Перилни препарати и омекотители – 43

• 84 311
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Всеки да ползва каквото му е угодно, но все пак трябва да се вкарва малко мисъл при пазаруване.

Информбюро:
В Кауфланд от понеделник:
- Персил гел 2х40 пранета за 21,99 лв.;
- Ариел прах 40 пранета за 12,79 лв.;
- Омекотител Бинго 1 л за 1,69 лв.

# 631
 Ииииии...изпревари ме за Ариела Grinning На 6.40 идва за 20 пранета...сгоднооо Peace

# 632
Този омекотител Бинго бял,направо ме изумява. Уникално траен и силен аромат, а слагам 1/2 капачка. Много съм доволна, даже и омекотява дрехите Simple Smile Смятам да се позаредя и тази седмица с него, другите цветове не съм пробвала. Весели празници на всички!!!

# 633
Teta,и там гледах ама нямаше.Утре пак ще погледна,че може да не съм довидяла Simple Smile

# 634
Да, затова го писах Бингото. Един от най-добрите омекотители.

# 635
Да, затова го писах Бингото. Един от най-добрите омекотители.
Спирам Сано-та, Ленори-и и тем подобни. А другите Бинго цветове как са като трайност?

# 636
  • София
И аз съм много доволна от омекотителя Бинго. Един ден, докато душех омекотителите във Фантастико, без намерение да купувам, до мен се доближи една женица, подаде ми розовото Бинго и вика: "Пробвайте го, много нежно мирише, много хубаво омекотява, само него ползвам, няма да съжалявате, често го пускат на промоция за дори и под 2 лв". Десетки пъти съм го подмиванала това Бинго, все ми се струваше сладникаво, но сега направо ме омагьоса миризмата. Не го купих веднага, няколко дни по-късно. Пробвах го - наистина прекрасен нежен аромат, който чудесно се връзва с Омо за цветно. Имах 2 изостанали шишета друг омекотител, който ми беше втръснал - направо ги изхвърлих и сега съм с този. И поларените дрехи нямат статично електричество с него...

# 637
Отдавна не съм се разписвала в темата, че покрай нея се бях запасила с прахове и омекотители за много време.  Crazy
Влизам с един въпрос. От едно известно време ми прави впечатление, че почти винаги остава прах в отделението и той почти веднага се втвърдява така, че да не мога да го махна освен с накисване. Мислех, че е от праха (стара партида или нещо подобно - проблемът първо се появи със Сано Максима) или от дозировката - намалих я, но пак същото. Вчера взех Персил за цветно и пак остана малко прах, който веднага се беше втвърдил в отделението. Нещо аз ли не правя както трябва, от пералнята ли е...  newsm78 С праха за бяло на ДМ, който ползвам, не съм забелязала такъв проблем.  Peace

# 638
Проблем с налягането: изчисти дюзите, от които тече водата, а ако имате достъп, изчисти и мрежичката на входящия маркуч.

# 639
Благодаря, Гес!  Hug Ще кажа на ММ да се заеме!

# 640
  • Бургас
Бях пратила свеки за формил. Зареди ни подобаващо. Два дни дори го пробвах, но дрехите са без петна.
Бялото бинго е омекотител от постоянните ми запаси и винаги имам от него. Наистина е супер.

# 641
И аз днес си купих бяло Бинго, нищо че имам още от едно Коколино. А миналия ден взех от Формил лидълски за 3 лв. Накарах майка ми и тя да си вземе. Още не сме го пробвали.

# 642
Къде в София го има тоя Формил  за 3 лв?  Crazy

# 643
В Лидл...
Ама е скрит,не е при праховете. При нас вече го няма обаче..оня ден го търсих.

# 644
Да, де, знам, че е  в Лидл ама в кой магазин конкретно? при нас в О. Купел го няма

Общи условия

Активация на акаунт