Есента отмина вече, на топло крие се ЮЛСКОТО човече. Тема 2

• 34 978
  • 712
  •   1
Отговори
# 510
Аз съм в Щерев при доктор Арабаджи.

# 511
Аз съм в Щерев при д-р Савова

# 512
Аз съм в Токуда,при д-р Кирякова.

# 513
Как се казва темата във Фб. Май е модерно да изписват утрогестан. Пила съм утрогестан като бях бременна пърия път, но тогава бях с контракции и кървене. На 23.11 ходих на АГ и ми каза ако искам да слагам... е за сега не съм слагала де

# 514
Моето предложение:
"С вълшебства пълен е света - тупкат юлски сърчица!"

# 515
Тази вечер казахме на децата новината. Малкия каза: не, няма, не искам бебе,но беше забавно. Каката се зарадва много, започна да пита къде, как,колко е голямо бебето и ние решихме да й пуснем онова 4 минутно клипче как минават 9 месеца в утробата.  Така се изплаши, започна да плаче, после само за това си спомня, не иска да си ляга сама. Направо не го очаквахме. Музиката й се стори страшна, ембриона в началото каза че е като чудовище.  ooooh! Легнах при нея да я приспивам, пак се разплака. Леле Whistling Дано утре се събуди спокойно и да не разказва в училище какви страшни неща е гледала.

# 516
Аз живея в Стара Загора. Ходя при Енчева от 10 години. Тя ми води ЖК. При Тодоров ходя за ФМ.

# 517
Добро утро от мен!
Аз ходя в Стара Загора при др Мария Ангелова .Засега съм доволна,само дето много се чака за прегледа и часовете не се спазват.Преди бях при др Христов в Ниамед,но нямам много добри впечатления.Питам го нещо-все ми отговаря,че е рано,щели сме да видим по-нататък,за консултация с анестезиолог-"ами ще видим,към края на бременността".В крайна сметка бебка се роди много рано,раждах в АГ-то заради неонатологията, а съпругът ми като се обадил на Христов да му каже,че няма да се явя на следващия преглед при него,той едва ли не го нахокал защо не съм отишла в Ниамед,и те имали неонатолози ooooh! Всъщност ''проблемните '' бебета  бяха преместени в държавната болница,дори и тези ,родени в Ниамед.

# 518
Добро утро Shocked поредна безсънна вечер...ставам поне по 3 пъти до тоалетната отделно кучебебето е решило,че трябва да ме топли и все при мен се намества. Гоня я да слиза и пак се качва,че не мога и да я избутам дебеланата.
За групата във ФБ-аз не съм там,то тук не сварвам да пиша,камо ли и там,пък и не виждам смисъл на две места едно и също да пиша.
Май само аз живея в Шумен Rolling Eyes
Момичета,колко кг сте качили до сега? Нямам кантар в къщи,все забравям да си купя. Когато разбрах,че съм бременна се претеглих и бях 49 кг.и тази седмица при АГ-то мисля да се претегля да видя какво е положението.
Да ви питам-пътувате ли често? Шофирате ли? Много обичам през почивните дни да се разхождам в гората и не само там,по скоро навсякъде,където няма хора. За сега се чувствам ОК и ми се обикаля още. Може би последния месец ще се поспра вече,трудно ми е да си седя в къщи и уж да почивам/лежа. Дано и тази бременност ми е толкова лека като предишната.

# 519
Добро утро Shocked поредна безсънна вечер...ставам поне по 3 пъти до тоалетната отделно кучебебето е решило,че трябва да ме топли и все при мен се намества. Гоня я да слиза и пак се качва,че не мога и да я избутам дебеланата.
За групата във ФБ-аз не съм там,то тук не сварвам да пиша,камо ли и там,пък и не виждам смисъл на две места едно и също да пиша.
Момичета,колко кг сте качили до сега? Нямам кантар в къщи,все забравям да си купя. Когато разбрах,че съм бременна се претеглих и бях 49 кг.и тази седмица при АГ-то мисля да се претегля да видя какво е положението.
Да ви питам-пътувате ли често? Шофирате ли? Много обичам през почивните дни да се разхождам в гората и не само там,по скоро навсякъде,където няма хора. За сега се чувствам ОК и ми се обикаля още. Може би последния месец ще се поспра вече,трудно ми е да си седя в къщи и уж да почивам/лежа. Дано и тази бременност ми е толкова лека като предишната.

И аз съм в Шумен Simple Smile

# 520

И аз съм в Шумен Simple Smile
Супер! При кой АГ ходиш

# 521
Адвенчър, посмях се на премеждията ви, макар че не ти е лесно   Blush Ще свикнат с мисълта!

# 522
Аз веднъж ходих на преглед при Ангелова защото при Енчева наистина много се чака, а кабинета на Ангелова е точно до нас но не останах очарована. Когато седнах на стола нейната реакция брше А епизиотомия ами нали са много модерни естествените раждания. .. Общо взето привърженичка на секцио а аз не съм. Естествено ако има медицински показания предлежание или друго да но просто за да е по лесно на доктора не съм съгласна. За неонатология в Ст Загора има само в АГто двете частни са само здрави бебета и там ражданията са основно секцио на конвейр.

# 523
Привет,  момичета  bouquet

Днес пусках някои изследвания - ПКК, урина, ТСХ, хепатит, васерман, спин, желязо, Б 12 и др.
Някой има ли представа какво е MID % ?  newsm78
От кръвната картина това е излязло съвсем леко завишено, но не знам какво е ?
При норма от 1 - 11% , при мен е 11,1 %

Благодаря Simple Smile

# 524
При Георгиев ще бъда!

Общи условия

Активация на акаунт