Есента отмина вече, на топло крие се ЮЛСКОТО човече. Тема 2

• 34 967
  • 712
  •   1
Отговори
# 555
Марти,
С първата ми бременност задължително всеки месец ми пускаха пълна кръвна картина и микробиология.

Cherryto,bebka_8,моя корем е тройно по-голям,но ме е срам да се снимам Joy
Даже говорих с АГ по този въпрос и тя каза,че това се получава от раздуване на червата.

# 556
хахахаа благодаря момичета Simple Smile
И на момче ще се радвам, и на момиче - да е живо и здраво Simple Smile
По един руски календар ми се падна "девочка" обаче хахаха каквото даде Господ Simple Smile

Абе има нещо с тия кореми, сутрин съм ок, но само като хапна и пийна и елате ме вижте до вечерта.
Ама то гладът е по-силен от тока хахаха
До сега като пиех Утрогестана през устата ми казаха, че тялото задържа течности, подува се и подпухва. Сега, откакто го слагам вагинално наистина се чувствам много по-добре  Peace
Нооо тумбачко си го има, явно не е само от това. А бебо е само 3-4 см....

# 557
Bebka, супер ти е коремчето, аз бях така до преди 2 седмици, но след боледуването корема изчезна,даже свалих 2кг. Нямам апетит и незнам какво ще стане. Утре съм на преглед в Надежда, и ако всичко е наред (дано! Че нещо имам притеснения),др седмица ще се запиша на ЖК. Още не знам обаче къде  newsm78

# 558
  • Варна
Adventurer Искрено се посмях на това как са приели новината твоите дечица Laughing. Надявам се да приемат в най-скоро време.
6u6ulita Дано бързо отмине лошото.
tezcan Добре дошла bouquet,как мина прегледа? Кога ти е термина?
Мс. М Честито,все такива хубави новини! В коя седмица си?
Bebka_8 Страхтно коремче  #Shocked Two Hearts.
Beauty_ МаменцетоУспех на прегледите утре. Praynig

За пътуването - шофирам всеки ден,често си ходя до родното градче,което е на 400 км. (от както видях двете черти не съм патувала), но сега се събират празници..по натам още празници,рождени дни и не знам как ще го съчетая. А и на пролет сигурно ще има разходки сред природа Simple Smile.

Относно посещението на доктор,мисля,че доста често го посещавах (понеже съм още в процес на избиране). От както видях двете черти,сега съм на 7с и 6д - 4 пъти,и в деня преди да видя двете черти още веднъж,та стават 5 пъти.

При мен корема, немога да преценя дали е пораснал...най-вероятно.. Много ми е голям,предполагам подут,от самото начало.

Сега ще пусна анкета с предложените теми,очакваме още ако се сещате Simple Smile
Иииии Честит Никулден! На всички презнуващи - пожелавам да си носите името с много гордост и щастие.На останалите,много здраве Simple Smile. Щерпя ви с виртуални сладки  newsm68, понеже имам двама празнуващи. Във връзка с празника да ви попитам, шаранче и толстолоб,мога да си хапвам нали?

Ух,че дълъг пост стана. Хубав и успешен ден на всички newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Едит: Незнам как да добавя анкетата  Rolling Eyes Shocked
Предложените теми до сега са:
Сняг вали,вали, а юлче си ресте с дни" предложено +Cveteto
Коледата чука на вратата, а юлчето расте в тумбака" предложено от dingyda
С вълшебства пълен е света - тупкат юлски сърчица!" предложено от banditka_111

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 13:09 от Anna93

# 559
Аз с миналата бременност катастрофирах леко в 4-ти месец, защото бях много разсеяна. Сега добре че и без това не шофирам. Само ако случайно мъжът ми е пил алкохол.

# 560
Честит Никулден!! Всички да сме здрави и щастливи! 😘
И дано само хубави новини да има от тук нататък.
Относно новата тема: 1глас за предложението на бандитка (последното)

# 561
Бебка, супер коремче  Heart Eyes
Аз отпреди да забременя съм с талия трицифрено число, така че изобщо не попадам в категория "расте ли ви коремът"  Joy
Анна, честити именици  Hug
Аз шофирам много, направо не мога да си представя живота без кола  Crazy надявам се да мога да карам до края.

# 562
Благодаря ви, момичета - да растат коремите, ей тва пожелавам на всички ни  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

На мен май най-ми допада :

"С вълшебства пълен е света - тупкат юлски сърчица!" предложено от banditka_111

И аз обожавам да шофирам. Обожавам и да ходя, но когато нямам кола, все едно нямам крака!
Сега съм спряла пътуванията умишлено, но иначе из града си бръмча всеки ден Simple Smile
Чудя се даже дали да не се закарам на БХС-то в СФ. Мъжа ми май няма да успее да се измъкне Sad

# 563
А не може ли от там някъде да ти вземат кръв и да я пратят за БХС в София? Аз така правих миналия път, така смятам и сега да направя.
Ако ти се ходи до София, това е друг въпрос де. Аз просто нямам много свободно време и затова така правя.

# 564
Много ви благодаря момичета  Hug Днес е по-слабо, но сутринта като станах ми падна един съсирек.За сега не ме преглеждат, само ми бият инжекции,системи, хапчета.. Знам, че не е хубаво много често да се гледа с ехографа,но май като ме изпишат пак ще отида за успокоение.
Дай боже всички да сме добре и да изкараме докрая  Peace
За коремчето.. аз си имам от една година след като напълнях и сега много ми се подува.. та все едно съм в четвърти месец..  Blush но не е от бременността.

# 565
А не може ли от там някъде да ти вземат кръв и да я пратят за БХС в София? Аз така правих миналия път, така смятам и сега да направя.
Ако ти се ходи до София, това е друг въпрос де. Аз просто нямам много свободно време и затова така правя.

Ами честно да ти кажа, не ми се ходи точно сега - мъгли, заледявания, рано се стъмва ...
За БХС-то , може би да има начин, но за ФМ - тук няма компетентни според мен Sad

# 566
Мовичета,как записахте час при д-р Чавеева.Сега звънях и няма нищо свободно до 10 януари. За съжалени май няма да мога да отида пре нея Sad

# 567
Ами, аз се обадих на 21.11., за да си запазя час за 21.12.  Peace

# 568
 Sleeping ще заспя на стола в офиса. Голям съм ме гони.
Шушулита-оправяй се бързо.
И аз имам корем,или щембе по скоро да го нарека,защото сутрин го няма,а в момента е голям точно колко ми беше в 6 месец със сина ми Rolling Eyes трябва да си направя снимки сутрин-вечер,голяма разлика.Ама кво да е,само с боклуци се тъпча.Не ми се яде нищо готвено,още по-малко с месо.Карам на салати и филии(даже не сандвичи).Зелечуци-пълни с кво ли не,особенно доматите,броя до 10 и киселините са на лице.Снощи и от марулите ефекта беше същия.И все газирано ми се пие. Не знам къде и как ще му излезе края така.
Като гледам,всички правят изследвания,май само аз не съм правила още нищо Rolling Eyes
В София голям зор да си запишете час,ужас.В Бургас винаги има часове,в Шумен също.Ама то в Бургас как да има наплив,те всички са по всякаква критика.
Честит празник на всички!

# 569
И аз не съм правила още никакви изследвания и имам 1 преглед в 7-ма г.с. Simple Smile Да се похваля, че спрях да повръщам! Но се чудя дали тази смазваща умора, която ме наляга след 17 часа, ще има край...  Tired То като се замисля - майка с 2 деца едва ли някога ще почувства енергия, ама  Joy

Общи условия

Активация на акаунт