бъдат бити , това е положението.
Един филм за геноцида срещу белите в Южна Арфика . На никой не му пука , най-малко на белите им братовчеди в Европа и Америка .

https://www.youtube.com/watch?v=JU4m8hkf-O0

# 32 803
 • Мнения: 7 424
Цитат
Белите могат да бъдат бити
Не само в ЮАР,а в Европа още повече.В нета има снимани много ''подвизи'' араби и турци по7-8 момчета  да пердашат,само бяло момче.Подиграват се,освен ритници,плюят падналия и т.н.И това съвсем не е от голямата покана насам.Спомням си преди много години имаше някакви размирици за кратко в Англия.Черни пак нещо буйстваха.Едни бяха пребили бяло момче.Дойде др.банда и уж му помагаше да стане и на забавен каданс се видя,че го преджобиха.Това го показваха във вечерните новини по наша тв.Сега вече никога няма да  покажат такива кадри.Би било ''расистко'',нали?Британците си посипаха ритуално крЪтуните и казаха,че интеграцията им се е провалила.И докога така бе?Риторичен въпрос.Вилнеещи и палещи магазини и коли африкански младежи родени   във Франция сме виждали още преди 20год.Пак във вечерните новини.Сега колят белите,я го споменат с половин уста в новини,я не.Или в късните в 23,30ч.,отбиване на номера.

Последна редакция: ср, 29 яну 2020, 12:34 от Не се сърди, човече

# 32 804
 • Street of Dreams
 • Мнения: 9 595
Абе някой ще ми обясни ли какво са тези кьошета, че не съм наясно с модерния сленг. Мислех да питам още пътвия път, ама да не влизам в излишни разговори...

DW: Germany: Over 500 right-wing extremists suspected in Bundeswehr.
Хм, заради кубинките ли е, заради миниатюрните немски знаменца ли е - не ми е ясно какви са им аргументите, освен "An additional 360 cases of suspected right-wing extremism were registered in 2019, Christof Gramm, the head of MAD, told Welt am Sonntag.

He added that suspicions of extremism were confirmed in 14 cases last year, eight of which involved right-wing extremism."

И целта им е разбира се "Our goal is to not only remove extremists from the German military but also people who lack loyalty to the constitution,"  - превеждам - Бундесвера да не бъде толкова немски, да е миролюбив, да носи цветовете на дъгата, да мрази насилието и страната си. Перфектен Бундесвер.

И като си говорим за десни екстермисти - говорили сме, че огромна част от "дясноекстремните престъпления" всъщност не идват от немски скинхедс, а точно от мюсюлманите.  Ето една статия за това:

https://www.juedische-allgemeine.de/politik/kritik-an-polizeistatistik/
Скрит текст:
Големи съмнения относно класификацията на антиеврейските актове като "десни екстремистки мотивирани"

В полицейската статистика за антисемитските престъпления в Берлин разпределението на групи от извършители е неясно и не много точно. Това произтича от непубликуван по-рано отговор от Сената на искане от FDP. Много случаи ще бъдат възложени на десни екстремисти без конкретни идентификации.

Според последната информация от Сената, данните на полицията са както следва: В статистиката си за престъпленията за 2018 г. полицията назначи 253 от 324 случая в категорията на десните крайни мотивации. Други мотиви са чужда идеология (49 случая), религиозна идеология (12 случая) и левият екстремизъм (7 случая хахаха). Само 3 случая не могли да бъдат определени.

Призивите от арабите „Sieg Heil“ се разглеждат като политически мотивирано престъпление с крайно десен произход.

ДЕБАТ Сегашният въпрос беше за броя на антисемитските случаи без разпознаваеми десни екстремистки мотиви. Според Сената това е било 191. Това оставя само 133 акта с ясни десни мотиви - въпреки че в статистиката на престъпленията има 253 случая. Не са известни мотиви за разликата от 120 акта - въпреки това се прилага категорията "ДЕСНИ". Вече е имало дебат относно картографирането в предишни години.

Според проучвания сред евреи в Германия, които са били жертви на антисемитски действия, 62 процента от обидите и 81 процента от физическите нападения определят мюсюлманите като предполагаеми извършители. (това от тези 133 скучая) Независимо от това, призивите на „Зиг Хайл“ по време на антисемитска демонстрация на Ал-Кудс в Берлин през юли 2014 г. се разглеждат в полицейската статистика като политически мотивирано престъпление с десни екстремистки мотиви.

Експертите се съмняват в класификацията на актовете като „десни екстремисти“. Например "евреите вън" обикновено се показва в статистиката като десни екстремисти, въпреки че този лозунг е популярен и в ислямистките среди. „Това може да създаде изкривена дясна картина на мотивацията за извършване на престъплението и групата на извършителите“, се казва в доклад, публикуван от Независимата експертна група за антисемитизма през 2017 г.

Засегнатите евреи заявяват, че 81 процента от физическите атаки срещу тях се извършват от мюсюлмани.

ВЕРИФИКАЦИЯ Бенджамин Щайниц, ръководител на изследователския и информационен център за антисемитизъм в Берлин, подчертава: „Съществува несъответствие между възприемането на засегнатите от антисемитски атаки, обиди и злоупотреби и полицейската статистика. Зеленият политик Бек подчерта, че политиката трябва“ накрая ясна пречка срещу антисемитизма във всичките му форми «. Федералното правителство беше длъжно да "координира по-добре тази борба със специално назначен офицер".

Комисарят по въпросите на антисемитизма на федералното правителство Феликс Клайн наскоро се изказа в полза на това в интервю за този вестник. „Чувам от еврейските общности, че субективното възприемане на заплахата, причинена от антисемитизма, повлияно от мюсюлмани, е по-голямо, отколкото е изразено в статистиката на престъпленията.“ Определението за престъпление и извършител често е под въпрос. Следователно статистиката на престъпленията трябва спешно да бъде преразгледана.
И още нещо по темата от едно огнено момченце, чиято размазваща реч в парламента ви превеждах веднъж, не знам дали го помните:
https://www.n-tv.de/politik/Kritik-an-Antisemitismus-in-muslimis … icle21535706.html
Скрит текст:
По случай 75-годишнината от освобождението от Аушвиц политикът на ХДС Амтор се оплаква от увеличаване на антисемитизма. Проблемът е особено често срещан в "мюсюлманските култури".

Експертът по вътрешни работи на ХДС Филип Амтор предупреди за засилване на антисемитизма чрез повече имиграция от мюсюлманските страни. "Не трябва да забравяме, че антисемитизмът е особено силно представен в мюсюлманските култури", каза Амтор в "ntv Frühstart". Не бива да се пренебрегва „че, разбира се, има много притеснения за еврейското население тук, предвид фона на миграцията през последните години. И аз също мога да разбера това“. Немското общество "с право" очаква "имигрантите да се придържат към нашата култура". "Тогава това също означава, че антисемитизмът няма място при нас."

Невероятно: В следващото регионално битово престъпление главният домакин и организатор на груповото изнасилване е собственик на шишабар, дошъл през 2014 със семейството си и важи като много надежден.
https://wize.life/news/panorama/108669/frau-22-von-maennergruppe … ter_28012020_1234
Скрит текст:
Байройт - Четирима мъже ще бъдат изправени срещу наказателни обвинения по подозрение, че са изнасилили млада жена в неделя сутринта. Жената явно е била спасена от познат на предполагаемия извършител, който е чул писъците й.

В ранната неделна сутрин 24-годишният свидетел чул писъци от жена в апартамента на приятел, звучащи като изнасилване. След това той се втурнал да помага, както съобщиха полицията и прокуратурата.
Той бил чул писъците, според вестник „Билд“, на фона на телефонно обаждане с познатия на 29-годишния.

24 годишният освобождава жената
В апартамента на жилищна сграда в квартал Кройц той намерил още трима мъже и 22-годишна жена, която очевидно е претърпяла насилие, освен познатия си. Въпреки съпротивата на 29-годишният (главният извършител демек), 24-годишният (стажантът - боже трябва да пояснявам - как пишат новините само) успял да освободи младата жена от затрудненото й положение. Когато жената след това му доверила, че е бил изнасилена, 24-годишният се обадил в полицията.

29-годишен в ареста
29-годишният е в ареста от понеделник. Другите трима мъже, на възраст между 21 и 29 години, също бяха временно арестувани и все още се разследват по подозрение за участие в изнасилването.

Ретър (стажантът) е стажант в поправително заведение
Според вестник „Билд“ предполагаемият основен извършител е семеен мъж от Иран, който дошъл в Германия през 2014 г. Твърди се, че управлява шишабар, който се намира в приземния етаж на жилищната сграда и се казва, че е бил надежден, според хазяина му. Двама от другите заподозрени също били наети в заведението, единият като охрана (сещате се, дилър), а другият като чистач.

За 24-годишния младеж се казва, че работи като чирак в затвора в Байройт и е родом от Турция.

Още една 16-годишна жертва на ножа в Лондон.
https://uk.news.yahoo.com/louis-johnson-east-croydon-stabbing-09 … html?guccounter=1

И накрая - видяхте ли новите Барбита? Отне ми известно време да намеря Кен. Grinning Aма за го написали че е вторият от ляво, за такива несхватливи като мен.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 яну 2020, 03:06 от OnDiNe_

Общи условия

Активация на акаунт