Есента отмина вече, на топло крие се ЮЛСКОТО човече. Тема 2

• 34 976
  • 712
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Да докладвам, че ние с бебчето прелетяхме от София през Виена и после до Ница. Нямаше нищо необичайно, в сравнение с летенето без да съм бременна. Сега почивам, че следващите два дни ще са ми доста работни и в четвъртък полети наобратно.

# 541
Момичета, има ли някой с желязо над нормата ? За първи път ми се случва ...

А ти защо си си пускала специално изследвания за желязо?

С тромбофилия съм и трябва да следя разни кръвни показатели, които имат връзка и с желязото.
Миналата година последно съм пускала и беше около 15 единици.
Сега това ме озадачи.... винаги съм със студени ръце, крака, нос и съм си мислела, че имам някаква анемия.

# 542
А да не би да пиеш нещо, което съдържа желязо?

# 543
Здравейте юлски мамита и бебчета.
Аз живея в Швеция и утре е първият ми преглед. Тук процедурата е малко по-различна и след първият тест, който си направиш не можеш да отидеш на преглед, както в София и не само там.  Naughty
Много съм притеснена и много развълнувана. Надявам се всичко да е наред.
За съжаление първата ми бременност завърши със спонтанен аборт, това лято през юни.
Много се радвам, че ще мога да споделям развитието на моето бебче с Вас. Hug
Стискайте палци за утре  newsm10

# 544
А да не би да пиеш нещо, което съдържа желязо?

Ами не Sad

Пия селен, Неофолик Мета х 2, Омега 3.
Като лекарства - Л-тироксин, но ще взема да го спра - писна ми да ми пада ТСХ-то всеки ден  #2gunfire
Още Метфогама, Преднизолон Ф, Утрогестан.
Не знам дали нещо не води до натрупване или неусвояване на желязо ...

# 545
Добро утро, прекрасни. Нещо са ми спаднали гърдите и се притесних много, та реших да дойда до док да проверим дали всичко е ок. Дано да успеем да чуем и сърчицето 💟 От днес по календара ми съм в 7г.с. Имах записан час за четвъртък, но ако сега всичко е ок, няма да ходя тогава. Стискайте палци всичко да е ок  Praynig Praynig

# 546
Стискаме палци, Ms. M
Чакаме те с хубави новини  Hug

Честит Никулден !
Да сме здрави  Praynig Hug bouquet

# 547
Минах Hug точицата е 5мм  Peace Вече има пулс и дори ми го пусна да го чуя 💟💟💟 Вече съм спокойна. Пожелавам ви един страхотен ден!!!

# 548
Бравоооооооооооо  bouquet

# 549
  • София
Браво Ms. M Много се радвам за хубавите новини!!!  Hug
tezcan успех и за твоя преглед, после да се похвалиш.
6u6ulita да се оправяш бързо! Хубаво е че си под наблюдение и че бебчо е добре. Дано скоро изчезне това зацапване и да бъдеш по-спокойна. Дръж ни в течение.  Praynig
За прегледите - аз ходя през 10 дни. Ще запиша ЖК живот и здраве след празниците и дано всичко е наред. Оказва се доста трудно да се намери ЖК по ЗК  Confused
При вас как са тумбачетата момичета? При мен сякаш седи напред пък си мисля, че е ужасно рано да личи  Shocked Може и на забавения метаболизъм да се дължи  newsm78
Честит празник момичета и хубав ден от мен!

# 550
Браво Ms.M и занапред само хубави новини да се чуват.
Tezcan успех на прегледа,и аз знам,че нивото на пренаталните грижи в повечето страни е на много по-ниско ниво от това в България.Имам позната,която роди януари 2016 в USA,бебето се роди 4700 и не и направиха секцио,въпреки че са знаели,че бебето е огромно. Измъчили са я и после едвам са я зашили  Cry
6u6ulita,бързо да се оправяш,сигурна съм,че всичко ще е наред Hug
Честит празник на всички празнуващи днес.Пазете се и бъдете здрави!

# 551
Cherryto , демонстрирам  Joy :
Само на десет седмици и два дни Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 10:23 от bebka_8

# 552
Привет! Честит празник  bouquet
Шушулита, почивай си и бързо да минава  Hug
Tezcan, добре дошла  bouquet
Ms.M , браво  Hug
Аз имам ешерихия коли  Whistling Whistling засега ще се опитаме без АБ да борим.
За прегледите, досега съм била на два - един след седмица закъснение и после в 7ма седмица за сърчице. Сега имам час за утре заради бактериите, иначе планирах другата седмица. Засега не съм записана на ЖК, ако частния доктор може да дава болнични, не смятам и да се записвам, не искам да ходя при двама, да има объркване, ако единия каже едно, другия друго ще трябва и трето мнение да търся  Crazy Имам си доверие на моя док и мисля че 1 ехограф на 3-4 седмици е нормално.

# 553
  • София
Хихихи bebka_8 страхотно бременно коремче си имаш  Rolling Eyes и при мен е нещо такова, явно не е чак толкова странно  Grinning Зачудих се, защото нали казват, че при втора бременност личи от рано пък на мен ми е първа. ММ отсъства през уикенда и като се прибра веднага му направи впечатление, че се е издуло  Joy

# 554
Tezcan,добре дошла!
Ms.M,само хубави новини занапред!
За грижите в чужбина,аз от Франция съм по-доволна по отношение на здравната система.Всеки месец вземат кръв за изледване,всеки месец правят мануален преглед,на който в България така се плашат жените,той е много полезен,тъй като доктора проверява ръчно в какво положение е шийката на матката.Феталните морфологии са само три,но това е напълно достатъчно,там докторите ,които следят бременността не са специализирани ехографисти по фетална,ходи се на специален такъв,иначе до 7ми месец ходиш в акушерки център ,а след 7ми се записваш при доктор.Секцио се прави изключително рядко,защото се смята ,че е много рисково за майката и бебето.Изобщо смятам,че системата им е много по-добра,както и в Германия,Австрия и тн.
Бебка,много сладурско коремче!Залагам на момче!

Общи условия

Активация на акаунт