Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

 • 1 982 252
 • 35 562
 •   2
Отговори
# 35 355
 • Street of Dreams
 • Мнения: 11 093
Нито тези, които построиха оградата, нито ВМРО ще бъдат в управлението от сега.

На ББ ще дърпат конците ДА и Слави (за който абсолютно нищо не знам като реторика и политическа линия и съм меко казано изненадана). Какво според вас ще последва в миграционната политика?

# 35 356
 • София
 • Мнения: 321
Четох програмата на Да България. В общи линии: подкрепяме Македония за членство в ЕС, подкрепяме Украйна, държим се с Русия равностойно, като изисква е имидиатли да ни върнат заграбени от тях разни документи, засилваме сътрудничество със страните от Близкия изток и Северна Африка, подписвайки редица споразумения и двустранни договори в много сфери. Какви ли са им идеите???? Либерали да дойдат на власт - никога не трябваше да стане.

# 35 357
 • София
 • Мнения: 3 358
За ИТН (Слави) не знам, но ДБ са ми рефюджис уелкъм отвсякъде.

# 35 358
 • забравих си мисълта...
 • Мнения: 5 567
Много ги боли, че върнали няколко нашественика. И как все едно и също разказват, набили ги били и им били взели мобилните телефони. То пък само до техните телефони опрели!

https://www.24chasa.bg/novini/article/9681753?fbclid=IwAR2LW1kXN … KxWAKumThpqZc8iqc
*********
Аз винаги съм мнителна към политици, които нямат семейство и деца. За Слави не знам дали има деца, но семейство доколкото знам няма. Повечето такива са "След мен и потоп!".

# 35 359
 • Мнения: 2 781
По повод на "страдалците" в Босна. Много ми е любопитно как са стигнали до там от Турция (май няма от къде другаде). Определено не са прелетни птички. И не са ходели пеша. Преминали са с трафиканти през няколко държави, със сигурност са платили пари, които да повечето от нас са страшно много. Дори и с кола, която пътува транзит, от турската граница през България, Сърбия и Босна до хърватската граница са поне два дни, ако се движат по магистралите. По-вероятно три. Със сигурност не са страдалци, които пеша вървят стотици и хиляди километри през планините (в западната част на Босна пътищата са тунел след тунел, не знам как е на изток).

# 35 360
 • Мнения: 9 514
Цитат
И как все едно и също разказват, набили ги били и им били взели мобилните телефони.
Ох,има и по-лошо.За Б-я са разкавали,че полицаите им открадват обувките,а някои се възползвали сексуално от тях.JoyМалоумниците не знаят,че това не е присъщо по тукашните земи и си плещят техните ориенталски нормалности.Трифонов няма деца.
Цитат
ДБ са ми рефюджис уелкъм отвсякъде.
Не са просто според теб,а наистина са си такива+джендър идеологията.
Цитат
Какво според вас ще последва в миграционната политика?
Може и да взимат по разпределение,срещу заплащане и др.услуги разбира се.От друга страна онези,не искат Б-я,насила ли ще ги държим тук,не знам.

# 35 361
 • Мнения: 11 659
Те в Босна не щат, че са им братя по религия...Ама там няма да има кого да провокират с бурки и бради, нито някой ще ги дундурка и ще им угажда.

# 35 362
 • Мнения: 8 661
От друга страна онези,не искат Б-я, насила ли ще ги държим тук,не знам.
Ще им нарушим правата.

# 35 363
 • Мнения: 9 514
Ами в такъв случай,ще правим демонстрации в тяхна подкрепа.Да ги пуснат спокойно да си хващат пътя на кой,където му се ходи.WinkКеф му Жърмани,кеф му ШвеЦко.Ех,явно няма да изкарват тук пари за нашите пенсии,но съдба.Ще се примирим.

# 35 364
 • Мнения: 2 781
Те в Босна не щат, че са им братя по религия...Ама там няма да има кого да провокират с бурки и бради, нито някой ще ги дундурка и ще им угажда.
Явно не си била в Босна. Невероятно разделена държава. На изток - Република Сръбска (след етническото прочистване почти 100% православни сърби). На запад - конфедерация от бошняци (мюсулмани) и хървати (католици). И за съжаление в тази част има съвсем не малко бурки - видях го преди почти две години с очите си. Бях в абсолютен шок. Между другото в Мостар собственикът на малко заведение (бошняк, мюсулманин на много години) , в което седнахме да вечеряме, заговорихме го, дори половинката предложи да го почерпи, преди да разбере статута му, на въпроса какви са тези странно изглеждащи, отговори - не са местни, а саудитци. Естествено, че са местни, но нормалните хора ги е срам. Защото е шок да видиш местни жени в Европа, на които не само лицето не можеш да видиш, но има само едни хоризонтални цепки за очите, не знам какво се вижда през тях. Дори и в Афганистан по времето на талибаните жените изглеждаха доста по-нормално (само с мрежа пред лицето).
А след шока ми се разрових в нета и разбрах, че проблемът там е започнал, след  като решиха преди малко повече от 20 години, че всеки етнос трябва да изтребе околните. Тогава са навлезнали разхи муджихидини, СА е наляла куп пари и сега си имаме местни фанатици в центъра на Европа, включително и села, клетки на Ислямска държава.
Да не си мислите, че защитавам бошнаците. Няма да забравя думите на хазяйката (православна сръбкиня) във Вишеград, че цял свят знае за клането в Сребреница, където сърбите са избили куп мъже. Но преди това бошнаци са избили цяло сръбско село от бабите до бебетата. За което никой не говори.
А, и супер културните хървати католици в Мостар са хвърлили във въздуха ранно средновековния мост, който и до сега привлича милиони туристи от целия свят, под защитата на Юнеско. След това куп държави от цял свят са налели огромни суми, за да се  възстанови.

# 35 365
 • Мнения: 11 659
Да де, имах предвид мигрантите да се настаняват при бошняците, не при сърби и хървати.
Не съм ходила в Босна, но съдбата й ми е много интересна /и плашеща/. Понякога ми се струва невероятно, че докато ние сме си живели нормално през 90-те години, толкова близо до нас е имало война. Интересни са ми книги и филми за онзи период. Ако не сте чели, препоръчвам едни сараевски автор - Миленко Йергович. А, и на Бърдаров книгата - "Аз още броя дните".

# 35 366
 • Мнения: 2 781
Да де, имах предвид мигрантите да се настаняват при бошняците, не при сърби и хървати.
Не съм ходила в Босна, но съдбата й ми е много интересна /и плашеща/. Понякога ми се струва невероятно, че докато ние сме си живели нормално през 90-те години, толкова близо до нас е имало война. Интересни са ми книги и филми за онзи период. Ако не сте чели, препоръчвам едни сараевски автор - Миленко Йергович. А, и на Бърдаров книгата - "Аз още броя дните".
Не е нужно да се четат такива автори. Има едни енигматични босненци, които във федерацията Босна и Херцеговина (западната част от бошнаци и хървати) са персона нон-грата. При това единият е роден като мюсулманин (Емир Костурица). Другият е Горан Брегович, и двамата са родени и отраснали в Сараево. За съжаление не знам мога ли да намеря малкото снимки, които направих (основно с телефона, защото ме беше страх да снимам с големия апарат), но съм ги пускала преди време в темата.
За съжаление страната е с уникална природа и културно наследство, но не виждам как ще стане отново нормална. И аз, която нямам никакъв проблем да комуникирам с различни етноси и религии у нас, включително с много мюсулмани, като отново влезнахме с колата в Република Сръбска, бях  много щастлива, като видях табелката.

# 35 367
 • забравих си мисълта...
 • Мнения: 5 567
Така наречените муджахедини са се биели в паравоенни доброволчески части заедно с армията на Босна и Херцеговина по време на босненската война. Около 6000 мюсюлмански доброволци са дошли главно от Афганистан, Албания, Чечения, Египет, Иран, Йордания, Ливан, Пакистан, Саудитска Арабия, Судан, Турция и Йемен. Те са извършили множество военни престъпления срещу сърби и хървати.

# 35 368
 • Мнения: 432
но има само едни хоризонтални цепки за очите, не знам какво се вижда през тях. Дори и в Афганистан по времето на талибаните жените изглеждаха доста по-нормално (само с мрежа пред лицето).


Арабите имат и без цепка. Иначе честно казано моите впечатления от Босна са различни. В Сараево видях много малко жени със забрадка, най-много двайсетина, като поне половината ги чух да говорят на турски, имаше много турски групи по ресторантите, предполагам е популярна дестинация за тях. Заради някакви мачове младежта масово беше излязла по кафенетата и из центъра, в живота си не съм виждал толкова млади хора накуп, всички бяха нормално облечени, модерни, само дето повече наргилета димяха. Из провинцията не знам как е. Но определено в Родопите при нас ще се видят повече забрадки и хиджаби, отколкото в Сараево или Мостар.

# 35 369
 • Мнения: 9 514
Цитат
Нито тези, които построиха оградата, нито ВМРО ще бъдат в управлението от сега.
Всъщност,само на Валерко му пукаше,че влизат нашественици.Вмро се издъниха.Пратиха Андро Слабаков в европарламента,дето щял да им каже,да няма гета и пр.смешки.Все едно ще му обърнат внимание.Сега решиха да набутат и жена му с депутатска заплата.Макар и българска,но пак бива.Тя си каза,че нищо не разбира от политика,но имало хора,които разбират и щели да дават акъл.ThinkingПреди време друг техен евродепутат ми отговаряше абсолютно неадекватно по въпроса за политиката на миграцията-окупация.Какво като са против това и онова,тук вдигат пара,там гласуват въздържали се.А и българите не ги интересува род и родина,а само материалното им благополучие.Няма да гласуват за така наречените националисти.Сънародниците ни,имат ''по-висши идеали'' и докато неадекватно  се опитват да ги постигнат,в един непрекрасен ден,ще осъзнаят,че имат точно това,което не са искали.Smiling Imp
От Сирия в Турция през таен тунел се прехвърляли терористи и нелегални мигранти.Стар,но златен метод!
https://nova.bg/news/view/2021/04/10/322703/прехвърляли-терористи-и-мигранти-към-турция-през-таен-тунел/
Видяхте как Ердоган се подигра с Урсула.Достави ми удоволствия.Гаври се с ''европейските си приятели'',а те плащат,плащат,гъзурчат се и се снижават при всеки негов каприз.Така им се пада,сами се поставиха в тази ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт