Есента отмина вече, на топло крие се ЮЛСКОТО човече. Тема 2

• 34 978
  • 712
  •   1
Отговори
# 525
  • Перник
Напоследък нямам новини никакви,скоро не съм ходила на преглед...
Но пък имам идея за име на следващата тема: "Сняг вали,вали, а юлче си ресте с дни"

# 526
"Коледата чука на вратата, а юлчето расте в тумбака"  Joy
+Cveteto и аз съм във Фемина, но при Славкова (страхотна е!), моят преглед е на 27.12, в 12г.с.+1.
Но има 3 седмица,което ми се струва безкрайно дълго, особено след лошите новини в темата Sad
Все още нямам лекар, който да ме следи, ходих само за пулса пак във Фемина.
Момичета, колко често посещавате доктор?

# 527
+Cveteto и аз съм във Фемина, но при Славкова (страхотна е!), моят преглед е на 27.12, в 12г.с.+1.
Но има 3 седмица,което ми се струва безкрайно дълго, особено след лошите новини в темата Sad

Аз за сега съм била 2 пъти, 1 когато разбрах се обадих веднага (беше на 1ви ден от закъснението, имах усещане и си направих кръвен тест) та тогава и се обадих веднага, имах преди това една извънматочна бременност и разни процедури по запушена тръба, та ме извика да ида една седмица след това, тоест на 7 дни от закъснението, после ходих пак на края на 8ма (чухме и сърцето тогава) седмица 23/11 беше датата, тогава ме записа и на ЖК и сега съм пак на 14/12 да ме види и да пуснем едно изследване, на което тогава му е времето

# 528
На две седмици ходя,но тази седмица последно и после след НГ вече с направление 9 за избор на АГ.С предната бременност ходих веднъж месечно.Ако и тази бременност е лека,като предната пак на такъв интервал ще ходя.
Не съм записана на ЖК,има време.

# 529
Здравейте, момичета. От вчера съм с много силно тъмнокафяво зацапване (даже имах и съсиреци) и днес ме приеха в болница. Бебето слава богу за сега е добре, но не ми казаха от какво точно кървя,изрази съмнения за някакъв хематом.. Някоя от вас имала ли е нещо подобно?

# 530

Веднъж ходих на една седмица закъснение и веднъш в 7-ма седмица.

# 531
  • София
Веднъж в 5-та седмица и на 21 пак ще ходя   Wink

# 532
Аз още не съм ходила,но в сряда ми е първия преглед!Иначе ,живот и здраве мисля около 3-4прегледа-ехографски,през цялата бременност.

# 533
  • Перник
До сега съм ходила 2 пъти:за установяване на бременността и за сърдечна дейност. Сега имам час за 7 декември.

# 534
  • Русе
6u6ulita стискам палци всичко да продължава да е наред с бебчето. Казват, че тъмната кръв е стара и не толкова проблемна, както би била ярката червена. Дано се стабилизарат нещата  Hug

# 535
Да ...и аз щях да пиша,че ако кръвта е тъмна е добре,тя е стара.С първата бременност имах много продължително кафяво течение!Щом бебето е добре,няма страшно!

# 536
Благодаря ви  Hug Дано наистина всичко се оправи и вече само да се радвам.

# 537
Привет, момичета

6u6ulita , почивай си - всичко ще е наред  Peace
Относно прегледите, аз ходя на две седмици за сега от +тест, но съм при двама специалисти и затова ми се събират повечко прегледи.
Сега сме на 10 седмици.
Ще видим по-натам.

Момичета, има ли някой с желязо над нормата ? За първи път ми се случва ...

# 538
Охоо,ама ние с термин 08.07. сме доста  Grinning
Мъжът ми се надява на 01.07. да се роди бебето,да си дойдело по рождение хипи  Joy представям си как денонощно ще се слуша July Morning superuu

# 539
Момичета, има ли някой с желязо над нормата ? За първи път ми се случва ...

А ти защо си си пускала специално изследвания за желязо?

Общи условия

Активация на акаунт